Zoella beauty- Scooper Dooper pěna do koupele

by - ledna 07, 2018


Ahojky všichni! V článku co jsem dostala k Vánocům se vám asi nejvíc líbila tahle skvělá věcička. A  nebudu vám lhát...já si jí taky zamilovala:D.  Jedná se o pěnu do koupele, od známé blogerky Zoe Sugg. Tahle slečna je vážně hrozně sympatická a hlavně usměvavá, ještě se mi nestalo, že by mi ve svém článku nebo videu nepředala pozitivní náladu. Zoe vytvořila skvělou kolekci kosmetiky, kde najdete všechny možné (pro mě) relaxující produkty, krémy na ruce, svíčky nebo klidně i kosmetické taštičky...které mimo jiné stojí pořádnou perdu:D. Každopádně mě rozhodně nejvíc zaujala pěna do koupele. Asi všichni znáte pěny do koupele od Lushe, které jsou sice naprosto úžasné, ale stojí dost peněz a vydrží max. na tři použití, jestli chcete pořádnou pěnu. Tohle balení od Zoella beauty je tak obrovské, že mi vydrží aspoň na třicet použití..a stojí podobně:D. Samozřejmě, není veganská...každopádně to dokážu přežít:D.



Zoe si s obaly jejích produktů opravdu vyhrála. Všechny jsou takové jemné a dívčí:).
Použití pěny je strašně jednoduché. Prostě z kelímku vezmete do ruky kus hmoty a necháte ho spláchnout pod proudem tekoucí vody, když napouštíte vanu. Když chcete mít extra moc pěny, jednoduše přidejte další hrstičku:).
Pěna by měla mít i lehce hydratující účinky, (obsahuje bambucké máslo, výtažek z aloe vera a navíc vitamín E) což jsem kupodivu doopravdy zaregistrovala. Vážně nádherně voní. Není to žádná vtíravá vůně, je opravdu lehoučká, jemná, květinová. Přesně tak na správnou relaxaci:).


Struktura pěny (když to vlastně ani ještě není pěna) mě strašně překvapila...je trochu jako paměťová pěna:D Chci tím říct, že když do ní dloubnete prstem, trvá, než důlek po vašem prstu zmizí:D.
(To mě mimochodem fakt hodně baví, takže než si vůbec dám tu koupel, nejdřív do produktu dloubu...protože proč ne, že jo:D).


Ta pěna je prostě boží:D. Všechny přeci jednou chceme takovou pěnu, aby se s ní daly udělat Santovské vousy a my mohly pokřikovat ho ho ho:D. A pozor..zkoušela jsem do pěny na dlani foukat a vážně lítala:D. Bylo to jako v nějakým filmu. Taky je neuvěřitelně super, že se prostě ponoříte do vany a nejste vůbec vidět:D. Je to taková sranda no...

Tákže já můžu pěnu rozhodně doporučit! Seženete ji za 280Kč v Marionnaud. (v plné cenně)
Co vy a produkty do koupele? Já na ně začínám být ujetá...:D.

A hlásím, že prozatím dodržuji svoje předsevzetí s pitným režimem:D.

Mějte se krásně!

You May Also Like

37 komentářů

  1. Pěna vypadá fakt fantasticky. No, popisuješ jí kvalitně a je i cenově dostupná. Pro milovníky dlouhých koupelí určitě super! Já už jsem spíš typ na sprchové kouty, takže nevím zda by se mi vyplatilo jí kupovat. Ale je pravda, že občas si v zimě vanu napustím a to mám ráda se vším všudy:D

    AMP-Hledání cesty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My doma sprchový kout vůbec nemáme:D. Každopádně, pokud máš občas koupele ráda, tak určitě stojí za vyzkoušení:D

      Vymazat
  2. Pena má nádherný obal a určite aj vôňu. Mám doma už peknú zbierku, takže budem musieť asi počkať, kým nejakú spotrebujem :D.
    Janie Hannagonova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, to znám:D. Ne úplně s koupelovými pěnami, ale spíš s voňavkami...spočítala jsem si, že by mi měly vystačit na patnáct let:D.
      No a ta vůně pěny je krásná:)

      Vymazat
  3. Já pěny taky mám ráda a Zoella ma vždy krásné obaly :) Někdy jí musím vyzkoušet ale nikdy nemám tu možnost si jí koupit a když už ji v německu vidím tak zase nemám čas si to všechno prohlížet :D
    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus to po internetu, sice je to otrava, protože se musí platit poštovné, ale za zkoušku to stojí:D.

