Testování vzorečků- I.

by - února 23, 2018


Ahojky všichni! Miluju zkoušení nových věcí, každopádně hodně z nich by bylo hodně drahých, nebýt vzorků. Já se přiznám, že jich mám v šuplíku schováno fakt hodně, z každého nákupu v Sephoře nebo jiné parfumerii si je skladuju, pak se v tom hrabu a prostě...ten, kdo má rád kosmetiku, pochopí:D.
Nejvíc mám asi vzorečků vůní (hlavně z Avonu), ale tentokrát jsem sem přidala trošku luxusnější vůně:D. Co se týče krému L´Occitane, myslím, že byl přidaný k časopisu. To mám na módních časopisech taky moc ráda, často přidají vzorky nebo dokonce produkty v plném balení (třeba Joy:D). Problém je, že je většinou všechno super a pak si to chci koupit.
No a vzoreček z Lushe mi dala kamarádka, jelikož peelingy nemá ráda. Hah, dobře pro mě:D.

Vzorečky Parfémů

Giorgio Armani- Si = tento parfém mě neskutečně překvapil, čekala jsem něco na lehce vyzrálejší ženy, každopádně je to vážně nádherná vůně:). Vydrží opravdu skoro celý den, což je naprosto boží. Ale zase za tu cenu, co se dá čekat:D. V plném balení stojí okolo 3000 Kč...to už je pořádná pálka:D
Lacoste: Pour Elle- já obecně nejsem moc fanynka Lacoste, takže mám možná trošku zkreslený pohled, ale tahle vůně mi moc nesedla. Mám sice moc ráda sladké vůně, každopádně tohle už byla fakt solidní slaďárna:D. Navíc nic moc nevydržela:).
Chloé- pokud mě sledujete nějakou tu dobu, tak už určitě víte, že jsem do této vůně naprosto zamilovaná. Sedí mi asi všechny, ale hlavně Chloé-Love story. Nevydrží úplně celý den, ale mně rozhodně nedělá problém ji na sebe přes den stříknout ještě jednou:).

L´Occitane- krém na ruce

Na krémy na ruce jsem totálně ujetá a když už se mi jednou za sto let dostane do rukou nějaký kousek od L´Occitane, začínám pomaloučku šílet. Tenhle je ještě lepší než všechny předešlé, které jsem kdy od této značky zkoušela a to už je co říct:D. Vstřebá se doslova za pár sekund, ale přitom hydratuje jak blázen. A to moje neskutečně suché ruce vážně potřebují. No a navíc má tu specifickou L´Occitane vůni...to prostě jiné krémy nemají. Teda ta cena v plném balení bude asi astronomická, ale jako vzorek byl fakt super:D.

Lush- Herbalism

Nevím  jak vám, ale mě připadá název roláda strašně vtipný:D. Pochopila jsem, že by to mělo být něco na způsob peelingu, tak snad se nepletu. Každopádně mám z tohoto vzorečku takové zvláštní pocity. No hlavní je, že páchne. Jako fakt, mě neskutečně moc smrdí:D. Ale jelikož je na obale napsáno, že bych po tomhle produktu měla mít hebkou pleť jako miminko, rozhodla jsem se to nějak zvládnout:D. Kupodivu jsem si na tuto "vůni" docela zvykla a až tak mi nevadí, ale ten počáteční šok byl velký:). Co se týče použití, je to takový blátíčko:D. Jednoduše si dáte kousek produktu do dlaně a pokapete trošku vodou. A pak masírujete na obličeji. Po smytí jsem měla fakt pleť jako miminko, až do chvíle, než jsem se začala doslova scvrkávat:D. Lépe řečeno, jsem byla totálně vysušená. Takže pokud máte mastnou pleť, tohle je něco přesně pro vás!

Z těchto vzorečků můžu na sto procent doporučit všechno kromě parfému Lacoste, kterému dávám 40% a Lush- Herbalism, kterému dávám 70%.

Určitě mi do komentářů napište, na jaké produkty jste holky narazily jen díky vzorečkům a teď je máte rády:).

Mějte se krásně!

You May Also Like

67 komentářů

  1. Opäť krásny príspevok :) Ako to robíš? Píšeš krásne články aj fotky a blog...nádherné :) Dúfam, že raz budem mať taký krásny a skvelý blog ako ty :)) A parfúm Chloe naozaj krásne vonia, jedna moja kamarátka ho zbožňuje :)
    Veľa šťastia a úspechov v blogovaní aj v živote!

    Maj sa najsladšie ako sa dá.

