Měsíc s FITFAB STRONG

by - února 09, 2018


Ahojky všichni! Ani nevíte, jak moc jsem se na psaní tohoto článku těšila:D. Myslím, že všichni tady znáte program  Jillian Michaels. Teď si představte něco podobného v češtině, akorát zábavnější, s živou hudbou a plné pozitivní energie:D. Tak a je to, to přesně je 4-týdenní program FitFab Strong, který je naprosto zdarma. Já byla vždycky ke cvičení doma docela skeptická, přece jenom je tu strašně rušivých věcí okolo... mobil, počítač, knihy a vy si najednou říkáte, že to odložíte na zítra. Já tohle dělala docela pravidelně, takže můj nejoblíbenější sport byl aerobic, na který jsem ale v tom lepším případě chodila jednou do týdne. Potom jsem na instastories narazila na pro mě naprosto neznámý cvičební program, který vypadal fakt dost pěkně. A navíc byl v češtině a hlavně ZDARMA. V ten den jsem si poprvé zacvičila podle Andy a jejího týmu...no a do téhle doby mě to nepustilo:D.

ABS LEGS
Tohle bylo první cvičení, které jsem zkusila a totálně jsem se do něj zamilovala:D. Můžu rozhodně říct, že i po tom měsíci je tohle moje nejoblíbenější cvíčo:D. Je strašně super, že ještě před samotným cvičením se nejdřív zahřejeme (hah, já poprvé ani nepoznala, že to je jenom zahřátí a byla jsem mrtvá:D) a potom pořádně protáhneme, což je hrozně důležité. Hlavně si tu zamaká břicho a nohy...pro mě naprosto ideální kombinace:D. No a všechno to doprovází ta skvělá živá hudba...

CARDIO
Po tomhle cvičení jsem myslela, že asi umřu:D. Poprvé rozhodně...musela jsem v půlce skončit a druhou si dát další den, absolutně jsem to nedávala:D. Postupem času už to bylo lepší a lepší. No a navíc mě to hrozně baví. Akorát trošku lituju naši sousedku, která bydlí pod námi. Občas mám pocit, že jí spadnu i se stropem na hlavu, protože se tu dost skáče...i když ona pořád zase něco vrtá, tak jsme si kvit:D.
Jinak tady posílíte úplně celý tělo, já ale asi nejvíc cítila nohy:).

YOGA
Tohle je trošku odpočinkový cvičení, většinou ho cvičím ve čtvrtek, když máme ve škole kruháče. I když musím říct, že na moji holubičku je opravdu žalostný pohled:D. Málem jsem při ní strhla televizi...no televize je naštěstí v pohodě a schytala to jen moje pata:). Jinak yogu cvičím s mamkou a je to strašně super!

INTERVAL
Moje druhé nejoblíbenější cvičení! Vždycky, když ho docvičím, musím se strašně usmívat. Ta pozitivní energie je tady úplně úžasná. Jinak zase, tady se posiluje celé tělo, každopádně já nejvíc cítím nohy:D. Asi na nich budu muset ještě zapracovat:D.


Omlouvám se za ten nepořádek v pozadí:D

DANCE
Já nevím...ale můj tanec se dá přirovnat k tanci například velmi obézní pandy. Pravda je taková, že si neumím ani "vyklepat nohu" po tom, co mě bolí, jak říká ségra:D. Všechny možné sestavy dokážu totálně zničit (a ty sestavy jsou tu fakt super) ...ale sranda to rozhodně je, to jo:).

CORE STRONG
Nikdy bych nevěřila, že to řeknu, ale já mám fakt ráda planky. Jako fakt, vydržím v nich už minutu (na začátku to bylo tak deset vteřin, s velmi podivným chrčením:D) a občas je to i malý odpočinek od jiného cvičení. Každopádně jsme se se ségrou shodly, že plank na jedné ruce je fakt síla:D.

Nahoře je fotka mých výsledků po třech týdnech cvičení. S tímhle programem se nesnažím hubnout, takže tuhle část nemůžu moc dobře posoudit, ale na vyrýsování je to bomba:).
Jinak, jsou tu dvě verze programu, MAXI a MINI, kde si můžete zvolit, jak často budete cvičit. Já jsem to udělala tak půl na půl:D.

Abych to všechno shrnula, tenhle program je fakt bomba. Skvělá je tu i ta komunikace. Když jsem třeba dala na instastories nějakou fotku, že cvičím, Andy mi pokaždé odpověděla. Už jenom to dokáže člověku zpříjemnit den:).

 Ale hlavně, je FitFab Strong vytvořený fakt kvalitně, s partou skvělých lidí.

No a cvičím ho já, moje mamka i ségra. Takže zbývá otázka, kdy se přidá i moje druhá ségra a vy:D (pojďte do toho, je to supeer).

Určitě mi do komentářů dejte vědět, jestli cvičíte doma a jestli tenhle program znáte:).

Mějte se krásně!

You May Also Like

33 komentářů

  1. Tak na tohle cvičení si mě teď úplně nalákala, už si prohlížím jejich stránky :D Já (nejen) na domácí cvičení moc nejsem, ale parodoxně si pořád kupuju nějaké sportovní oblečení a dva týdny zpátky jsem si dokonce koupila už i podložku na cvičení, možná je konečně čas na to ji vytáhnout :) Díky! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej, to mám radost, že jsem tě nalákala:D. Já to tak vždycky měla taky (než jsem začala cvičit), nejdřív jsem nasbírala kupy sportovního oblečení:D. Aspoň jsem měla do začátků nějakou tu motivaci:D.