      Vymazat
  4. Asi budeme muset přestavět koupelnu a místo sprchového koutu nutně potřebuju vanu. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Zoellu mám hrozně moc ráda. Mám od ní mýdlo z nějaké její předešlé kolekce, a už jenom, že je to od ní, tak jsem ho milovala! :D Škoda, že se u nás její produkty neprodávají, určitě bych si třeba tento koupila, vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vana je jedna z věcí, co mi chybí od doby, co jsme se sestěhovali s přítelem. Vanu bohužel nemáme. Chceme si jí pořídit do svého :) :D Každopádně bych do pěny také dloubala, protože proč ne žejo! :D Přesně jak si napsala.

    http://www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Oe je super milá blgerka (čítala som jej knihy) a ako vidno má veľa talentov. Peny do kúpeľa zbožňujem, ale bohužiaľ si ich nemôžem dopriať, keďže v našej mrňavej kúpelni nemáme vaňu :( ... Každopádne táto pena neznie ako zlý nápad.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to vypadá naprosto dokonale a nikdy jsem se s pěnou v tomto provedení nesetkala. Jenom se sprchovým gelem v kelímku od Bomb Cosmetics a ten byla skvělý :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  9. Jej to vyzerá super. Škoda že nemám vaňu :D

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  10. Taky miluju všechny blbustky do vany.. a zbožňuju zoellu.. a její obaly.. a všechno :D mám pár produktů od ní vyhlédnutých ale nějak jsem líná si je sehnat takže až se k nim dostanu těším se na ně :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně:D. Já ještě koukala na její krémy...ty vypadají dooost zajímavě:D

      Vymazat
  11. Toto že je pěna do koupele :D? Miluji pěny do koupele a všechny tyto věci! Jsou skvostné, musím si tu blogerku vygooglit, já to chci taky :-D!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Ten obal je "super cute" mám rada tie vecičky, ktoré zaujmú už obalom :) pena vyzerá super! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Všechny obaly z téhle kolekce jsou úžasné:D

      Vymazat
  13. Zoellu jsem nikdy nesledovala a doslechla jsem se o ní jen kvůli knížce a produktům, které mají doopravdy krásné balení. Ale jak říkám - nejsem fangirl, takže ani nějak netoužím po vyzkoušení produktů. Ale vždycky se ráda podívám, prostě jen tak.
    jsem Katrin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nejsem přímo fangirl:D...každopádně se mi její tvorba líbí a čas od času na ní mrknu:D.

      Vymazat
  14. Koupu se ráda, v zásobě mám pěny od Dermacolu. Od Zoe nic nemám ale vím že třeba ve Španělsku její produkty bývají normálně dostupné v obchodech. Zoe popravdě ani nesleduji, takže ji nemohu soudit. Každopádně co jsem viděla několik jejích produktů, tak mají vždy moc krásné obaly.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Česku je taky v obchodech:D. V Marionnaud v Praze ji najdeš určitě:).

      Vymazat
  15. Tak za je super! Já mam doma pěnu která vůbec nepeni a Lush jsem chtěla zkusit, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Ale to vůbec nevadí, vyzkousim tohle, protože takovou pěnu jsem si vždycky přála :D A za ty peníze je to bomba :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  16. Zbožňujem peny a táto vyzerá zaujímavo. Škoda len, že momentálne nemám doma ešte vaňu :-D ;-)

    Suesanqa Súťaž

    OdpovědětVymazat