Drogérkový mini haul

by - října 27, 2017


Ahojky všichni! Už měsíc nebyl haul! Upřímně jsem si od tohoto typu článků chtěla trošku odpočinout, protože ačkoliv jsou u vás vždycky oblíbené, já mám trochu radši normální recenze... každopádně alespoň jeden haul za měsíc bych chtěla vydat vždycky:). Tentokrát je to čistě drogérkový haul, ty mám nejradši, protože je vše naprosto cenově dostupné:).

Masky Balea

Tyto masky jsem chtěla vyzkoušet už hrozně dlouho, ale nikdy jsem se k tomu neodhodlala, protože přece jenom jedna maska stojí 12 Kč, takže jsem se trochu bála, abych se třeba neosypala... Každopádně po asi pěti minutách čučení do plného regálu těchto masek jsem se překonala a pár si jich koupila:). Dvě z nich už jsem zkoušela a rozhodně k nim mám co říct, takže na ně určitě můžete čekat článek:D.

Antiperspiranty Dove

Zkoušela jsem všechny možné formy antiperspirantů, ale nakonec jsem se vždycky vrátila zpět k tuhým, konkrétně ke značce Dove. V minulosti jsem měla ráda i Rexonu a naopak asi nejhorší antiperspirant byl pro mě Borotalco. Dove original je pro mě sázka na jistotu a powder soft, vypadal hezky a voněl skvěle...tak proč ne?:D

Essence- lak na nehty

Laky na nehty od Essence jsou momentálně asi moje nejoblíbenější. Mají sytou barvu a navíc skvělý výběr:). V šuplíku mám hodně odstínů modré, ale zrovna inkoustová mi chyběla...takže samozřejmě musel být můj:D. Á klasicky ho vůbec nenosím, protože k čemu se hodí inkoustová?:D Ale jako krásný je, to jo...

Balea- balzám na rty

Myslím, že o lenochodí limitce jste už holky slyšely...básní o ní každá druhá beauty blogerka a jelikož já jsem vážně velice "originální" musela jsem se přidat. Až na to, že mě tohle fakt nesedlo. Takhle, má to krásný obal a...tím to pozitivní končí:D. Nevoní to vůbec hezky  nebo příjemně, nemá přímo žádnou barvu a ani mi nepřišlo, že by mi tenhle balzám nějak hydratoval rty...ale co se dá dělat, každému hold sedí něco jiného:).

Nivea: pásky na odstranění černých teček (OK, budeme dělat, že moje popisovací schopnosti jsou v pohodě:D)

Černý tečky jsou vopruz, to všechny víme. Já jsem zkoušela snad všechny možný způsoby, jak se jich zbavit a nikdy to nevyšlo...tyhle pásky byly docela dobře hodnocené, tak jsem si řekla, proč to nezkusit. Na můj vkus je tahle věcička docela drahá (okolo 180 Kč), ale neřekla bych ani slovo, kdyby to fungovalo tak, jak má. Prozatím jsem to zkoušela jednou a mám pořád takové rozporuplné pocity, ale určitě bude taky plnohodnotná recenze:).

Mimochodem, ten další milion recenzí, co jsem slíbila bude taky! Jenom je to teď trochu těžší s časem a všechno to chci prokládat i recepty a knihami:).

A poslední otázka: poslední dva dny se mi u nikoho na blogu neobjevuje (nenačítá) seznam Pravidelných čtenářů a já netuším, jestli je to mým počítačem, který umírá nebo je to nějaká chyba serveru. Pokud se vám to taky děje, napište mi to prosím do komentářů, ulevilo by se mi:).

Mějte se krásně!

You May Also Like

39 komentářů

  1. Mně naopak balzámy od značky Balea vždycky vyhovovaly!:) Teď tedy používám balzám od značky Labelo, se kterým jsem spokojená ještě víc, ale s Baleou jsem problém neměla.
    Jinak moc hezké fotky!:)
    Knihokopka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzámy od značky Balea používám ráda a často, ale konkrétně tahle limitka mi vůbec nesedla:)
      Děkuji!