      Vymazat
  2. Zajímavý.. to bych potřebovala. Mám teď volno ze školy, takže většinu času trávím doma, kde jenom něco žeru a žeru. Ikdyž cvičím, s tím jídlem je to vážně horší.. občas se nemůžu zastavit :D. Teď chci zkusit 30 days yoga challenge, tak uvidíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jím taky...a hodně a ne moc zdravě:D. Tak to držím palce, taky se na ní mrknu:)

      Vymazat
  3. Program necvičím celý, ale když mám chuť, tak si od Andy nějaké video zacvičím :) Včera jsem cvičila například Core video :) Tvá postava vypadá naprosto skvěle, super! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Tak držím palce! Děkuju moc:D

    OdpovědětVymazat
  5. Já na tohle bohužel nikdy nebyla :D Ale věřím, že tě to muselo chytnout! :)


    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně nejsi sama, moje kamarádky na cvičení taky nejsou:D. To chytlo, a jak...:D.

      Vymazat
  6. Pamatuju si, když mi Andy vyprávěla co chystá a jsem ráda, že to má takový úspěch! :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Strašně moc to všem, co na tomhle projektu pracovali přeju:). Jsou to moc sympatický lidičky:).

      Vymazat
  7. Mne popravde takéto cvičenia nikdy nevyhovovali, radšej som vo fitku a cvičím podľa seba :) no som rada, že teba to baví ..

    deerly lost / blog instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je určitě taky super, ale já bych třeba tohle ze začátku dělat nemohla, nevěděla jsem, jaké cviky na jakou část těla atd...:D.

      Vymazat
  8. Já nevím, ale tohle cvíčo doma mě prostě nějak neláká :( Celkově si myslím, že by měl člověk zkusit všechno, ale zůstat u toho, k čemu se nemusí nutit, ale baví ho to. :-)

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně souhlasím, že by měl člověk zkusit všechno a pak zůstat u toho, co ho baví:). Přesně z toho důvodu jsem zůstala u tohoto programu a občas u aerobiku:)

      Vymazat
  9. Děkuji za tip! Vypadá to úžasně, od zítřka nejspíš začnu :)

    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám velkou radoost:D:D. Ať se ti hezky cvičí!

      Vymazat
  10. super inšpirácia, to mi bodne, lebo sa po dlhom čase znovu vraciam k cvičeniu :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, jsem to vydala přesně na čas:D

      Vymazat
  11. To vypada skvele, rozhodne se mi libi jak se ty lekce meni, jednou je joga, pak cardio pak zas neco jineho, vypada to fakt suprove, mozna to zkusim, jen se bojim toho skákání, bydlim v panelaku a nevim zda sousedi pod nama to vydrzi :D no to jedine me tak děsí. :D kazdopadne je to neco jineho neořeleho, mozna vyzkousim, diky moc za tip. Jillian uz me davno omrzela, chce to neco noveho :) super super. tesim se
    www.verubooklover.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho skákání je fakt hodně jenom v jedný části v Cardiu:D. Jsem ráda, že jsem ti mohla dát nějaký tip...hezky si zacvič:D:D

      Vymazat
  12. tak tohle je skvělý, moc děkuju za tenhle článek, momentálně se snažím shodit kila a centimetry nabraný během svátků a zkoušek, už mi dochází nápady co cvičit, prostě Jillian už znovu asi nedám spíš psychicky než fyzicky, nedá se to poslouchat pořád dokola :D
    Jdu na to! :)

    DL ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože měla jsem to úplně stejně, Jillian už se prostě nedala poslouchat:D. Supeer!

      Vymazat
  13. Ja tiež cvičím a akurát o hodinu sa chystám do posilky. Vždy som chcela skúsiť jógu. Verím, že ma to môže dosť upokojiť. Ale prečo som sa k tomu ešte nedotrepala, to neviem :D

    KLAUDI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jógu určitě zkus, já moc na to protahování nejsem:D.

      Vymazat
  14. To vypadá fakt lákavě, jen doma se ke cvičení nikdy nedokopu nebo lépe řečeno na ně nemám moc čas :-) pořád je co dělat a spoustu věcí, které mě rozptylují. Hlavně nevím, co by na to řekl pes, asi by se mi do toho pořád motal :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo no, to by asi bylo komplikovaný:D. Ale aspoň by byla sranda:D

      Vymazat
  15. Doma jsem začala cvičit od ledna. Dávám si 100x dřep,posilování a různé cviky s čínkou. Do léta snad stihnu tělo trochu vytvarovat.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě stihneš:). Já jak tak přemýšlím, nikdy s činkou necvičila:D

      Vymazat
  16. To zní zajímavě! Uvažuji, že zkusím!:)

    OdpovědětVymazat
  17. Mě tedy nikdy cvičení podle plánu nevydrží, navíc můj denní program je ráno škola, odpoledne do večera práce, takže je to trochu složitější. Proto jsem začala preferovat jógu a každou středu chodím na spinning + doma cvičím po 20 minutách posilování, zhruba 5x týdně nejčastěji později večer. A tak bych se asi nedokázala přizpůsobit takovému programu i když to vypadá hodně zajímavě. Možná až mi skončí za půl roku škola, tak na tom budu líp a budu se tomu moci věnovat častěji jak bych chtěla :) Ale odkaz si uložím, moc děkuji za tip! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je hodně komplikovaný no...:D. Tak snad se k tomu někdy dostaneš:)

      Vymazat