Jak zůstávám organizovaná

by - ledna 26, 2018


Ahojky všichni! Nejsem  si jistá, jestli jsem to už někde říkala, ale jsem neskutečně organizovaný člověk. Hodně událostí mám vždycky naplánované do maličkostí, klidně půl roku dopředu:D. Upřímně si neumím představit, že bych si každý den nenapsala TO DO list nebo každý měsíc plán cvičení. Je to už prostě taková moje rutina...a navíc mě to strašně baví! Pamatuju si, že když jsem měla na začátku roku angínu, úplně v pohodě jsem třeba dvě hodiny jenom něco plánovala:D.
Hlavní věc, kterou při plánování potřebuju, je diář. Ten mám od A Cup of Style a jsem maximálně spokojená. Je v něm prostě všechno. Roční, měsíční i týdenní plánovače, hodně místa na poznámky a TO DO listy. Tohle je prostě něco, co holka jako já potřebuje:D.
Dost se mi taky líbí diáře Doller, každopádně jsem hrozný antitalent na kreslení a celkově moje umělecká kreativita zůstala na bodu mrazu...takže tenhle diář by pro mě asi moc nebyl:D.
(Jinak, aby nedošlo k nějakému nedorozumění, nemusím si plánovat ÚPLNĚ všechno, taky umím být spontánní, ale být organizovaná mě jednoduše baví:D)


Roční plánovač

Roční plánovač mě na tomhle diáři překvapil asi nejvíc. Upřímně jsem si myslela, že ho absolutně nevyužiju, každopádně si to už bez něj nedokážu představit:D. Zapisuju si sem jen ty nejdůležitější věci, o kterých chci mít největší přehled. Je to totiž dvojstránka na půl roku, takže je tam všechno krásně přehledně vidět vedle sebe. Dost si tu plánuji, kdy budu publikovat nové články nebo třeba kdy bude ve škole volno...pak takové ty nejdůležitější věci, na které se těším nebo naopak vůbec (třeba přijímačky:D).

Měsíční plánovač

Úplně naopak to mám s měsíčním plánovačem. Myslela jsem, že ho budu používat nejvíc, ale všechno důležité si většinou zapisuji do ročního plánovače...každopádně tady je úplně prázdný, protože je z února:D. V měsíčním plánovači z ledna mám totiž napsáno dost nápadů na články, které jsem ještě nezveřejnila a prozatím vám je ani neprozradím:D.


Habit tracker

Na fotce nahoře je Habit tracker. Je to taková tabulka, do které si napíšete věci, které byste chtěli daný měsíc dodržovat a pokud je opravdu dodržíte, odškrtnete si to v políčku:D. 
Já si tak dost hlídám cvičení a pití vody:).

Týdenní plánovač

Týdenní plánovač je samozřejmě klasika, kterou má snad každý pořádný diář. Já určitě ocenila hodně prostoru pro každý den, protože píšu hrozně velká písmenka a obecně toho mám přes den docela dost:D. Je tu hodně místa i pro poznámky, což já osobně moc nevyužiju, ale někomu se to určitě hodit bude:D (já mám radši poznámky na konci měsíce...je tam vždycky dvojstrana, takže fakt mega moc místa). 
No a moje milovaný TO DO listy nesmí chybět...co říct, vždycky je zaplním:D.

Workout plánovač

Tenhle skvělý plánovač samozřejmě není součástí diáře od A Cup of Style, ale  zato je od skvělé blogerky Jamie. Na jejím blogu si ho můžete stáhnout tady...klik.
Dobrý plánovač na  cvičení jsem hledala neskutečně dlouho, takže když jsem asi před třemi měsíci narazila na tenhle na Pinterestu, by to fakt štěstí:D. Líbí se mi jak rozměry, tak i barvy, takže láska na první pohled...
Tenhle cvičící plán jsem si sestavovala hrozně dlouho, protože než jsem přišla na to, co mi vyhovuje, baví a navíc vidím nějaké výsledky, trvalo to okolo půl roku (dřív jsem ho měla na jiném plánovači, proto je na první fotce prázdný:D). Než bych vám vysvětlila všechny části, trvalo by to faaakt hodně dlouho:D. Určitě tam poznáváte kousky z FitFab, že jo? No jo, taky jsem tomu propadla:D.
Každopádně bych na tohle téma (teda můj workout plán) udělala ráda článek, co myslíte?:).

Vytvořila jsem si i svůj vlastní plánovač, ale než ho zveřejním, chci na něm ještě hoodně upravit:). Petra z blogu Frenchstyle nedávno zveřejnila vlastní plánovač, který je boží! Určitě tam jukněte:)

A co vy a plánování? Jste takoví maniaci jako já?:D.
No a já budu strašně ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli byste chtěli článek o tom mém workout plánu:D.