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiš děkujuuu moc! Tvoje komentáře mi vždycky maximálně zlepší den:). Laurey, ty máš nádherný blog, je jedním z těch, na které se moc ráda vracím:D. Já mám Chloe strašně ráda, i když prozatím jenom ve formě vzorečků:D.
      Měj se krásně a ještě jednou moc díky!

      Vymazat
  2. ta Sí skutočne krásne vonia, tiež som nad ňou rozmýšlala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych jí asi neunosila na přímo denní nošení, ale příležitostně je vážně úžasná:)

      Vymazat
  3. Ja mám sladké vône celkom rada :) Chloe som sa však nejak do vkusu netrafila, ale zas mojej mamine sa veľmi páči. Lush mám strašne rada, doma mám Mask of Magnaminty a je super :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, ale ta Lacoste je fakt přeslazená už i na mě:D. Lush je boží značka, ta maska musí být super, ale zrovna tento vzoreček mě nějak neoslnil:).

      Vymazat
  4. Mňa desne štve,keď dostanem napríklad z Avonu vzorku makeupu za nákup a ten makeup je príliš hnedý :D. Vzorky ale inak mám rada,najmä tie z voňaviek :), skvelý článok!
    Lifelover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, to znám:D. Zrovna teď budu jeden podobný testovat, tak jsem zvědavá, jestli bude zase o dva odstíny tmavší:D. Díky moc!

      Vymazat
  5. Chloe mi taky neskutečně voní :)
    A ten peeling z Lushe bych taky klidně vyzkoušela :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli máš mastnou pleť a přežiješ tu "vůni", tak ti třeba bude vyhovovat:D

      Vymazat
  6. ten peeling by mi teda vážne nevyhovoval, pretože mám veľmi suchú pleť :) a nedávno som skúšala masku na tvár od Lush a taktiež mi strašne smrdela ale po nanesení som ju už tak necítila ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ho asi fakt nezkoušej, já byla taková vycuclá (nebo spíš moje pleť):D. Po tom nanesení je to většinou lepší, ale mě se to v té chvíli ani nechce na ten obličej dávat, když to nevoní:D.

      Vymazat
  7. Taky miluju vzorečky. Přesně jak zmiňuješ Joy, občas přemýšlím jestli ty časopisy nekupuju jen kvůli tomu, co k nim dávají :D Jinak jsem si toho díky vzorečkům zase tolik neoblíbila, naposled asi nějaký krém od YR, který mi mimochodem poslali k nějaké stolní hře, kterou jsem objednávala bratrovi k Vánocům :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si takhle občas s mamkou kupuju třeba Elle:D. Joy mě baví strašně i obsahově:). Tak to je dobrý:D:D

      Vymazat
  8. Si je muj nej parfem od 2013 roku! Zas skvely clanek! <3

    http://www.shop-it.cz The Gown

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, to ani nevím, že je tu tak dlouho, ale vůbec se nedivím, že ti vyhovuje:D. Děkuju moc moc!

      Vymazat
  9. Zrovna mě žádný výrobek nenapadá,který by mě takto zaujal. Ale ten krém na ruce jsem taky měla a byl dokonalý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tento krém na ruce je můj nejoblíbenější! Také ho mám v této verzi a snad si jednou pořídím i plné balení:) Vůně od Chloé jsem používala dlouho a ráda se k nim vracím:)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super! Podle mě byl někdy v nějakém časopisu...:D. Já ji snad brzo pořídím:)

      Vymazat
  11. Jop, jen mě mrzí, že nestíhám všechny limitky. Jinak ten parfém Si od G.Armani miluju a hrozně mi voní, objednala mi mamka z nějakého katalogu parfém za 500 kč a je to hodně velká napodobenina

    OdpovědětVymazat
  12. V kosmetice se moc nevyznám, ale potřebovala bych něco na suchou pleť. Můžeš mi něco poradit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně mi pomáhají hydratační masky a krémy. Krémy hlavně od La Roche-Posay a masky například TONY MOLY nebo klasicky přírodní avokádová a okurková:). Víc jsem ti napsala do mailu:D.

