The Liebster Award 2018

by - února 06, 2018

Ahojky všichni! Jsem si jistá, že většina z vás už o tomhle "tagu" slyšela. Každopádně, jde tu hlavně o to, abyste se o dané blogerce dověděli něco víc a taky objevili nové blogy:). Mě nominovala Laurey z blogu Laurey´sWorld Kitchen, díky moc moc!
Tákže, původně jsem o sobě měla napsat jedenáct faktů, ale vím, že by to byl neskutečně dlouhý článek, takže napíšu jenom pět, snad to neva:D.

1. Mám opravdu neskutečný strach z pavouků. Fááákt hodně velký. Moc lidí okolo mě to nechápe, ale když vidím pavouka, okamžitě se mi zatmí před očima, špatně se mi dýchá a začínám být hysterická...nejhorší je, že je mi jich na druhou stranu líto. Jsou neskutečně malincí a bezbranní a přiznejme si...kdo by nemiloval Lucas the spider:D.

2. Miluju seriály. Když rozkoukám nějaký nový, nejsem schopná ho přestat sledovat. No, problém je, že při tom sním dost čokolády (poslední moje láska je Glee, tak na to určitě jukněte):D.

3. Za tenhle fakt se dost stydím...ale když už se o mě máte něco dovědět:D. Ještě před dvěma lety jsem si kousala nehty. Bylo to vážně strašné a bohužel i hodně dlouhé období. Tehdy jsem si uvědomovala, že je to nechutné a vážně ošklivé, ale nebyla jsem schopná přestat. Mám hodně upřímnou a skvělou kamarádku a pravda je, že mě z toho vysekala hlavně ona, když na mě vždycky při testu uprostřed třídy křičela, abych si ty nehty nechala. Myslím, že i to je důvod, proč mám teď nehty hoodně dlouhé a vždycky nalakované. Chci si vynahradit těch několik let:D.

4. Bojím se míčových sportů. Jo, jako fakt:D. Bohužel, je to kvůli školnímu tělocviku. Popravdě pohyb miluju a moc mě baví, ale míčové hry? Prosím, to fakt ne:D.

5. Mám úžasnou rodinku, která mě ve všem podporuje a i když jsem někdy trošičku nepříjemná, mám je všechny hrozně ráda:)

Myslím...že můžeme jít na otázky od Laurey:D.

1. Nejoblíbenější dezert?
Jeej, to je otázka přímo pro mě:D. No, jak od koho. Pudinková buchta od první ségry, brownies od druhé ségry a bábovka od mamky:D.

2. Bez čeho není tvé ráno ránem?
Rozhodně bez hudby! Písničky mě vždycky skvěle nastartují a svoje ráno už si bez nich fakt nedokážu představit:D

3. Co tě dokáže rozveselit po zlém dni?
To je doost věcí. Ale většinou je to telefonát s kamarádkou nebo seriál Přátelé:D.

4. 4 sny, co sis splnila?
To je docela těžké:D. Můj první splněný sen je asi založení tohoto blogu, druhý...odblokování strachu ze tmy:D. Dobře, to je takový divný sen, ale já jsem fakt ráda:D. Třetí...být teta. Tohle je tak trochu díky ségrám no:D. A čtvrtý... podívat se do Francie. Sice už je to dlouho, ale nikdy na to nezapomenu:).

5. Při kterém filmu nebo divadelní hře ses nejvíc rozesmála?
Rozhodně při Jumanji:D. Božeee, pořád vidím ty lidi, jak se na mě v kině otáčeli, když jsem se nahlas smála:D. Ale jinak to prostě nešlo...

6. Oblíbené blogy.
Je jich víc, každopádně rozhodně A Cup of Style, Another Dominika, Frenchstyle a Laurey´sWorld Kitchen. Všechny slečny, které jsou tady, jsou mi neskutečně sympatické a navíc se mi líbí jejich tvorba:).

7.Jakou světovou kuchyni bys chtěla ochutnat?
Určitě italskou. Strašně bych chtěla zkusit takovou tu pravou italskou pizzu a zmrzlinu:D. Jinak miluju mexickou:).

8. Kdybys chytila zlatou rybičku a ona ti mohla splnit 1 přaní. co by sis přála?
Přála bych si, abych na tuhle otázku měla víc času na promyšlení:D. Vážně nevím:). Asi bych si přála, abych mohla být taky kouzelná zlatá rybička a mohla splnit přání, komu bych chtěla:D. No, ne že bych si myslela, že být rybička je kdovíjak super. Ale vybrat si jedno přání je strašně těžké. Takže asi takhle:D.

9.  3 věci, které by sis vzala na ostrov...
Hmmm...asi čokoládu, světlici a deodorant. Tak čokoládu kvůli energii samozřejmě:D, tu světlici aby mě mohli najít a deodorant...no kdo by chtěl smrdět po tom, co vás najdou?:D.

10. Kdybys měla stroj času, co bys s ním udělala?
No, mám tu dva scénáře:D. První je, že bych ho zahodila...jo a hodně daleko:D. Přece jenom, zahrávat sis časem je nic moc:D.
Ten druhý je, že bych se přemístila na úplný počátek lidstva a zjistila bych, jak to ve skutečnosti všechno bylo. A asi bych jenom doufala, že nezašlápnu nějakýho mini mloka a nevyhyneme:D.

