Top 5 seriálů

by - srpna 04, 2017




Ahojky všichni:) Dneska ráno jsem tak seděla na pohovce, čučela do notebooku a říkala si, jak asi stihnu za jeden den napsat tři články, protože další tři týdny budu jaksi mimo... No a tak mě napadlo, proč nenapsat taky něco oddechovějšího:), něco u čeho se můžete posadit a na nic jiného nemyslet... Dobře, věcí u kterých nemusíte myslet je hned několik, každopádně, pro mě je hlavní ikona nepřemýšlení seriál. Je v podstatě jedno jaký, každopádně to nesmí být horor ani přímo slaďák.. No a tak jsem si v hlavě utřídila, které seriály jsou moje nejoblíbenější a tady jsou:)
Předem ještě chci říct, že vše co zde píšu je můj názor a nikomu ho rozhodně nechci vnucovat:)


1.Pretty little liars
Moje srdce se rozpadlo na tisíc kousků, když tenhle seriál skončil, nebudu vám rozhodně říkat, jak to dopadlo, protože věřím, že je tu spousta lidí, co konec ještě nemají zkouknutý, protože čekají na ten den D, kdy si vezmou do postele zmrzlinu, notebook a konečně se dozví, kdo za tím vším je...
No a teď konečně pro ty, kdo vůbec netuší, o co tu jde:). Ve zkratce:
Pět kamarádek ( Alison, Emily, Aria, Spencer a Hanna) si udělá "přespávačku", která se ale ošklivě zvrtne. V noci uslyší jedna z dívek křik a když se vzbudí, Alison je pryč. V momentě, když Alison, která byla vůdce celé téhle party zmizí, holky se v podstatě přestanou kamarádit a každá z nich se soustředí na svou část života. Spencer se ve všem potřebuje zavděčit rodičům, Hanna krade drahé doplňky, Emily se soustředí na plaveckou sezónu a Aria se na rok odstěhuje na Island. A Alison se nevrátila...
Když se po roce Aria vrátí z Islandu, všechno je vzhůru nohama. Vendle domu Alison, kde už bydlela jiná rodina se našlo dívčí tělo. A podle všeho je to právě Alison... Na pohřbu,  kde se sejdou po roce zase všechny dívky se stane něco hrozně divného, všem přijde textovka, jejíž obsah by neměl vědět nikdo, kromě Alison.. A podpis?
-A

1.Game of thrones
Původně jsem sem tenhle seriál ani nechtěla dávat, vlastně ani nevím, jestli ho mám ráda. Protože já nejsem ten typ, co má rád krev v televizi no a tady je jí požehnaně... Každopádně potom jsem se zamyslela...pět sérií, jsem zkoukla za týden:D  a to je u mě co říct:) Upřímně je tam tak strašně propletený děj, že bych ho sama prostě nedokázala popsat, teda já osobně se v jejich rodech moc nevyznám doteď:D, takže tento obsah jsem našla na internetu a lehce ho poupravila:)

Na kontinentu, kde léto trvá desítky let a zima klidně celý život, jsou nepokoje. Všech sedm království Západozemí je upostřed bitvy a krvavý boj o Železný trůn, na který usedne vládce Sedmi království, bude mít nepředvídatelné a strašné důsledky...


3.Vampire Diaries
Á máme tu další srdcovku:). Na tenhle seriál jsem se koukala pořád dokola asi tak pětkrát, protože mě prostě nikdy neomrzí! I když je děj hlavně o upírech, přijde mi prostě...neotřelý:D.
ve zkratce:
Elena žije v malém městečku, je velmi oblíbená a má úžasnou rodinu. Celý její svět se změní, když auto jejích rodičů spadne z mostu do řeky. Oba její rodiče zemřeli, ale Elena jako zázrakem ne. Když se po prázdninách vrací do školy, všude se šušká, že je tam nový kluk. Elena ho náhodou potká na chodbě...sakra lidi, tohle zní jako moc velký klišé:D prostě na to mrkněte, protože je to bomba:)


4.13. Reasons why
Tohle je za mě jednička pro poslední půlrok. Je to vážně moc hezky zpracovaný seriál a obecně se mi strašně líbí ta tématika.. všichni už na začátku víme, že je Hanna mrtvá, ale proč je mrtvá, to ne:). Za mě dost originální. Ve zkratce:
Když přijde Clay domů, před dveřmi uvidí zvláštní balík. Jsou v něm kazety, které nahrála jeho spolužačka do které byl zamilovaný. Na každé kazetě je jeden důvod proč Hannah spáchala sebevraždu. Tedy 13 důvodů proč...