      Vymazat
  2. Náplasti na černé tečky od Nivei si také občas koupím :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Baley balzám na rty, myslím že je modrý a jmenuje se hydro, nebo něco takového a je skvělý. Takže asi každému fakt vyhovuje něco jiného. Masky od Baley jsou super! Jo a neboj, pravidelní čtenáři nefungují nikomu - asi chyba googlu :D

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, samotné balzámy od Baley jsou super, ale zrovna tahle limitka mi nevyhovovala:)
      Jé, to se mi docela ulevilo, že není problém v mém počítači:D

      Vymazat
  4. Tak mě určitě budou zajímat ty pleťové masky, protože ať jsem kdykoliv v DM, tak na ně čučím, ale nevezmu si je :-D Takže jsem fakt zvědavá, no :-)

    http://happi-er.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska testuji poslední z nich a potom bude recenze:D

      Vymazat
  5. Laky od Essence jsou podle mě prostě top - kvalita X cena - nepřekonatelný! :)
    A masky od Baley mám moc ráda, ale žádnou tuhle konkrétní jsem ještě neměla. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Těším se na recenzi na masky. Jinak pro mně jsi originální s lenochodím balzámem, u tebe ho teď vidím poprvé :D a co se týká těch pásků, musím říct, že čím dražší, tím horší. Nejvíc spokojená jsem s pásky z poundlandu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Interesting products. I like it ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem si teď masky od Baley moc oblíbila, vlastně už ani nepoužívám žádné jiné :) Balzámky od Baley mi zatím vždy vyhovovaly, tak třeba zkus příště zkusit nějaký jiný :)
    Pravidelní čtenáři se mi taky nikde nenačítají, typuju to na chybu serveru, tak snad to co nejdřív spraví :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea balzámy mám ráda, ale zrovna tahle limitka mi nevyhovovala:D
      Tak to jo, snad to opraví:)

      Vymazat
  9. ten balzam na pery Balea som si tiež nedávno kúpila a čakala som skôr niečo iné :D teda, čakala som, že bude aspoň trochu výraznejšie voňať, ale čo už... vo všeobecnosti mám ich balzamy rada, tak ho určite využijem :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho rozhodně vyhazovat nebudu, ale čekala jsem něco víc:D

      Vymazat
  10. Ty jo, tak třeba já jsem s balzámem na rty od Baley naprosto spokojená :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Masku od značky Balea jsem zkoušela tu s medem a mile mě překvapila. Jinak mě zaujaly ty pásky na černé tečky. S nimi totiž dost bojuji, takže se budu těšit na tu tvojí recenzi :)
    A pravidelní čtenáři nejdou nikomu, ale doufám, že to bude brzo v pohodě :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze určitě bude:D
      Pravidelní čtenáři už naštěstí jdou:D

      Vymazat
  12. Ježiš ten balzám s tím lenochodem je boží! Já jsem s ním dostala od kamarádky jako dáreček dudlík :) Jinak od Balei mám ráda dost věcí. Masky jsou určitě super.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je naprostá pravda, že to balení je vážně super:D

      Vymazat
  13. O víkendu jsem byla zrovna v DMku a také jsem si odnesla pár drobností. Samozřejmě balzám a ještě měli nějaké nové soli do koupele, tak jsem si odnesla perníčkovou s medem a vanilkou :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  14. Pekný článok. Chcela by som vyskúšať nejaké masky a po tých od Balei určite siahnem :)

    Wear the Confidence

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujali ma asi všetky produkty! V DM nakupujem strašne rada, ich masky sú skvelé :) Tiež som si najnovšie kúpila tú na multi-masking a som veľmi zvedavá, Dove v tejto konzistencii som ešte neskúšala, ale rozhodne ma zaujal a gél laky od Essence sú skvelé, veľmi som si ich obľúbila :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám DM taky hrozně moc ráda:D Ty laky jsou prostě boží!

      Vymazat
  16. Ten modrý lak musím mít!:D Fakt mě dostal, já naprosto miluji modrou na nehtech.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  17. Mě zaujaly dvě masky, vanilková a mléko s medem, ale raději si počkám na článek, ať nekupuji zajíce v pytli :-) já si naposledy v DMku koupila sůl do koupele s vůní perníčku a medu, tak se těším, až se do ní naložím :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělý článek! Lenochodí limitka ani mě neminula, ale balzámů mám tolik, že se po žádných dalších raději nerozhlížím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky strašně moc balzámů, ale o té limitce jsem toho slyšela hodně a nutně jsem potřebovala mít aspoň jeden kousek doma:D

      Vymazat