Recenze: paletka Makeup Revolution- ICONIC 3

by - června 27, 2017




Ahojky všichni! Dneska jsem si pro vás připravila jednu z mých nejstarších paletek od Makeup Revolution, ICONIC 3. Můžu říct, že je to fakt srdcovka, když jsem ji kupovala, vůbec jsem se nemalovala a tahle paletka mě k nějakému lehce "promakanějšímu" líčení aspoň trošku dostala.
Co se týče ceny, je rozhodně dostupná, tedy stojí 200 Kč (přesněji 199 Kč:)), což mi přijde poměrně málo, vzhledem k tomu, že paletka obsahuje 9 třpytivých odstínů a 3 matné.

 No a teď už k podrobnějšímu popisu paletky. Musím říct, že pigmentace se liší opravdu odstín od odstínu. Například tři poslední (nejtmavší) mají nádhernou pigmentaci, u ostatních už to taková sláva není, ale za tu cenu.... Na první pohled se mi nejvíc líbil růžový třpytkatý (druhý odspoda), protože prostě já a třpytky:), ale vážně STRAŠNĚ opadává. Většinou ho mám místo na víčkách všude možně po obličeji a ideálně i na černém oblečení:). Ale i přesto se mi líbí (protože kdo by nechtěl třpytky).
Obecně stíny z této paletky vydrží okolo tří hodin (bez báze), každopádně nejsvětlejší stíny se mi slévají do záhybu oka až tak za pět hodin, což je poměrně slušné. 


Tákže, pokusila jsem se vám vyfotit odstíny zblízka a některé vám popíšu:)
Číslo 2 je ta krásná třpytkatá růžová, co opadává, každopádně, když už ji na to víčko dáte, je to bomba:)
Čísla 5, 6 a 8 jsou asi největší milé překvapení, z této paletky. Vydrží na oku nejdéle a dají se kombinovat prostě se vším:).
No a nakonec číslo 12. To je snad kapitolka sama o sobě. Na první pohůedd se zdá jako normální černo-hnědá, ale má v sobě třpytky s odstíny,,,já to vlastně ani nedokážu rozeznat:) Něco mezi oranžovou a růžovou.. no mrkněte se sami:)
Nevím proč, ale všechny obrázky jsou tady vybledlé... tahle barvička je ve skutečnosti ještě intenzivnější:)

Shrnutí: Až na opadávání se mi celkově paletka fakt moooc líbí, na denní nošení je jako dělalná, ale jde s ní vykouzlit i nádherné noční:)
Tákže... palec nahoru:)
Dávám jí... čtyři hvězdičky z pěti:).

A co vy a Makeup Revolution? Já osobně tuhle značku miluju!

Mějte se krásně:).

You May Also Like

0 komentářů