5.Gilmore girls
Nemohla jsem si pomoct a musela jsem sem dát i nějakou tu klasiku... přece jenom myslím, že hitovky jako Přátelé, Dva a půl chlapa a právě Gilmorky jsme sjížděli všichni:).
Tohle je seriál, kde už konečně nejde o žádné zabíjení nebo anděly a upíry.  Je to seriál u kterého si můžete říct, že jste to taky prožili, protože všechno, co tam je, je reálné.. No a prostě vždycky, když se na tenhle seriál dívám, je mi dobře,:)

Takže já jako vždycky doufám, že se vám článek líbil a že mi do komentářů napíšete, jaký je váš neoblíbenější seriál, protože já momentálně nevím, na co se koukat:).

Mějte se krásně:)

You May Also Like

21 komentářů

  1. na hry o trůny a pretty little liars ted koukám od začátku a oba seriály naprosto zbožňuju. a upíří deníky jsem sledovala dřív, takže máš úplně stejný vkus na seriály jako já :D

    OdpovědětVymazat
  2. Gilmorky jsou klasika, na PLL jsem se dívala už jen kvůli tomu, že jsem se dívala tak dlouho, protože ke konci se z toho stávala dobrá kravina :D Ale začátek mě bavil...13rw jsem zkoukla jedním dechem, to mě bavilo moc :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že PLL už pak ke konci nebyly tak dobré jako na začátku, ale nějak moc mi to nevadilo:)

      Vymazat
  3. Mám ráda takové ty oddechové články. Člověk si u nich odpočine ať už je čtenář nebo ten, kdo ho píše. Seriály asi dobré, ale ani na jeden jsem se nekoukala. Pro mě jsou top Simpsonovi, Sex ve městě a pak kriminálky. Každopádně až jednou nebudu vědět na jaký seriál koukat, tak mám aspoň tipy :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak to jsi přímo vystihla i takovou mou pětku. V současnosti ujíždím asi nejvíc na Hře o trůny.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  5. PLL ♥ škoda, že už to skončilo. 13RW som si pozrela a neviem čo si mám o tom myslieť. Niektoré dôvody, pre ktoré Hannah spravila samovraždu boli iba maličkosti, pre ktoré by sa nikto z nás nemal trápiť - pretože by sme sa úplne zbláznili. Určite ti odporúčam aj seriál Riverdale, teda pokiaľ si ho už nevidela.

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, některé důvody Hannah byly naprosto, podle mě, nepodstatné…

      Vymazat
  6. Skoro všechny seriály jsem rozkoukala, ale nikdy nedokoukala...Ale možná těm Gilmorkám dám ještě šanci :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek :) z těchto seriálů jsem sledovala jen The vampire diaries, o některých dalších jsem slyšela, ale nekoukala na ně, každopádně děkuji za tipy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné tipy :) Gilmorova devčata mám moc ráda, už dlouho se chystám na ty jejich nové díly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nové díly jsem ještě nedokoukala, takže to mám naprosto stejně:)

      Vymazat
  9. PLL a GoT taky sleduju. PLL jsem ještě ale nedokoukala, zbývají mi tři díly a nějak se k nim nemůžu dokopat :DD Game of Thrones je teď pořádnej masakr, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Kromě toho sleduju třeba Peaky Blinders, Teen Wolf, Shadowhunters nebo Animal Kingdom! :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Teen wolf se chystám po prázdinách, tak snad to bude tak skvělý, jak všichni říkají;)

      Vymazat
  10. Vampire diariies som pozerala kedysi, ale keďže sa z neho vykľul nekonečný seriál, kde každý furt prežije tak už ma to nebaví. Momentálne pozerám seriál Victoria a The Musketeers a tiež bol dobrý Jamestown. Gilmorky ma akosi tiež nikdy nezaujali, avšak Charmed to bola iná káva.

    OdpovědětVymazat