Kosmetický Wishlist

by - prosince 04, 2017

Ahojky všichni!  Je to tadyyyyy:D. Jedno z nejkrásnějších období v roce už se blíží. K mojí vysněné vánoční atmošce už chybí jenom huňaté ponožky a krém na ruce s vůní karamelizovaného jablka… jelikož já wishlisty čtu fakt hrozně ráda, řekla jsem si, že bych taky nějaký mohla sepsat. Každopádně, tyhle věcičky spíš patří mezi něco, na co bych si jednou chtěla našetřit … ne že bych si je vážně napsala k Vánocům…ale myslím, že každá holka má svůj vysněný kosmetický wishlist, tak proč ne:). Jinak všechnu tuhle kosmetiku najdete klasicky v Sephoře:D.

1. Chloé
Snad všechny máme nějakou tu vůni ke které si musíme vonět pokaždé, když vejdeme do parfumerie. Pro mě je to rozhodně právě Chloé. Jelikož má několik "druhů" docela dlouho jsem se nemohla rozhodnout, jakou si mám přát, každopádně se mi shodou náhod sešly doma všechny vzorečky (teda myslím, že jsou všechny, jestli znáte víc než tři určitě mi to napište do komentářů, abych mohla otestovat:D) a nejvíc mi asi voní Love story...No a o těch úžasných flakonkách ani nemluvím...:D.

2. Love Light Highlighter - Too Faced
Poslední dobou jsem si zamilovala highlightery. Doma mám ale jenom jeden, a ten je krémový, což já jako někdo kdo nemá rád krémové produkty moc nevyužiju...Po tomhle v Sephoře pokukuji už asi rok, ale nikdy jsem se neodhodlala k tomu si ho koupit:D. Přece jenom 800 Kč je pořádná pálka:). Ale kvalitní to bude, to neříkám:D. Pokud někdo znáte dobrý, nekrémový highlighter z drogerie, budu moc ráda, když mi prozradíte, jak se jmenuje:D.

3. Maska na nohy
Bože, já bych tohle tak ráda vyzkoušela! Cena je rozhodně o dost rozumnější(120Kč) než u předešlého a navíc to má tak skvělý vánoční přebal...Ale nejsem si jistá, jestli vůbec nějak funguje...já mám zatím zkušenost jen s pleťovými maskami, ale tuhle mám v plánu si pořídit:D.

4. Urban Decay- Naked Heat
Vlastně ani nevím, jestli by mi tahle paletka sedla, protože jsem přece jenom spíš na to jemnější líčení, ale ty odstíny jsou naprosto boží! Vlastně ani nevím, kdy to začalo, ale najednou měl tuhle paletku každý a všichni jí chválili...a mě ruplo v bedně a řekla jsem si, že jí taky potřebuju:D. Každopádně jak to tady teď píšu, myslím, že by mi možná víc sedla Naked 3:).

5. Benefit- The pore
Tahle věcička by se mi hodila asi nejvíc z celého tohoto wishlistu, protože poslední dobou mě póry vážně trápí. Pravděpodobně nejdřív vyzkouším cestovní malinkatou variantu, protože i ta je dost drahá, ale jestli by to fungovalo, byla by to bomba. Jinak od Benefitu bych chtěla snad všechno, takže když jsem si teď chtěla vybrat jeden produkt bylo to docela dilema:D

6. Dr. Jart+ - hydratační sérum
Když jsem byla naposledy v Sephoře, dostala jsem pár vzorečků, včetně dvou od Dr. Jart+. Já si tuhle značku okamžitě zamilovala, jejich masky jsem sice ještě nevyzkoušela, ale mám to v plánu:D. Tohle sérum dokáže fakt divy, za dva dny používání jsem měla úžasně hydratovanou pleť, bez jakýkoli suchých míst a navíc vážně úžasně voní (myslím, že asi jako směs citonu a něčeho, co nedokážu identifikovat...:D)

Samozřejmě, kdybych měla vypisovat všechno, co si přeju, asi by tenhle článek byl nekonečný, ale snažila jsem se vypsat deset kosmetických produktů, které podle mě stojí za vaši pozornost:D. 

Určitě dejte vědět do komentářů, jestli máme něco na wishlistu společného, nebo co si přejete vy:).

A víte co? Mezi tím, co jsem tohle psala, jsem si oblékla ty huňaté ponožky a namazala jsem si ruce krémem s vůní karamelizovaného jablka....jak já miluju prosinec:D.

Mějte se krásně!

You May Also Like

18 komentářů

  1. Vůně od Chloé, tu bych taky někdy ráda vlastnila ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní nádherně a vzoreček už mi skoro došel, tak se třeba dokopu k tomu si jí koupit:D

      Vymazat
  2. Benefit věcičku bych taky brala, nedávno jsem na ní koukala, ale kvůli ceně jsem si jí nekoupila :D

    https://thewaybya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ceny jsou někdy fakt šílený:D. Ale za kvalitu si člověk někdy musí připlatit...:D

      Vymazat
  3. Všechno z toho wishlistu bych brala :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky bych všechno brala :D
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku Naked by som si tiež priala ♥ A vôňu Chloé som si zamilovala hneď ako som ju ucítila.

    https://petrakosutova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo, o masce na nohy jsem teda ještě neslyšela! :D To musí být dost zajímavé.. úplně jsi mě navnadila! :D
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si o tom už celkem dost přečetla a vypadá to úžasně:D

      Vymazat
  7. Krásny príspevok! Čo sa týka kozmetiky najviac ma zaujal ten krém na ruky s karamelizovaným jablkom. 😄😀

    A ten highlighter, neviem či je to presne ono ale cooknúť sa môžeš na tento link.

    https://fashionrunwaybynatali.blogspot.sk/2017/06/rozjasnovac-za-2-mile-damy-rada-vam.html

    Môj blog: https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Kdyby ses na ten krém chtěla juknout, tak ho mají v Douglasu:D
      Určitě se na něj podívám, díky moc za tip!

      Vymazat
  8. Ihneď mi do oka padli hneď prvé 3 položky, no najviac ma zaujala maska na nohy od Sephory, ten design je nádherný! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat