Top 10 písniček

by - září 01, 2017



Ahojky všichni! Každý z nás má někdy blbou náladu nebo je mu vystresovaný, to je naprosto normální. Já v těchto chvílích (a se začátkem školy jich začne přibývat:D) už automaticky sahám po sluchátkách a okamžitě je mi mnohem lépe, tancuji po celém bytě a samozřejmě nesmíme zapomenout i na zpívání ve sprše:D. Když poslouchám hudbu, jsem prostě jenom já a daná melodie, žádné starosti ani nic podobného a právě proto si už zmíněná sluchátka beru doopravdy často:D. Většinou poslouchám pozitivní písničky a taky ty, u kterých si snadno zapamatujete text, protože si je pak celé dny, i když příšerně, prozpěvuji:D. No a tak jsem se zamyslela a sepsala mojí top desítku písniček:)

Bylo sice docela těžké skrouhnout takové množství do top desítky, ale po dlouhém vyřazování a rozmýšlení jsem to nakonec dala dohromady:)

1. Selena Gomez- Fetish


Když jsem tuhle písničku slyšela poprvé, musela jsem to vypnout. Doopravdy strašně se mi nelíbila:D, Každopádně, mě pořád pronásledovala, když jsem jela v autě, když jsem pekla cookies a já si postupem času začala uvědomovat. že si ji zpívám kdykoli jsem sama a nakonec vlastně ani není tak špatná:D. Ale upřímně? Ten klip se mi fakt moc nelíbí:)
PS,: Kdo si taky myslí, že tam Selena vypadá jako holčička?:)
Písničku najdete tady:D


2. Ed Sheeran- Galway girl


Tohle je děsně návyková písnička, jelikož se refrén pořád opakuje, zapamatovala jsem si ji už po druhém poslechnutí a potom mi pořád zněla v hlavě... Takže, jestli jste tuhle chytlavou písničku ještě neslyšely rozhodně to holky napravte!:D.
Písničku najdete tady


3. Dua Lipa- New rules


Dua Lipa má strašně zajímavý hlas a také díky tomu mě baví snad každá písnička, kterou nazpívala. Její texty si nejsou nikdy podobné, má rytmus a dokonce se moc povedl i klip, které u téhle zpěvačky také nikdy nezklamou:).
Písničku najdete tady


4.Little mix- Touch

Mám hrozný zlozvyk, že písničku poslouchám třeba týden a potom mě omrzí, už ji prostě nemůžu ani slyšet. Little Mix je kapela, která pro mě znamená jednu velkou výjimku. Jejich písničky mě i po dvou letech pořád baví a já je poslouchám pořád dokola:).
Písničku najdete tady 

5.AJR- Weak


Tohle je prostě geniální písnička! Patří mezi ty, které vás prostě donutí zpívat, tak nahlas, že vám soused bude klepat na dveře:D. Klip je sice trochu zvláštní, ale to odpouštím:).
Písničku najdete tady

6. Julia Michaels- Uh huh


Upřímně jsem doufala, že Julia po hitu Issues vytvoří další pecku. Díkybohu mě nezklamala a ikdyž písnička Uh huh nesklidila takový obdiv jako Issues, já se do ní zamilovala:). Sice mi přijde, že text je lehce prvoplánový, ale hlavní je, že má rytmus:)
Písničku najdete tady

7. Kesha- Praying


Tahle písnička mě absolutně překvapila. Od Keshy, té holky, co před čtyřmi lety běhala v klipech polonahá, bych čekala snad cokoli, ale ne tak nádhernou a textově krásnou písničku. Tohle se povedlo, tleskám!
Písničku najdete tady

8. DJ Khaled- I´m the one


Vlastně ani nevím, co k téhle písničce napsat, je prostě hrozně hezká, rytmická a vždycky, když ji slyším v rádiu, mám lepší den:)
Písničku najdete tady

9. Jonas Blue- Mama



Tahle písnička nepatří sice mezi ty, které bych poslouchala denně, ale když se nudím, vždycky pomůže:) možná to takhle zní hloupě, jsem si jistá, že v hlavě to vyznělo lépe!:D
Písničku najdete tady

10.Taylor Swift-Look what you made me do


Trpělivě jsem čekala půl roku, s čím Tylor přijde a..... zklamalo mě to. Ok, sice asi jenom na minutu a pak jsem to začala zbožňovat, ale to nevadí:D. Písnička sama o sobě je vážně skvělá, ale hlavně jsem se zamilovala do toho klipu! Přijde mi skvěle promakaný a prostě... nej:)
Písničku najdete tady

+Bonusová nej. písnička:D- Louis Tomlinson feat. Bebe Rexha- Back to you


Vím, že tohle mělo být top deset písniček, ale nemohla jsem si pomoct a musela jsem sem dát i novinku od Bebe a Louise Tomlinsona. Nečekala jsem to, ale jsem z ní naprosto nadšená, pouštím si ji co nejmíň, aby se mi neoposlouchala, ale celkově jejich barvy hlasu mi k sobě nádherně sedí a celá ta spolupráce se podle mě skvěle vydařila:).
Písničku najdete tady

Nakonec celého článku jsem vám chtěla strašně moc poděkovat za všechnu vaši úžasnou podporu, strašně moc to pro mě znamená! Včera mi jedna slečna napsala tak krásný komentář, že jsem byla celá dojatá a ještě dneska se musím usmívat! Hrozně si vážím toho, že se mnou komunikujete, vždycky ráda na vaše komentáře odpovím:). 

A to už je konec celého článku:D. A jaké jsou vlastně vaše oblíbené písničky?

Mějte se krásně!

You May Also Like

18 komentářů

  1. Písničku Mama od Jonase Blue také zbožňuji :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. selena, taylor a dua lipa, tyhle jsou nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Galway Girl je moje srdcovka :) I'm the One mám taky ráda :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje taky, když na ní zrovna narazím, zní mi v hlavě až do dlašího dne:)

      Vymazat
  4. Dost jich neznám, jdu hned hledat :) Ale třeba Galway girl od Eda mám moc ráda, skoro jako všechny jeho písničky.

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějaké určitě stojí za omrknutí:)
      Od Eda mám taky ráda skoro všechny písničky:)

      Vymazat
  5. Nie je to úplne štýl hudby ktorý by som mala v obľube, všetko mi príde také rovnaké no tú od Jonas Blue mám celkom rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se styl hudby docela často mění, každý posloucháme něco jiného:D Také ji mám moc ráda!

      Vymazat
  6. Já stále si nejsem jistá, jestli tu od Taylor milovat nebo nenávidět. Má něco do sebe, ale na druhou stranu to není můj šálek kafe... Klip je skvělý to jo.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Ed má super písničky, není snad žádná co by se mi nelíbila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Písničky super, také se mi všechny líbí! Nyní nejvíc ujíždím na TS a Kesha.

    OdpovědětVymazat