Masky Balea

by - listopadu 01, 2017



Ahojky všichni! Masky jsou pro mě nejen nejlepší relaxační prostředek, u kterého se vždy maximálně uvolním, ale dokážou i skvěle hydratovat pleť nebo ji naopak zmatnit a tím to rozhodně nekončí. Jako vždy, je to dost o tom, kolik jste ochotné investovat peněz. Každopádně, pro tentokrát jsem tu s recenzí na pleťové masky, které stojí okolo 12 Kč, což je prostě boží! Samozřejmě se nabízí otázka, jestli s pletí vůbec něco udělají. No, tak se na to jdeme mrknout:)

Medová maska

Tohle je pro mě láska na první přivonění:D. Představte si vůni medu, kterou ještě trošičku osladíte...jo, to je přesně vůně téhle masky. Maska by měla být hydratační, takže jsem byla hodně zvědavá. Na hydratační produkty jsem teď dost náročná, protože místo pokožky mám na tvářích očividně sušenky:D takže jsem neměla zrovna velké očekávání, ikdyž po té vůni jsem si říkala, že by to možná mohlo fungovat:). Maska sama o sobě je hrozně hutná, což mě docela překvapilo, protože celý život (jakože asi tak tři roky:D) používám spíš masky s gelovou texturou. Po nanesení mě ze začátku hřála. Upřímně, v tu chvíli jsem si říkala, že ji smyju, protože já vážně NESNÁŠÍM hřejivé masky. Každopádně asi po minutě přestala hřát (sem tam si zahřála, ale nebylo to nějak dramatické:D). Nechala jsem působit cca 10 minut a docela mě zarazilo, že se nemá smývat, ale jenom setřít kosmetickým tamponkem, každopádně jsem zjistila, že tenhle způsob mi docela vyhovuje. No a teď už k závěru...hydratovala, ne sice nějak úžasně, ale za dvanáct korun bomba, pleť jsem měla krásně jemnou a voňavou:)

Maska dva v jednom:D


Tahle maska mě zaujala už jenom z toho důvodu, že růžová část je na hydrataci (na tváře) a zelená na zmatnění (čelo, nos a brada). Patřím přesně do této skupinky lidí, tváře jsou už zmíněné sušenky zatímco čelo nos a brada jsou poměrně mastné. Maska mi voní, nejsem si jistá jako co, ale není to nic chemického, což je hlavní:D. Po nanesení jsem měla vážně příjemný pocit, taky díky tomu, že maska nehřála. Tahle maska už se smývala, což je v tomhle případě jedině dobře, nevím jak bych šla ven s nazelenalým obličejem:D. K závěru...růžová-hydratační část mě zklamala. Doopravdy hydratovala nic moc, každopádně zelená-matující část fungovala opravdu dobře:). Tak jako tak byla maska moc příjemná a krásně mi zjemnila pleť.

Vanilková maska

Tuhle masku jsem si vzala spíš ze zvědavosti, protože miluju vůni vanilky. Sice jsem se trochu obávala chemické vůně, ale řekla jsem si, že těch dvanáct korun obětuji:D. Upřímně. Těsně potom, co jsem masku nějakým způsobem naplácala na obličej, jsem myslela, že shořím:D. Ale fakt, maska na pokožce přímo pálila! Tak to bylo asi čtyři minutky, potom už byla vážně příjemná:). Zpět k té vůni, lehce se potvrdily mé obavy o tom, že bude chemická, ale byla tak příjemně chemická:D, jinak řečeno to nebylo nic dramatického...Maska se opět nesmývala, ale jen setřela kosmetickým ubrouskem. I přes všechny nedostatky této masky mi rozhodně hydratovala pleť nejvíc ze všech tří... takže super:D.

Shrnutí: Všechny masky můžu jenom doporučit, už jenom z důvodu, že jsou vážně skvěle relaxační. 
Akorát ty obaly jsou lehce nepraktické, to je pravda, protože v každém pytlíčku je maska tak na dvě použití...

Tákže nakonec mi nezapomeňte napsat do komentářů, jaké máte s těmito maskami zkušenosti vy a jaké jsou vaše nej hydratační masky:). (Pokud máte nějaké otázky, které nechcete psát do komentů, klidně napište na mail:))

Mějte se krásně!


You May Also Like

26 komentářů

  1. Ja osobne mám tieto masky moc rada. Je pravda, že zázraky nerobia ale presne ako si povedala na relax sú dokonalé. Vyskúšala som všetky tri čo spomínaš a najviac mám rada asi tú medovú. Možno to je len kvôli tej vôni ale to nevadí (Hah) Taktiež tá vanilková je super a vôňa je tiež krásna a tá multitasking ma moc neohúrila.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle článek mi akorát padl do noty, protože se zítra chystám do DM koupit masky, haha :-D No, asi se rozhodnu pro tu vanilkou, i když mi vanilka nevoní. :-D Doufám, že tam objevím víc druhů masek, abych měla co hodnotit. :D Každopádně ta dvou-účelová vypadala dobře a čekala jsem od ní zázraky, ale nakonec zklamala.

    http://happi-er.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsem ho publikovala už dneska:D
      Ano, ta dvou-účelová nic moc:/

      Vymazat
  3. Beautiful masks! Have a great day doll!

    New follower! Follow back? ;)
    MARY MARÍA STYLE

    OdpovědětVymazat
  4. To co ti dělala ta poslední maska, mě dělala černá maska od Balei, ale ty první momenty mi pak už za to moc nestály.
    Jinak já to mám přesně naopak, čelo a nos suchý a tváře mastný :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu černou masku chci vyzkoušet, tak jsem zvědavá:D

      Vymazat
  5. Ja som masky od Balei ešte neskúšala, aj keď už dlhšiu dobu po nich pokukujem. Po tvojej recenzii určite nejaké vyskúšam a pokiaľ ide o moju obľúbenú hydratačnú masku, tak určite vyhráva Oriflame ovsená maska :)

    Ardnaxela

    OdpovědětVymazat
  6. Za ty peníze.. Proč to nezkusit! :D Moc hezký článek:)
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat
  7. Zbožnujem Balea produkty a tie masky určite niekedy vyskúšam!Krásny blog!

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Great post dear. Follow back?

    medinabeslagic.blogspot.ba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks:)
      I would like to see your blog, but I don't do follow for follow:)

      Vymazat
  9. Ty masky používám také :) asi nedělají nějaké extra zázraky, ale jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, když na nic jiného, tak jsou super na relaxaci:)

      Vymazat
  10. Tá medová a vanilková ma naposledy strašne v DM upútali, no nakoniec som si zobrala presne tú na multi-masking a po tvojej recenzii som na ňu zvedavá ešte viac :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta multi-masking mi vyhovovala asi nejmíň, ale to je hodně individuální:)

      Vymazat
  11. Já jsem od Balea ještě žádnou masku nezkoušela. Mrknu se po nich! Děkuju za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Aj ja som skúšala zopár másk od Balea, ale nemala som až takú do rú skúsenosť. Super príspevok.:)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každá ta maska je jiná, ale mě prozatím všechny vyhovovaly:) díky moc!

      Vymazat
  13. Medovú mám kúpenú, no ešte som ju neskúšala. Moja najlepšia hydratačná maska je tiež medová od značky Nivea. Krásne vonia, je jemná, úžasne pleť hydratuje a tiež sa nezmýva resp. nevidím dôvod. Predpokaldám, že tieto medové masky budú podobné. Ten hrejivý pocit pozorujem trochu aj pri maske Nivea.
    Bianka

    OdpovědětVymazat