Mějte se krásně!

You May Also Like

62 komentářů

  1. Wow, tak to koukám, jak si diář vedeš podrobně, to nevím jestli bych zvládla. Já spíš uvažuju spontánně, ale jinak klobouk dolů! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, teď to vypadá, že musím mít naplánované ÚPLNĚ všechno..to zase ne:D, ale být organizovaná mě baví:).

      Vymazat
  2. Na svůj diář ted taky nedám dopustit ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem maniak jako ty :D Nebo aspoň ve svém okolí. Jsem totiž asi jediná, která jede všechno s diářem a bez něj je jako bez ruky a to ostatní moc nechápou. Taky si nemusím všechno plánovat, ale přeci jenom je lepší si to psát a mít přehled.
    Já mám pro tento rok diář od Albi a jsem zatím moc spokojená, ale ten od A cup of style vypadá pěkně :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Albi diáře jsou taky strašně krásné, u toho od A Cup of Style se mi líbila i ta motivační část:D.

      Vymazat
  4. Mám ten samý diář! :) Musím si všechno psát jinak bych asi zapomněla na vše :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super! Já taky no... jsem schopná zapomenout fakt všechno:D

      Vymazat
  5. Haha, vidím, že nie som jediná! Ja musím mať vo všetkom systém! ☃ ❄

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, když jsem ještě neměla diář, všechno jsem si to psala na lepítka, která jsem vždycky někde ztratila a byla jsem z toho strašně smutná, protože mi to vždycky dalo hroznou práci naplánovat:D:D.

      Vymazat
  6. Ty plánovače jsou fakt skvělé, už je mám taky stažené :D. Většinou je prodavají docela draho, takže tenhle je supr v tom, že se dá jednoduše vytisknout :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si opět letos diář nepořídila a to si asi už třetím rokem říkám, že si nějaký krásný koupím, abych měla motivaci si do něj psát. Jenže opět využívám pouze kalendář v mobilu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky potřebuju, aby se mi diář líbil:D. Kalendáře v mobilu jsou taky super!

      Vymazat
  8. Krásný diář, hodně mi připomíná Bullet journal :) Asi si ho na příští rok pořídím taky :) Btw. Workout days si vytisknu hned teď!

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych asi Bullet journal mít nemohla:D s tou mojí kreativitou...:D. To je supeeer:D

      Vymazat
  9. Do plánování jsem asi stejný blázen jako ty :D
    A ten plánovač na cvičení se mi moc líbí, určitě si ho vytisknu :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nás tu sešlo docela dost:D. To jsem ráda:)

      Vymazat
  10. Ty jo, hezky zorganizované to všechno máš:-). Já jsem občasný bordelář a dopředu plánuju jen pár dní, jinak bych to ani nedokázala:-).

    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
  11. Odpovědi
    1. Určitě ho najdeš, je jich tolik, že to snad ani jinak nejde:D

      Vymazat
  12. Ani nevíš, jak jsem ráda, že nejsem takový plánovací maniak sama! :DD Diář, to do listy,.. to je musthave! :DDD

    OdpovědětVymazat
  13. Milujem všetky takéto plánovače, organizéry a diáre, som na ne proste maniak! Tohtoročný diár od báb z ACOS sa naozaj vydaril :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, líbí se mi snad ještě víc než ten z minulého roku:D

      Vymazat
  14. Též jsem docela organizovaný člověk :D Diář jsem dostala od mamky k mikuláši. V ročním přehledu si též píšu články na blog a věci do práce. Taky mám takový planner z Tigeru, kde si píšu na každý den různé věci, co musím udělat. Takové to do listy :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  15. Mě letos dělá společnost diář Báry Nesvatbové a také si tam píšu každou blbost a lepím různé samolepky. Jinak by to byla docela nuda :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, na samolepky jsem úplně zapomněla:D. O diáři od B. Nesvatbové jsem nic neslyšela, jdu na něj mrknout:D.

      Vymazat
  16. Wow, já vždycky obdivuju lidi, co si dokáží všechno takhle krásně rozplánovat a řídit se podle toho :) Já jsem na tohle úplně hrozná, třeba jsemsi zkoušela naplánovat články, aby vycházely pravidelně a i když jsem si je třeba sepsala, tak jsem je třeba v ten den neměla náladu vydat a celá můj plán šel někam.. Jediné, co na mě platí je, když si třeba sepíšu seznam věcí, co chci během víkendu stihnout, to se mi většinou podaří dodržet, ale nemůžu to mír rozplánovaný den po dni :D Diář od holek z ACOS se mi líbí moc, mají ho perfektně zpracovaný, ale vím, že já bych ho nedokázala používat :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s plánováním článků taky měla (a pořád docela mám:D) problémy...ale snažím se svůj plán dodržovat:D. Jako on ten diář podle mě není úplně nejlevnější, takže jestli bys ho nevyužila naplno, tak ho určitě nekupuj:D. Ale už jsem slyšela, že se jedné slečně líbil tak moc, že do něj vůbec nepíše, aby se nějak nezničil:D

