Jak na Vánoční atmosféru

by - prosince 22, 2017


Ahojky všichni! Nemůžu uvěřit, že za dva dny jsou tady Vánoce:). Pro mě je to opravdu nestresující období, proč se taky stresovat...Vánoce jsou jen jednou za rok, tak si je vždycky pořádně užívám:D. Jediná škoda je, že venku nesněží...vždyť má být na Štědrý den osm stupňů. Dostat se do té správné vánoční nálady může být někdy naprosto nemožné:D. Já s tím normálně problém nemám, pustím si jednu vánoční písničku a atmoška na mě hned dolehne, ale letos jsem si pořádně ani neuvědomovala, že se to všechno blíží. Včera jsem byla s kamarádkou na Staroměstském námestí a bylo to nádherné...a hned jsem se cítila vánočně:D. Tákže jsem si řekla, že sepíšu pár tipů, jak si doma vytvořit perfektní atmosféru...já si bez těchto věcí neumím Vánoce představit:D.

Ponožky a zase ponožky

Teplo k Vánocům rozhodně patří, takže teplé ponožky jsou prostě samozřejmost. Já mám doma asi dva páry, ale myslím, že i kdybych jich měla deset, unosila bych je:D. Nedávno jsem viděla v obchodně naprosto dokonalé vánoční nadkolenky s kožíškem a úplně jsem si představovala ty vánoční večery...prostě pohoda s kakaem a cukrovím:D.


Vánoční písničky

Bez vánočních písniček by to prostě nešlo. Přiznejte se, kdo se ráno vzbudí a jde si okamžitě pustit Santa tell me? Já se hlásím:D. Písničky dokážou udělat skvělou akustiku pro cokoli, ale je docela zásadní, kdo je zpívá. Třeba Last Christmas je snad v tisíci provedeních, takže já každý rok trávím asi hodinu vybíráním té správné varianty:D. Pro tento rok se jí stala právě písnička od C. R. Jepsen, ale přece jenom od Wham! je to klasika:D.

Pomeranče a skořice

Tohle je úžasný tip jak na dekoraci, tak i na vůni. Když pomeranče nakrájíte na kolečka, voní prostě tak strašně vánočně:D. No a skořice...miluju její vůni i chuť. Já jsem zrovna koupila nějakou extra nevonící skořici, tak nějak nemá žádnou vůni, ale jako vypadá to hezky :D. Někde v šuplíku jsem dokonce našla vánoční podšálek, takže je to prostě dokonalé:D.

Vánoční filmy


Upřímně znám jenom pár lidí, co se o Vánocích nedívají na filmy nebo pohádky. Myslím, že v tuhle dobu se lidi dělí na dvě skupiny. Knihy nebo filmy. Já se o vánocích řadím rozhodně mezi filmoholiky:D. Určitě můžu doporučit Lásku nebeskou, Sám doma nebo třeba naprostou klasiku Grinche, z českých pohádek třeba Princezna se zlatou hvězdou a Z pekla štěstí.


Krémy

Vždycky jsem měla hodně suché ruce, poslední dobou používám všechny možné krémy a postupně je mám jemnější a jemnější. Tenhle krém jsem si naprosto zamilovala díky jeho úžasné vůni, která je prostě skvěle vánoční:). Kromě karamelizovaného jablka jsem ještě koukala na pár dalších krémů z téhle řady a rozhodně vím, jaké budu pořizovat dál:D

Svíčky


Myslím, že se mnou budete souhlasit, když řeknu, že svíčky prostě dokážou udělat nejlepší atmosféru. Já jsem na nich poslední dobou naprosto závislá:D. Teď zrovna pálím Home sweet home od Yankee Candle, ale na poličce už na mě čekají další tři svíčky a vosky do aromalampy:D.

Tákže, užívejte Vánoce a nestresujte se...je to krásný čas:D.

A určitě mi do komentářů nezapomeňte napsat, které svíčky máte nejraději, pořád sbírám inspiraci:D.

Mějte se krásně!


You May Also Like

18 komentářů

  1. Super článek, možná to bude znít divně, ale mě na vánoční atmosféru dokáží hodně naladit reklamy :D Třeba taková ta klasická vánoční reklama na Kofolu :D
    Mně od YC voní svíčky Christmas Cookie, Sweet apple nebo třeba Pink sands

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš no jooo:D:D na to jsem úplně zapomněla:). Christmas cookie mám taky a bože...miluju to:D.
      Děkuju moc!

      Vymazat
  2. Sviečka mi tu práve rozvoniava, na stole mám varené vínko a je mi fajn, konečne mám trocha sviatočnú náladu. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super:D. Já už se strašně těším na zítřek na všechny ty vánoční filmy...

      Vymazat
  3. Vianočné pesničky patria určite neodmysliteľne k Vianociam. Ja si idem LAST CHRISTMAS asi už od polky novembra.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si vánoční písničky začala pouštět na začátku prosince:D

      Vymazat
  4. Já už jsem ve vánoční náladě od listopadu :D Ale věřím, že to někomu pomůže.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Pekný článok, ja tiež zbožňujem sedieť pri filmoch a vychutnávať si atosféru a jednoznačne mi k tomu nesmu chýbať sviečky, ja mám momentálne 2 veľké od Yankee ale už sú obe takmer vypálene a vydržali teda riadne dlho a nádherne prevonaju cely byt :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Já svíčky od Yankee Candle miluju:D

      Vymazat
  6. Ešte pre mna jedna vec a to sú svetielka VŠADE. V izbe mám asi 5 tých malých svetielok na baterky. To dodáva mojej izbe dokonalú atmosféru. Ale krásny článok
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Jee, to je skvělý článek, krásné vánoční svátky ⛄️ ❄️

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem to letos s vánoční náladou měla jako na houpačce, ale jsem moc ráda, že před Vánoci mě už neopustila a Vánoce jsem si užila :) Tak snad si měla nádherné Vánoce i ty :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to úplně stejně:D. Já si Vánoce užila nejvíc, jak jsem mohla:)

      Vymazat
  9. Krémy, svíčky, písničky! :D já miluju Last Christmas, tancovali jsme na ni i v tanečních na vánoční prodloužené a bylo to prostě kouzelné. Akorát příteli se už ohrála a nesnáší, když mu ji pustím :D vánoční ponožky jsem taky dostala, takže je poctivě nosím :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Last Christmas je úžasná písnička:D. Já na ponožky teď nějak zapomínám, budu to muset napravit:D.

      Vymazat