Den matek-DIY

by - května 12, 2017


Ahojky všichni! Jak určitě všichni víte, v neděli bude Den matek, a tak jsem si řekla, že bych mohla udělat nějaké to DIY. Já osobně vždycky mamce dávám její oblíbenou květinu, ale letos jsem si řekla, že bych mohla být přece jenom trochu kreativnější. No a tak jsem se ptala kamarádek, co dávají maminkám oni. Strašně mě překvapilo, že většina lidí tento svátek neslaví, každopádně zrovna já mám co říkat, když tak zanedbávám den otců. Tak jsem bloumala, co mám vytvořit, pro někoho tak důležitého jako je mamka, protože kdyby mamka nebyla moje mamka, byla by moje nejlepší kamarádka. A jelikož moje kreativita nesahá až bůh ví kam, tak jsem nakonec nevymyslela nic kreativnějšího než přáníčko:). na konec úvodu bych jenom chtěla říct, že jsem se inspirovala na Pinterestu a We heart it a něco dohromady sesmolila:)
No, tak doufám, že se bude líbit a budu moc ráda, když sem hodíte nějaký ten komentář,protože mám ještě dost co vylepšovat..


Budeme potřebovat (viz.obrázek):
  1. hromadu pestrobarevných knoflíků
  2. lepidlo (nemusí být nutně Herkules)
  3. třpytky
  4. čtvrtku A4
  5. kousek bavlnky
  6. kus barevného papíru


Postup:
Začneme naprosto lehce, ke všemu jsem přidala obrázek, protože já nikdy nic jenom z textu nepochopím:)
Takže, přehneme si čtvrtku na polovinu a nakreslíme na ní srdíčko (nebo jakýkoli jiný tvar, ale jelikož je to den matek...:)).
Na barevnou čtvrtku si nakreslíme pět trojúhelníčků a vystřihneme je:).



Trojúhelníčky nalepíme na čtvrtku nad načrtnuté srdíčko a přidáme k nim mašličky:).


A dostáváme se ke konečné fázi, tedy přilepit knoflíky na srdíčko a napsat pro koho přáníčko je.. ikdyž uznávám, že se mi to více líbilo bez věnování:)

A to je konec! nebylo to vůbec těžké, že ne?
Ahoj příště:)

You May Also Like

1 komentářů

  1. Ja práve niesom DIY girl ale myslím si, že toto by som mohla zvládnuť :))

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat