Textilní maska GARNIER Aqua bomb

by - července 26, 2017



Ahojky všichni! Nedávno jsem šla kolem regálu v Dm drogerii a říkala si, že bych konečně mohla vyzkoušet nějaké nové hydratační masky. Abyste byly (radši píšu tvrdé, protože myslím, že jsou tu samé holky:)) v obraze, moje pleť si ze mě dělá poslední dva roky legraci, řekla bych, že mám smíšenou pleť se sklony k akné a zároveň suchým místům...no a z toho důvodu si špatně zvykám na nové "pečující nebo hydratační" produkty. Takže už druhým rokem jsem věrná maskám Planet spa od Avonu. Už instinktivně se bojím toho, že když vyzkouším nový produkt osypu se. Každopádně jsem asi měla v mozku zastaralé informace a ukázalo se, že moje pleť není vůbec tak citlivá, jak jsem si celou dobu myslela. Kamarádka mi totiž dala vzoreček nějaké masky (popravdě už nevím, jak se jmenovala:)) a já se neosypala. V tu chvíli mě napadlo, že bych možná mohla začít trošku experimentovat.
Celkově se tento produkt jmenuje Superhydratační vyplňující textilní maska moisture+ aqua bomb. Maska obsahuje výtažek z granátového jablka a kyselinu hyaluronovou.

Tákže konec okecávání a jdeme na recenzi:)

Na začátek mě dost překvapilo , jak dobře se maska otevírá:). Dobře, možná to někomu přijde podivné, ale na obrázku nahoře si můžete všimnout, že má "pytlíkovité" balení, tudíž samozřejmě nemá víčko. A to je pro mě většinou sebevražda, protože než já něco otevřu trvá to sto let. Tento produkt šel však otevřít hladce i bez nůžek a za to palec nahoru:)
Po otevření jsem masku vyndala a pokoušela jsem se jí rozložit, to už tak hladce nešlo:) Maska má na jedné straně modrou fólii, aby se dalo poznat, kterou stranou se má maska na obličej aplikovat. Samozřejmě se má dát bílou stranou a modrá fólie se má odstranit. A v tu chvíli mi došlo, že jsem udělala zásadní chybu... nestáhla jsem si vlasy do culíku:) Jediné co mi trošku vadilo, bylo jak obří tato maska byla. Tedy já nevím, možná to bylo tím , že  mám malý obličej, ale nakonec se mi jí podařilo nějak srolovat:) (dole na obrázku). No každopádně když jsem masku aplikovala bílou stranou a modrou fólii jsem odstranila, bylo to tak strašně moc příjemné! Maska má hrozně příjemnou nevtíravou vůni a je nádherně chladivá. Právě díky chladivosti jsem si zamilovala značku Garnier, teď od ní mám i gel na obličej a každý večer se na něj těším:)

Slupovací modrá fólie:)


BAF! Že vypadám jako Voldemort?:)
Tady můžete vidět, jak jsem masku srolovala, ale stejně mi dost odstávala:)

Masku jsem nechala působit patnáct minut a na konci tohoto času jsem byla docela smutná, protože byla vážně moc příjemná:). Když jsem ji sundala a její zbytky smyla (můžete je i setřít ubrouskem) byla jsem příjemně překvapená. Suchá místa byly pryč a moje pleť byla hladká:)

Shrnutí: Maska byla hrozně příjemná, krásně voněla a splnila to, co slibovala, tedy že to bude AQUA BOMB:). Jediné, co mi trošku vadilo byla velikost:).

Takže já doufám , že se vám tento článek líbil a budu moc ráda, když mi napíšete jestli jste někdy Textilní masky od Garnier zkoušely a jestli ne, jaké máte nejradši:) 




You May Also Like

31 komentářů

  1. Ja mám najradšej tú ružovú textilnú masku od Garnier. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá super, taky bych chtěla někdy jednu z těchto masek vyzkoušet :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já si každý měsíc kupuji minimálně dvě :D jsou opravdu super a hlavně je s nima sranda a moc me baví :D

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já se úplně lekla, když jsem se poprvé s touhle maskou podívala do zrcadla:D

      Vymazat
  4. pri tejto maske mám tiež pocit, že mi trošku nesedí ale hydratačný účel splní dokonale :) škoda, že je len na jedno použitie :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, kdyby byla na více použití, rozhodně by to bylo lepší:)

      Vymazat
  5. tieto textilne masky sa mi velmi páčia :)

    OdpovědětVymazat
  6. Textilné masky som skúšala, ale od Dermacolu. Tieto vyzerajú však takisto skvelo! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem ještě nikdy žádnou textilní masku nevyzkoušela, ale moc ráda bych to změnila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Mě tato maska spíš přijde dobrá na relax, než na účinky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě po ní pleť připadala hydratovaná, ale je to na osobní zkušenosti:)
      Ale na relax je samozdřejmě taky skvělá;)

      Vymazat
  9. Tuhle masku už chci delší dobu vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  10. Mě tyhle masky bohužel nic neudělaly, tak zůstávám věrná keratinové masce :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem ještě nezkoušela…:) budu to muset změnit;)

      Vymazat
  11. Mě maska vyhovovala, plátýnkové masky jsem si oblíbila :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Přesně tuhle masku chci už nějaký čas zkusit :) Vypadá fakt dobře.

    OdpovědětVymazat
  13. Moje pleť si ze mě taky pořád dělá legraci, to je teď asi nějak in :D Já tyhle masky pořád nevyzkoušela, ale ráda bych :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D
      Vyzkoušej, tvoje pleť to určitě, stejně jako moje, ocení:D

      Vymazat
  14. Textilní masku jsem zkoušela jen tu černou z DM a nebyla jsem moc spokojená, sice hezky voněla, ale výsledek žádný. Když teď čtu tvůj článek, tak mě láká tuhle vyzkoušet, tak uvidím, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej:) není za co! Já děkuji za komentář;)

      Vymazat
  15. Textilné masky som ešte neskúšala, pretože s maskami celkovo nemám dobré skúsenosti. :) Ale rozmýšľam, že aspoň jednu risknem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zrovna tahle dost vyhovovala:) stojí za to, ji zkusit;)

      Vymazat
  16. Už jen kuli té přehnané fotce bych si ji koupila :-D Beru odběr (jako Janina Pálková) a počkám si na další masku, Garnier mi moc nevyhovuje... Když koukneš ke mě popřípadě taky vezmeš odběr budu moc ráda https://janinatvoriskvosty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat