Co jsem dostala k Vánocům

by - prosince 27, 2017


Ahojky všichni! Tenhle rok jsem si neskutečně užila. Posledních pár dní jsem strávila s mojí úžasnou rodinkou a bylo to fakt moc, moc krásný:). Tenhle článek sice bude o mých vánočních dárcích, ale dárky rozhodně nejsou to nejdůležitější, co se o Vánocích děje. Letošní Vánoce byly opravdu kouzelné, takže děkuju rodinko, mám vás strašně moc ráda! Každopádně, dárky k Vánocům taky patří, i když znám pár lidí, kteří je vypustili úplně:D. Já si tenhle typ článků čtu strašně ráda a vím, že vás zajímaly moje dárky k narozeninám, takže jsem si řekla, že sepíšu i tenhle článek:D. 
(Ani nevíte jak obrovskou vánoční atmošku tu teď mám..za mnou je stromek a tak nádherně svítí...:D).

Gosh kosmetika

Dostala jsem strašně moc kosmetiky, což mi udělalo obrovskou radost, protože miluju zkoušení nových věcí:).
Značku Gosh mám hrozně ráda, zatím jsem od ní zkoušela asi tři řasenky a byla jsem strašně spokojená. Ten kokosový šampon úplně neuvěřitelně voní...vůni kokosu prostě zbožňuju:D.

Další skvělá kosmetika:)

Jestli jsem na něco ujetá, tak jsou to rozhodně laky na nehty, mám jich plný šuplík a pořád přibývají:D. Zvláštní je, že je vážně používám skoro všechny...fakt:D. Řasenku Baby roll jsem si hrozně moc přála, četla jsem o ní strašně pozitivní recenze, tak jsem na ní zvědavá. No a moje absolutní láska je noční hydratační maska. Když jsem byla v létě u ségry, úplně neskutečně mi zlepšila a hydratovala pleť, takže bylo jasný, že se do ní časem zamiluju:D.


A zase další skvělá kosmetika:D

Dostala jsem i dalšího Eosáčka:D. Mám z toho fakt radost, protože těch není nikdy dost a bude určitě vonět úžasně. Velké překvapení byl krém na ruce od Eos, docela dlouho jsem po něm pokukovala, ale nikdy jsem si ho nekoupila. Takže na něj se moc těším. Od mamky jsem dostala masku z korejské kosmetiky. A už se nemůžu dočkat, až jí vyzkouším:D. No a vůně White musk...mám z ní strašnou radost, teď jsem dodělala tělový krém White musk a za ten týden co ho nemám už se  mi po té vůni začalo stýskat:D.

Pěna do koupele

Tuhle úžasnou věcičku jsem vůbec nečekala a udělala mi hroznou radost. Hned ten den jsem si napustila vanu a je to fakt boží:D. Ta pěna je naprosto neskutečná a voní to taky moc příjemně. Tak nějak jsem byla ve vaně, až jsem prošvihla Sám doma:D. No co, koukla jsem se na něj další den...

Přívěsky Pandora

Od doby, co jsem náramek Pandora dostala, jsem v podstatě jiný na ruce neměla. K Vánocům jsem si přála nějaký přívěsek a dostala jsem tři:D. Děkuju moc moc! Hrozně se mi to líbí, je to čisté a decentní...tak jsem to přesně chtěla:).

Knížka Love style love od úžasné Garance Doré

Do téhle knížky jsem se absolutně zamilovala. Garance Doré je někdo, kdo mě nekonečně inspiruje a miluju její styl psaní. Myslím, že můžu prozradit, že o téhle knížce tady neslyšíte naposledy:D. No a ty hodinky jsou taky láska na první pohled. Mám sice relativně nové od Cluse, ale tyhle mají trošku větší ciferník a to se mi strašně líbí:D. Ze začátku byl sice problém s tím, že mám hrozně úzkou ruku a museli jsem s taťkou přidělat dírku, aby mi z ní nesklouzly, ale teď už mi jsou perfektně, tak mám radost:).

Boty

Tyhle boty jsou pro mě naprosto perfektní. Miluju ty detaily a tu podrážku...hned jak poznám, že v nich neumrznu, tak je beru ven:D.

Oblečení:)
Kabát a top bez ramen: H&M, overal: Forever 21

Dostala jsem hromadu oblečení, všechno by se mi to na fotku nevešlo, tak jsem vybrala tři kousky. Kabát je jednoznačně číslo jedna, konečně jsem našla nějaký, co  mi sedí:). To samé je i s overalem. Jsem malá, takže jsem v každém overalu vypadala jako v pyžamu, ale tenhle je tak skvěle řešený, že sedne i mě:). No a top bez ramínek s volánem je pro mě nutnost, poslední dobou jsem si zamilovala všechno, co je bez ramen:D.

Směs všeho od kamarádek:)

Tyhle věcičky jsem dostala od mých úžasných kamarádek, bez kterých si tenhle rok taky neumím představit. Holky mě vystihly úplně úžasně, šampon z Lushe už testovala právě kamarádka a vyhovoval jí, takže jsem ho samozřejmě musela mít taky:D. Z toho zápisníku jsem nadšená, je to přesně ta věc, kterou potřebujete z praktických důvodů i chcete. Což je super kombinace. Do tohoto vosku bych se nejradši zakousla, voní vážně jako cupcake...a já mám cupcaky moc ráda:D.

Poslední dva dárky nemůžu vyfotit. V březnu se mi splní sen...půjdu na operu Romeo a Julie:D. Já tenhle příběh miluju! Romea a Julii jsem četla v češtině i v angličtině a kdybych uměla líp rusky, určitě bych si to přečetla i v ruštině:D. Celkově všechna Shakespearova díla miluju, ale Romeo a Julie je prostě srdcovka:).
A tamtadadaaa. Budu chodit na taneční:D. Začnu v říjnu, ale už teď se strašně moc těším. (Taky na ty šaty no:D).

Tákže já moc moc děkuju za všechny úžasné dárky, ze všeho mám obrovskou radost!

A co jste dostali k Vánocům vy? Užijte si Silvestra:D

Mějte se krásně!

You May Also Like

43 komentářů

  1. Dostala jsi moc krásné dárky! Všechny se mi moc líbí! Až budu mít více času, tak si tu knížku taky přečtu a jinak laky používám taky všechny, co mám. Jen tedy teď jich mám míň a míň, takže budu muset nějaké přikoupit. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Ta knížka je úžasná, moc doporučuji:). No jo, laků není nikdy dost:D

      Vymazat
  2. Ty mini krémy od Oriflame jsem dostala k vánocům taky, hihi :) vosk od Yankee Candle s vůní Vanilla Cupcake mám taky, ale zatím si ho pořád šetřím a ani jsem ho nevyzkoušela, ale brzy ho prubnu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty krémy jsou hrozně super, tu jejich vůni mám strašně ráda:).

      Vymazat
  3. Ta pěna vypadá hodně zajímavě. :) Jinak krásné dárky.
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Je úplně skvělá, nic jiného mi tak hustou pěnu zatím neudělalo:D

      Vymazat
  4. Ty boty jsou dokonalost! Závidím! :D Ale i ta kosmetika... oh lala
    karelzzilla.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsi toho spoustu. :) Na tu knihu o stylu jsem už také koukala, tak pak dej vědět, jaké to bylo.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow tak to si mala bohaté Vianoce :) Dostala si nádherné veci!

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsi dostala moc pěkné dárky. To oblečení, zápisníček a přívěsky na náramek jsou moc pěkné. Řasenku jsem od L´Orealu dostala také a od Yankee candle jsem dostala tu malou svíčku :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tu řasenku dost zvědavá:D. Díky moc!

      Vymazat
  8. Krásné dárky! Přívěšky pandory jsou krásný, já taky dostala jeden od maminky. Kniha je krásná! I ty hodinky<3

    All about Candys life

    OdpovědětVymazat
  9. Vidím, že Ježiška si mala bohatého. :) Vidím, že si tak trošku maniak na bath produkty ako aj ja! :) Zoella Beauty tak trošku zááávidíííím :)))) Určite by potešila nejaká recenzia na to či je jej kozmetika ozaj taka super ako trvdia niektorí...:)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenzi na kosmetiku od Zoelly někdy určitě udělám! Už teď můžu říct, že jsem nadšená:D.

      Vymazat
  10. Zaujímavé vecičky - kabátik mám tiež, len v modrej. :)

    OdpovědětVymazat
  11. super darecky! tu knizku mam doma a jsem z ni mile prekvapena. eos luj miluju nepouzivam uz snad zadny jiny. a pandora naramek - klasika <3

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem dostala jen minimum oblečení a to jsem si z toho část vybrala sama. Ale dostala jsem asi tak šest knížek a spoustu voňavek, zimní a stepařské boty a přívěsky na PANDORU. Letos jsem asi musela být opravdu hodná.
    Jinak ty tvoje boty vypadají dobře. A ta knížka mě docela zajímá. Nechtěla bys na ni udělat článek?

    Andey
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si oblečení taky všechno vybírala sama:). To jsi dostala krásné dárky! Ano, určitě na ní recenze bude:D

      Vymazat
  13. To sú krásne darčeky! Veľmi ti prajem tú radosť z nich. Ja som tiež dostala veľmi krásne darčeky a mám z nich obrovskú radosť. Vianoce sa už pominuli takže zase o rok :) Teraz je tu ale Silvester!

    Šťastný nový rok 2018 a veľa úspechov ňom!

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc Laurey! Tobě taky šťastný nový rok, ať se ti všechno daří:)

      Vymazat
  14. O produktech od Zoelly jsem ještě žádné recenze nečetla, avšak jsem byla vážně zvědavá, jaké jsou, no vypadá to, že minimálně tenhle sis oblíbila. :) Jinak moji pozornost docela zachytila ta kniha, už jen přebalem vypadá skvěle, možná se o ní začnu trochu víc zajímat. Skvělý článek! ❤️
    AESTHETICxKAT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, je nádherná...a uvnitř taky:D. Díky moc!

      Vymazat
  15. Páni, dostala si krásné dárky! :) lístky na Rome a Julii musí být super! Tž se mi líbí kniha a zápisník :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se na Romea a Julii tak strašně těším:D Děkuji moc!

      Vymazat
  16. Knižku som dostala tiež, ale v angličtine :) EOS krém na ruky chcem už dlhšie vyskúšať a tie hodinky vyzerajú krásne

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné věci jsi dostala, hned bych brala ten kabát a ten holografický zápisník :)

    OdpovědětVymazat
  18. Po tej knihe tiež pokukujem :)

    OdpovědětVymazat
  19. Krásné věci jsi dostala. Knížku od Garance Dore mám taky, sice v angličtině, ale je skvělá a velmi inspirativní.


    veronikaisa.com

    OdpovědětVymazat
  20. Krasne darky!

    Irena Nováková I SHOP IT WITH ME
    http://www.shop-it.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Moc pěkné dárky :) Krémy z Oriflame mám taky a jsem moc spokojená

    OdpovědětVymazat