      Vymazat
  13. Krém od Loccitane znám a snad ani neznám lepší krém na ruce :) Škoda jen, že je tak drahý.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  14. Chloe mně taky strašně voní a krémy od L`Occitane jsem vždycky chtěla vyzkoušet, tak třeba si nějaký už konečně koupím :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  15. L´Occitane krém na ruce mě hodně láká, mají skvělé obaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly určitě nemají špatné, ale já jsem spíš nadšená z toho obsahu:D

      Vymazat
  16. Voňavku Si mám doma (dostala jsem ji jako dárek) a naprosto ji zbožňuju. :) Krémů na ruce není nikdy dost, zvlášť pokud jsou z L´Occitane. :D Vzorečky většinou moc nemám, maximálně z nějakého časopisu.
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to se máš:D. Já je sbírám hlavně po nákupech třeba v Sephoře atd:D

      Vymazat
  17. Sí jsem si chtěla koupit, ale pak jsem dostala k Vánocům Black Opium, takže jsem nákup odložila. Ten krém na ruce miluji a na suché ruce je opravdu super, v tom s tebou souhlasím :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Black Opium je na mě už trošku moc silné:). To ano, já mám neskutečně suché ruce a když už je něco fakt hydratuje, je to takový malý zázrak:D

      Vymazat
  18. Si jsem měla v plném balení a nedávno jsem vůni dospotřebovala a hrozně mi chybí. Nutně potřebuji nový flakonek :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj, kupovat vzorečky to je hodně dobrý nápad!! Ten krém vypadá fakt dobře! Mám taky hodně suché ruce a ještě v těchto mrazech.. Děs.. Hledám dlouho něco hodně hydratujicího, tak až na něho někde narazím, tak vyzkouším. Jinak moc pěkný článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je ani nekupuju:D. Tak v tom případě se po tomhle krému mrkni! Díky moc:)

      Vymazat
  20. Od Lushe bych ráda něco zkusila. Jejich výrobky mě velice lákají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco zkus, minimálně bomby jsou bezva:)

      Vymazat
  21. Páni, za parfém dát 3 000... No za kvalitu si člověk hold připlatí :D Mamka dostala od přítele jednu voňavku a přišla jí to jako normální další voňavka a teď ji došla a měla jsem za úkol ji najít na internetu kolik stojí a celkem ji to vyděsilo :D 1 500kč :D Já vzorečky kupuju akorát masky na obličej :)

    Měj se krásně ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je to pořádná pálka:D. Já měla masku ve vzorečku teď poprvé:D

      Vymazat
  22. Já jsem díky vzorečku narazila právě na vůni Si a tak moc jsem si ji zamilovala, že jsem si za maturitu koupila celý balení ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně kvůli tomuhle jsou prostě vzorečky boží:D

      Vymazat
  23. Ten krém Loccitane mám taky a nemůžu si ho vynachválit! Na druhou stranu, ta věcička od Lush který řikaj roláda mě dost zaujala, ale když popisuješ to jak smrdí a divnou konzistenci, asi si radši pořídím od nich nějakou tu bath bombu a udělám líp :D díky za super článek!

    Simply Living

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele třeba by ti až tak nesmrděla:D. Ale pro mě to byla docela síla...Já moc děkuju!

      Vymazat
  24. Hello there! I love your blog so I followed via GFC #82. Let's keep supporting eachother! Would you be so kind to follow back? :-)Have a nice day lovely!
    xo from Italy
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! I´m glad you like it, but I don´t do follow for follow:).

      Vymazat
  25. V minulosti som vzorky aj ja používala, ktoré som mala od avonu ale teraz vzorky málokedy používam (skoro vôbec)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Avonu desítky vzorečků voňavek, čekají na léto:D

      Vymazat
  26. Taky jsem za vzorky v sephoře hrozně ráda vždycky :D Jinak vůně Si mi naprosto vyhovuje!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  27. Voňavku od Chloé mám :), ale stále hledám takovou tu svojí vůni :). Já narazila díky vzorečkům na make up :), který stál víc a nejdřív jsem získala v lékarně vzoreček a poté jsem si ho koupila :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to ti tiše závidím:D. Mě nikdy makeup ve vzorečku nevyhovoval, protože jsem hrozně bledá, ale je hrozně super, že jsi takhle narazila na něco, co ti vyhovuje:).

      Vymazat
  28. na ten krem slyším tolik dobrých recenzí, že si ho snad taky pořídím :)

    DL ♥

    OdpovědětVymazat
  29. Jé ten krém na ruce mám v malém balení také. Ta značka je fakt výborná. Vzorečky miluju, zvlášť ty v malých provedeních než pytlíčky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím rozhodně souhlasím, když jsou v menších provedení je to lepší:D

      Vymazat
  30. Parfém Si som mala a bol neuveriteľne úžasný. Vrelo odporúčam. Pekná recenzia.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  31. Zaujal mě ten krém na ruce, od této značky jsem zatím nic neměla, ale už delší dobu po ní pokukuji :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty krémy můžu jenom doporučit a myslím, že jsem měla i peeling, který byl taky úžasný:)

      Vymazat
  32. Najviac ma zaujala tá levanduľová maska, keďže vôňu levandule naozaj milujem :)

    OdpovědětVymazat