      Vymazat
  17. Já mám právě dollera a musím říct, že je super, i když také nejsem žádný talent. Ze začátku jsem si nebyla jistá, ale ta volnost je tam naprosto ideální :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty Doller diáře jsou nádherné...mě se strašně líbí ten růžový, to je fakt bomba:D

      Vymazat
  18. Hah :D
    Takovéhle věci jdou totálně mimo mě. Prostě nemůžu dělat věci organizovaně, jelikož ve všem většinou prokrastinuju a nebo to dělám spontánně :D diář doma mám, a jediné co v ně mám napsané jsou zkoušky a kdy začíná nový semestr a tím to hasne i přesto, že tam jsou kolonky na to do listy :D asi se prostě nepoučím :) každopádně ten diář od A Cup of Style je vážně moc hezky zpracovaný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje kamarádky to mají úplně stejně jako ty...naplánují si písemky a končí:D. Ale já to naprosto chápu, moc lidí to prostě nebaví no:D.

      Vymazat
  19. Stejně jako ty bych určitě nepřežila bez diáře, ten je prostě must have! Vzhledem k tomu, že ale necvičím, tak plánovač by mi byl celkem na houby :D Musím ale uznat, že tenhle je moc pěkný :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten workout plánovač tady byl spíš jako taková vsuvka:D. S tím naprosto souhlasím!

      Vymazat
  20. Keď som si vyberala diár na tento rok, patril medzi mojich favoritov ale nakoniec som siahla po inom, čo časom aj ľutujem, pretože papierová väzba moc toho nevydrží a musím ho nosiť v obale. Našťastie som sa poučila a na budúci rok siahnem po lepšom diáry s kvalitnejšou väzbou.

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, nejpraktičtější jsou asi s kroužkovou vazbou:D.

      Vymazat
  21. ten workout plánovač vyzerá byť veľmi super ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  22. Jéé, mám radost, že cvičíš s námi :) Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, mě by nikdy nenapadlo, že si tenhle článek přečtěš, Andy...dík moc!

      Vymazat
  23. Tiež si všetko plánujem, pretože keď už to mám napísané, mám pocit že to proste urobiť musím :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  24. Krásny diár. Ja si tiež stále nejaký založím, ale v polovici roka ho stratím a nejak to celé stratí zmysel. :D
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pro tenhle případ rovnou dva diáře:D

      Vymazat
  25. Super článek. Diář mám taky a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  26. Také si vše do detailů plánuji a velmi mi to pomáhá v životě. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  27. Tiež mám diár, kde si píšem všetko dôležité, plus mám aj zošit na TO-DO listy. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych taky nějaký takový sešítek potřebovala:D. Mám TO DO listy všude možně polepené...:D

      Vymazat
  28. Já taky strašně ráda plánuju. Používám k tomu bullet journal (teda, podobný systém na úplně obyčejném sešitu :D) a miluju to. Samozřejmě to jde trochu stranou když je hekitčtější období ale když je čas, jako dneska, strašně ráda si s tím hraju a různě si kreslím a maluju a lepím, třeba i dvě hodiny :D. A vážně to pomáhá :D Sílu plánování jsem si pořádně uvědomila až teď na vysoké, protože bych bez svého bullet journal ten půlrok nepřežila :D
    michelle-and-her-world.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tě obdivuju, jak si tam maluješ a tak, já bych to nezvládla...ta moje kreativita:D

      Vymazat
  29. Parádní diář. Miluju tyhle diáře, tenhle rok jsem se vrhla na bullet journal, tak řádím :D
    jennytailor

    OdpovědětVymazat
  30. Milujem články aj videá takéhoto tipu,takže ma neskutočne potešilo,že keď som zavítala na tvoj blog,bolo tu niečo takéto. Ja mám plánovanie veľmi rada,ale dosť to zanedbávam a celkom ma to mrzí,ale tak ja si až tak dôležité veci a stretnutia nemusím písať,lebo mám celkom dobrú pamäť a väčšinu vecí si pamätám,za čo som celkom rada :) . Naozaj vydarený článok,len tak ďalej!
    PS: Ďakujem,že si zavítala na môj blog a musím povedať,že aj tvoj blog ma nesmierne zaujal a určite tu nie som poslednýkrát :)) .
    https://tmatejcikova.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já všechno zapomenu:D. Ani nevíš, jakou mi tvůj komentář udělal radost! Děkuju moc moc!

      Vymazat