Dny Marianne

by - září 21, 2017


Ahojky všichni! Stejně jako každý rok, i tentokrát jsem se na tyto tři dny plné nakupování hrozně těšila. Minulé roky jsem většinou chodila hlavně po obchodech s oblečením, ale tento rok jsem se rozhodla to trochu změnit, nakoupila jsem hlavně kosmetiku:D. Naprosto jistě jsem věděla, že chci jít do Sephory. Měli tam 20% slevu a navíc dárek, no kdo by to nebral?:) Potom jsem zašla taky do Knih Dobrovský a Dm´drogerie. Nákupy jsem si moc užila  a rozhodně mám v plánu jít příští rok znovu. Ostatně ...už je to tradice:D.

Sephora

Too faced- Better than sex řasenka

Tohle byl hlavní důvod, proč jsem do Sephory šla. Anooo, konečně mám taky tu podle všeho božskou řasenku, která dokáže zázraky:D sice v mini provedení, ale to mi rozhodně nevadí:). Ten obal je vážně krásný a už se strašně těším, až ji vyzkouším:D.

Sephora- Avocado eye mask

Jelikož mě poslední dobou docela trápí kruhy pod očima, nemohla jsem v Sephoře nechat ani tuhle masku... navíc je s mým milovaným avokádem, na které bude v budoucnu článek:)

Sephora- Kiss me balm

Tento skvělý produkt byl v Sephoře jako dárek. Je to mini provedení, ale používám ho teď od pátku a přijde mi, že vůbec neubylo:D. Má úžasnou vůni žvýkačky a rty jsou po něm krásně jemné.

Vzorečky

 I k tomuto nákupu Sephora přibalila vzorečky, což je super, protože se mi vždycky něco zalíbí:). Všechny tyto vzorečky jsou hlavně na hydrataci pleti, což já rozhodně potřebuji:). Jestli mě něco z nich zaujme, určitě se o tomto produktu zmíním:).

Knihy Dobrovský



Lucka a Nicole z A cup of style jsou slečny, které mě neustále inspirují a jelikož jsem blázen do plánování, koupi tohoto motivačního diáře jsem si nemohla odpustit:). Je v něm všechno, co je k zorganizovanému životu potřeba. Hodně různých plánovacích kalendářů, To do listů a motivačních článků. Jsem z něj vážně nadšená:D.

Dm´ drogerie

Catrice tekutá rtěnka


Tahle tekutá rtěnka pro mě byla asi největší překvapení. Je prostě úžasná! Vydrží dlouho, vypadá božsky a stojí stovku... prostě bomba:) rozhodně na ní bude celý jeden článek:).

Garnier textilní maska

Pokud můj blog sledujete delší dobu, určitě víte, že jsem naprostý blázen do textilních masek Garnier. No a jelikož tahle byla poslední, kterou jsem nevyzkoušela, musela jsem to napravit:D. Maska byla moc příjemná, chladila a krásně hydratovala pleť, jediné, co bych jako vždy vytkla je velikost:).

Dárek: Balea sprchový gel

Obaly od Baley se mi opravdu moc líbí a když už jsem měla tu možnost, vybrala jsem si krásně světle modrý sprchový gel s vůní mojí milované limetky:).

Yves Rocher
Lak na nehty

S tímto lakem na nehty jsem rozhodně nešlápla vedle. Bohatě stačí jedna vrstva a máte krásné nehty:). Obecně mám moc ráda laky Yves Rocher a i díky slevě 40% nebylo co řešit:D.

Dárky z Marianne Lounge

Tak co holky? Kolik jste nasbíraly účtenek?:) Já s mamkou okolo jedenácti. Super bylo, že když jste nasbíraly pět účtenek, zašly jste do Marianne Lounge a dostaly jste dárek:). Mě nejvíc oslovil třpytkový lak na nehty, protože miluju modrou a miluju třpytky, takže... a k tomu lesku na rty. Já obecně moc lesky nemám ráda, protože ten pocit, že se mi k sobě rty přilepí k sobě pokaždé, když promluvím je podle mě hrozný, ale barvu má krásnou, to jo:).

