Tipy na dekorace do bytu

by - listopadu 20, 2017


Ahojky všichni! Téma tohoto článku mě napadlo už před pár měsíci, ale pořád jsem si nebyla jistá, jakým způsobem bych ho měla sepsat, takže když mi byla před pár týdny nabídnuta spolupráce se značkou Pixers.cz a začalo se mi to konečně všechno v hlavě dávat dohromady, měla jsem hroznou radost:).
Než se vrhneme na samotné téma článku, ráda bych vám tuto stránku trošku přiblížila. Abych to řekla naprosto upřímně, na první pohled vypadá tento e-shop vážně skvěle. Nic tu nepřebývá ani nechybí, má krásný čistý designe a vše je rozděleno do kategorií. Mě osobně asi nejvíc zaujaly Nálepky na zeď a různé tapety nebo taky fototapety:D. Věc, ze které jsem měla radost a docela mě i mile překvapila, byla možnost volby úpravy objektu (tapety, obrazu atd...) a taky lehce měnitelná velikost, což se hodí snad úplně každému, protože přece jenom, nikdo nemá nekonečně obrovský byt, aby tam mohl natřískat tří metrové obrazy:D.
Moje objednávka proběhla opravdu hladce a do týdne (cca 6 dní) jsem měla vše doma, pečlivě zabalené.
No a teď už dost okecávání a jdeme na to!

1. Plakáty



Jeden z nejklasičtějších způsobů dekorace interiéru jsou bezesporu plakáty. Můžete je v podstatě šoupnout kamkoli a taky je jich samozřejmě obrovský výběr:). Já jsem s mamkou chtěla vybrat něco, co by se nám hodilo do obýváku a nakonec z toho vyšly tyhle rty. Malý tip je, dát je za sklo, aby tak plakát vypadal opticky větší, jak vidíte na fotce:).


2. Obrazy na PVC



Jelikož obrazy s rámem jsou naprostou klasikou, rozhodla jsem se, že do svého kosmetického koutku vyberu něco, co bude nejen tematické, ale hlavně bez rámu. Obrazy na PVC mají jednu velkou výhodu: dají se díky hladkému a navíc odolnému povrchu skvěle udržovat. Super taky je, že PVC obrazy můžete prostě o něco opřít, pověsit nebo jako v mém případě přilepit:D.


3.Nálepky na stěny


Za fotky moc moc děkuju mému švagrovi Jirkovi!:D

Nebyla bych správná patnáctiletá holka, kdybych sem nepřidala i nějaký ten citát:D. Nálepky na zeď jsem si naprosto zamilovala, jsou z pevného materiálu, takže se nemůže stát, že by se nějakým způsobem natrhly. Já se docela bála té aplikace na stěnu, ale nakonec šlo všechno úplně skvěle:).


No a to jsou všechny tipy:). Jestli vás stránka Pixers.cz stejně jako mě zaujala, rozhodně mrkněte na Pixers.cz - fototapety

Určitě do komentářů napište, jak jste si stěny u vás doma ozdobili vy!

Mějte se krásně!

You May Also Like

27 komentářů

  1. Krásně jsi vybrala! Také máme na stěnách nějakou tu samolepku a na chodbě máme takový atypický plakát mapy světa :) Ten naprosto miluju!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké věcičky. Já mám doma na zdi milion takových těch víte obrazu z Ikei a asi trilion fotek všelijak po rámečcích :D takže abych toho pochopitelně nemela "málo" nějaké nálepky na zeď v podobě citátů plánuju taky :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce se mi líbí nálepky na stěnu, ta, kterou jsi vybrala vypadá fakt moc hezky! Ale ani ty plakáty nejsou k zahození :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Z těch plakátů mám taky velikou radost:)

      Vymazat
  4. Také jsem s nimi měla spolupráci a produkty mají opravdu pěkné. Vybrala sis opravdu hezké a vkusné dekorace a máš opravdu pěkný pokojíček :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké dekorace :) Plakáty vypadají opravdu pěkně a hned je to takové veselejší :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  6. To je super! Díky za článek. :-) Zrovna se chystáme s přítelem na stěhování a tyhle tipy mě fakt zaujaly. Nejvíc asi plakáty, protože bych nečekala, že to bude vypadat takhle hezky. :-)

    Tereza Outcry, http://www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že jsem aspoň trochu inspirovala:). Ten plakát mě taky docela překvapil:D

      Vymazat
  7. Též jsem měla s Pixers spolupráci :) Jak už si asi viděla :D Ten nápis na stěně je boží!

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tvůj článek jsem samozřejmě četla, ta tvoje mapa je taky boží!:D

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Jee, to je super, že si někdo všiml i hodin:D Děkuju moc!

      Vymazat
  9. Ja si izbu veľmi nezdobím čo sa týka plagátov a nálepiek. Ale podľa mňa je ideálna a cítim sa v nej veľmi pohodlne. Dúfam, že aj ty sa v tej svojej budeš cítiť skvelo! Krásny príspevok!

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlavní je, aby ses v ní cítila dobře:D. Děkuji moc!

      Vymazat
  10. Moc pěkné tipy :) Mě se nejvíce líbí ty nálepky na stěnu, hned bych s tím nejradši ten svůj pokoj oživila :) Vypadá to vážně hezky :)

    OdpovědětVymazat
  11. nálepky a plagáty vedia naozaj pekne oživiť steny v byte :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  12. Tak takhle bych si taky chtěla zařídit byteček. Mám Teda úplně malinkatej, něco jako tyhle a snažím se ten prostor aspoň opticky trochu zvětšit. Mohla bych prosím poprosit o tip, kde jsi sehnala ty samolepky? Ta s prokrastinací mne hodně pobavila :)

    OdpovědětVymazat
  13. Díky za tipy mě se líbí ty designové hodiny :) Jinak taky jsme nedávno stěhovali a některé dekorace jsme kupovali nové jelikož jsme se stěhovali do svého z podnájmu dost nám teda se stěhováním pomohli takové přepravky kam jsme mohli všechny menší dekorace naskládat a dát bedny na sebe :)

    OdpovědětVymazat