Avon tričko na pochod

by - června 09, 2017


Ahojky všichni! Na úvod chci říct, že tohle rozhodně není můj styl, ale i tak to dopadlo lépe než jsem myslela:) a jelikož tohle "tričko" je vážně obří, určitě ho na sebe můžete naaranžovat i jinak:) Pro ty, kteří neví o co tady jde, zítra se koná AVON pochod proti rakovině prsu. Já se účastním letos podruhé a strašně se těším:) 
Já jsem si tričko objednala ve velikosti S/M, což byla nejmenší možná verze a už dopředu jsem počítala s tím, že ho budu nosit jako šaty, protože jsem drobnější postavy a navíc se mi delší trička k džínám moc nelíbí.  Hlavní výhra tohoto trička je rozhodně "stužka", kterou si můžete svázat pas. Na mě je teda trochu moc dlouhá a připadám si jako vánoční dárek, ale bez toho vypadám jako v pytli:) Věc, se kterou jsem dost bojovala jsou rukávy, jak můžete vidět jsou vážně dlouhé, každopádně to není nic, co by se nedalo spravit:) Co mě hodně překvapilo, že tričko má kapsy! To je taky podle mě velké plus:) Naopak co se mi moc nelíbí je tohle:
Zpočátku jsem si myslela, že jsem si triko oblékla opačně, ale potom jsem si přečetla, že je to tak správně... nevím no, mě se to moc nelíbí, ale asi jsem nějaká divná:)
Shrnutí: tričko jako šaty se mi celkově líbí, sice si připadám jako dárek nebo hospodyňka, ale na pochod, proč ne.:)

Co vaše dojmy z tohoto trička?:)
Jdete taky na Avon pochod?



You May Also Like

2 komentářů

  1. Z toho trička mám taky smíšené pocity, ale spíš bych se přiklonila na kladnou stranu :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, jak jsem ho měla na Avon pochodu na sobě, bylo vážně moc pohodlné:)

      www.windypinkstyle.blogspot.cz

      Vymazat