A to je všechno, co jsem si koupila na Dnech Marianne. Samozřejmě toho bylo víc (kde by se vzalo těch jedenáct účtenek?:D), ale to zbylé mi koupila mamka a dostanu to k svátku atd...:)

A co jste si pořídily vy?

Mějte se krásně:)

You May Also Like

35 komentářů

  1. Úplně si mě teď navnadila na tekutou rtěnku od Catrice, vůbec jsem netušila, že nějaká taková vůbec od této značky existuje, takže děkuju za tip! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já letos nakupovala jen hadříky, ale nijak jsem to nepřeháněla. Docela mě zklamaly dárky za účtenky, loni to bylo lepší a hodnotnější :-) dávaly třeba parfémy, kosmetiku, věci do kuchyně,... letos se moc nevytáhli :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Najviac ma zaujal diár a tá mini pomáda zo Sephory, krásny darček vám vybrali. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Krásny nákup! Teším sa na recenziu na ten matný tekutý "rúž" od Catrice. Už som ho aj ja pozerala ale určite by mi tá recenzia pomohla!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Recenze by měla být na blogu během příštího týdne:)

      Vymazat
  5. Na dnech Marianne jsem byla taky, ale naproti tobě jsem si koupila spíše více oblečení než kosmetiky :) Jinak ten lak od YR mám také a je fakt skvělej!

    OdpovědětVymazat
  6. supr vyber,na spoustuz veci si delam taky zalusk :D
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  7. Do Sephory jsem taky zavítala ale nikdy nevím, co si tam mám vybrat, tak odejdu vždycky s prázdnou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s tím mám taky problém, ale tu řasenku jsem vážně moc chtěla:D

      Vymazat
  8. Já šla utrácet do Sephory :) Nechala jsem tam půlku své výplaty, ale za tu radost to čas od času stojí:) Řasenku od Too Faced mám a dělá mi krásné řasy.
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelé úlovky!:) Strašne ma mrzí, že sa mi práve počas tohto obdobia nepodarilo ísť do Prahy, snáď budúci rok:) Špirálu Better than sex som si aj ja kúpila a som na ňu veľmi zvedavá!:) Sephora masky sú už moji úplní obľúbenci, najnovšie som si zamilovala ich jednorazové masky na vlasy!:)

    Saja Frey Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Na masky na vlasy jsem se taky koukala, budu je muset zkusit:)

      Vymazat
  10. Veľmi pekný článok :) Ten diárik vyzerá so cute :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Tá špirála vyzerá úžasne! Masky od Sephory sú super, vždy si ich kupujem v časopisoch, keďže by som ich inak nezohnala :) Masku od Garnier som skúšala asi iba raz, ale opäť by som jej dala šancu, rúž od Catrice vyzerá nádherne a sprcháče Balea zbožňujem :) Skvelý nákup!

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  12. Koukám že diář začíná být populární :D Budu se na něj muset v Praze podívat..

    Lenny v Dánsku

    OdpovědětVymazat
  13. Já nakupovat vůbec nebyla, nějak jsem to nestihla :D Ale využila bych nejvíce asi sephoru :) Ten diář si taky plánuji pořídit, ale v menší verzi :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem chtěla tu větší hlavně kvůli těm motivačním článkům:D jinak mi ale přijde praktičtější ten malý:)

      Vymazat
  14. Tyto dny jdou u mě úplně stranou.:) Pořídila sis hezké věci, modrý třpytkový lak od Essence mám a moc ho nepoužívám, nějak opadlo nadčení. Chtěla bych si pořídt plátynkovou masku od Garnieru, vidím je snad všude.:D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Pekne nakupené. Ja som na Dnoch marianne bola minulý rok, tento rok som nešla. Lebo by som asi utratila viac za oblečenie, ako za kozmetiku.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      Já se tenhle rok zaměřila právě spíš na kosmetiku:D

      Vymazat