6 měsíců fungování blogu, vlastní doména a OC Chodov

by - listopadu 10, 2017


Ahojky všichni! Nemůžu uvěřit, že jsem tu s vámi už půl roku! Přesně si pamatuju, jak jsem před šesti měsíci seděla u počítače a rozhodovala jsem se, jestli si založit blog nebo ne. Vím, že jsem si tehdy na papírky napsala pro a proti a když jsem konečně klikla na založit nový blog, byla jsem strašně vystresovaná, protože jsem zvyklá si všechno do posledních maličkostí naplánovat, než to konečně udělám. Každopádně zrovna u založení blogu jsem věděla, že kdybych to rozpitvávala do hloubky, nikdy bych si ho nezaložila:). První týden jsem se snažila jakýmkoli způsobem přijít na to, jak všichni vytvořili design svého blogu, protože ať jsem dělala cokoli nemohla jsem přijít jak na to. Asi o dva dny potom jsem náhodou narazila na slečnu, co svými videi na YouTube pomáhala začínajícím blogerům a díky ní má můj blog dneska takovouhle podobu.... Mezitím jsem publikovala svůj první článek a úplně si pamatuju, jak jsem další hodinu čekala u počítače, až se na něj někdo podívá:D. No co myslíte...další dva měsíce jsem měla návštěvnost 10:D. No, já se ale nezastavila a každý týden jsem publikovala jeden článek. Zlomilo se to o prázdninách, když jsem publikovala článek Když nemůžete usnout (ten byl mimochodem až do 1.11. nejnavštěvovanějším článkem, ale za necelé dva týdny ho předběhly masky Balea:D.) Najednou na můj blog začal někdo chodit a postupně dokonce pravidelně. No a v tuhle dobu vás tu bylo skoro 6 tisíc a víc jak čtyřicet slečen se stalo pravidelnými čtenářkami! Takže děkuju, děkuju a děkuju! 



Tákže, tohle byl takový zkrácený příběh mého blogu:D. Pokud jste ho někdo přeskočil (já vím, že někdo jo:D) tak se konečně dostáváme k původnímu tématu tohoto článku a to je OC Chodov. Všechny jste určitě zaregistrovaly, že se před pár týdny otevřel a že je to největší obchodní centrum v České Republice. Já jako ochoďákový nadšenec jsem věděla, že ho budu muset dřív nebo později navštívit a taky se tak stalo:D. Před pár týdny jsem sebrala kamarádku a vyrazily jsme. 
První dojem byl vážně úžasný, je to prostě obrovské!  Jelikož můj orientační smysl je téměř nulový, vzaly jsme si mapku a zakroužkovaly jsme si obchody, do kterých se půjdeme mrknout. Trošku mě zklamalo, že pár jich ještě bylo zavřených ( a zrovna Reserved a Forever 21), ale kromě toho to bylo prostě skvělé odpoledne:). Mě nejvíc z obchodů zaujala asi Zara a Luxor, který je tam tak nádherný, že jsem ho musela vyfotit:D. Každopádně určitě bezkonkurenčně nejvíc u nás vyhrál obchod Yankee Candle. Byly jsme tam asi tak půl hodiny a ovoněly jsme si snad všechny svíčky:). Teď se sem chystáme s mamkou, tak jsem zvědavá, co pořídíme:).

Poslední věc, kterou bych vám chtěla sdělit v tomhle lehce kecacím článku je vlastní doména. Poslední dobou jsem nad ní uvažovala celkem často, přestože původně jsem jí měla v plánu až na své šestnácté narozeniny...potom jsem to posunula na výročí roku blogu...potom na Vánoce...a nakonec jsem si řekla, že se do toho pustím hned:D. Rozhodně bych to nezvládla bez pomoci pár skvělých blogerek, takže Dominiko, Lindo a Lenko moc moc díky!

A co říkáte na OC Chodov vy?:).

Mějte se krásně!




You May Also Like

21 komentářů

  1. Jé, nemáš vůbec zač :) jsem ráda, že jsem pomohla. Na Chodově už jsem se byla taky podívat a skoro jsem se tam ztratila, jak je to tam velké :D

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My jsme se s kamarádkou taky málem ztratily, je to obrovské!:)

      Vymazat
  2. Gratuluji k takové návštěvnosti!! :)
    Chodov se mi moc líbí :) orientaci jsem, už nějak zvládla, což jsem se divila, jelikož předtím jsem v tom měla nehorázný zmatek :D

    http://shardofdreams.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Zítra tam jdu znovu, tak snad už nebudu tak ztracená:D

      Vymazat
  3. Bola som tam asi pred rokom a samozrejme stratila som sa :) Teším sa na ďalšie články na tvojom blogu :)
    Budem rada ak sa zapojíš do súťaže u mňa http://www.veraparadis.com/2017/11/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tam dneska byla znovu...a znovu jsem se ztratila:D asi se tam nikdy nevyznám..
      To jsem moc ráda:)

      Vymazat
  4. Gratulujem, ja si nie som schopna vlastnu domenu urobit 5 rokov ( minimalne)🤦‍♀️, ale verim, ze sa to raz prelomi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě věděla, že pokud to neudělám teď, tak už asi nikdy:D. Takže držím palce!

      Vymazat
  5. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Hele mě třeba víc zajímal příběh blogu než Chodov :D :D Gratuluji k takovému úspěchu na blogu! :)

    https://wantbefitm.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem moc ráda, že jsem ti snad aspoň trošku pomohla :) Je super, že máš vlastní doménu, tak ať se ti teď bloguje ještě o něco líp :)
    Já jsem na novém Chodově byla zatím jenom jednou a stačilo mi to :D Je super, že jsou snad všechny existující obchody pod jednou střechou, ale na druhou stranu bylo na mě centrum až moc veliké, trošku jsem se v něm ztratila a úplně jsem se v něm necítila dobře, příště radši vyrazím do jiného :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že se trochu líp cítím třeba v Palladiu, protože vím, kde přesně jsou moje oblíbené obchody:D, ale tady se mi právě hodně líbí to Yankee Candle, Sinsay atd... :)

      Vymazat
  8. Já ještě v OC Chodov nebyla, ale chystám se pro Yankee Candle! :D Upřímně se vždycky na Chodově ztratím.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam teď byla znova Yankee Candle byl první obchod, do kterého jsem prostě musela:D!

      Vymazat
  9. Aj ty máš blog 6 mesiacov!? Gratulejem k vlastnej doméne a k veľkej sledovanosti. :) Snáď sa to raz podarí aj mne. Ale ja som šťastná aj za tých 10. Lebo blogovanie ma proste baví! Prajem veľa šťastia a úspechov. A ďakujem, že ma sleduješ na blogu. :))

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, že děláš co tě baví, to je hlavní:). Není za co, tvůj blog je skvělý!
      Děkuji ti moc, moc:)

      Vymazat
    2. Veľmi ti ďakujem. Vždy poteší keď sa niekomu páči jeho blog. A teraz som ja tým šťastným človekom. :))

      Vymazat