11. Bez jaké suroviny na vaření bys nemohla žít?
Bez soli:D. Pohádka sůl nad zlato to vysvětluje doost jasně!

Takže já Laurey strašně moc děkuju za skvělé otázky a jelikož jsou podle mě fakt super, nechávám je a nominuji jenom dvě osůbky: Little things for Em a Frenchstyle.

No, snad jsem vám o sobě prozradila něco, co byste možná jinak nevěděli, určitě mi do komentářů napište, jestli máte něco podobně:D.

Mějte se krásně!

You May Also Like

26 komentářů

  1. Jéé, strašně moc děkuju za zmínku, jsem moc ráda, že se ti můj blog líbí ♥
    Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo má kvůli tělocviku strach z míčových sportů, opravdu by mě zajímalo, kdo kdy mohl vymyslet třeba takovou vybiku, z ní mám noční můru ještě teď..
    Pravou italskou pizzu bych chtěla zkusit i já, pokud všechno dobře dopadne, tak plánujeme letos jet s kamarádkou do Itálie, tak snad se jí dočkám ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co! Přesně, vybika je zlo:D. Tak to budu držet palce, aby ses do Itálie co nejdřív dostala:D.

      Vymazat
  2. S těmi věcmi, co by sis vzala na ostrov si mě pobavila :D Prej deodornt, ale máš pravdu, kdo by chtěl smrdět?! :D A pavouků se taky šíleně bojím, já se začnu úplně celá klepat a mám z toho děsně špatnej pocit.

    www.thewaybya.blogspot.cz

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nechty si okusoval asi každý, je to taká typická záležitosť nervóznych ľudí. :D

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To asi jo, ale ve školce:D. Mě to trvalo až skoro do čtrnácti:D

      Vymazat
  4. Po tomhle se úplně slehla zem a jsem ráda, že jsi to sem dala. Jak toho totiž není všude mraky, tak si člověk rád přečte něco takového a hlavně takové zajímavé věci. Moc pěkný článek :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  5. Nemáš zač! Skvelé odpovede :) Ja sa tiež šialene bojím pavúkov. A to s tym deodorantom ma pobavilo :) Potešilo ma, že sa ti páči môj blog a tiež ďakujem za to, že si odpovedala na moje otázky (som veľmi rada, že sa ti
    páčili) :) Ja ti ešte raz veľmi pekne ďakujem.
    Maj sa najsladšie ako sa dá. :))

    https://laureysworldkitchen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Spousta lidí si kouše nehty a není za co se stydět. Ale otravný to je, to ano :D Moje nejlepší kamarádka/spolužačka si taky ve třídě vždycky "dělá manikůru" a já ji prosím, aby toho nechala :D
    A z míčových her mám taky strach :D

    OdpovědětVymazat
  7. Domču mám také moc ráda. :) Pavouků se taky bojím.:D a jak!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo by Domču neměl rád?:D:D To jsem ráda, že nejsem sama:D.

      Vymazat
  8. Hello, your Blog is very nice and now I've become your followers! ( #73) Do you want to reciprocate? The gfc bar is on the right side of the page and the blog page is very popular! I'm waiting for you http://casaninnamamma.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  9. Těch pavouků se taky úplně neskutečně bojím :D A přátelé? Srdcovka!
    Ale zase ty míčové hry naprosto miluju :D

    OdpovědětVymazat
  10. Tak ten opuštěný ostrov mě dostal! :'D ale máš naprostou pravdu! Italským zmrzlinám se opravdu nic nevyrovná :) přítel si tam dal pistáciovou a z té jsi opravdu cítila chuť ořechů. Také tam mají skvělé originální příchutě :) za mě byl favorit s příchutí vlašských ořechů a fíků :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To muselo být skvělé, já bych si teda ořechovou asi nedala, protože ořechy nesnáším, ale tu fíkovou bych rozhodně zkusila:D.

      Vymazat
  11. Strach z pavouků, připomněla jsi mi tím scénu z Harryho Pottera jak Ron: Držte se pavouků, držte se pavouků, jestli se Hagrid někdy vrátí, zabiju ho :D
    Přesně tahle fráze je i moje fráze. Nesnáším pavouky a vždycky žádám přítele, aby zbavil prostředí kolem mě těchto hrozně moc nohých příšerek. Pamatuji si, že nedávno jsme s kolegyní vejraly na pavouka a říkaly si, že až budeme večer odcházet, musíme zkontrolovat, zda je stále na místě a nepřesunul se někam jinam, třeba někomu z nás do skříňky. Bleh.
    A tělocvik? :D míčové hry? Poté, co jsem si ve druháku díky vybíjené zlomila dva prsty, jsem měla stálou výjimku z tělocviku :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anoo, tuhle scénku miluju:D. Mám to úplně stejně:D. Když už toho pavouka objevím, musím ho pořád sledovat, aby náhodou nezmizel:D.

      Vymazat
  12. Super :) to mě baví se takhle něco dozvědět. Jak se mohu také zapojit? Btw. pavouků se také šíleně bojím :O

    www.flavoursofamellia.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapojit se určitě můžeš, jednoduše odpovíš na tyto otázky a označíš blog Laurey nebo můj:).

      Vymazat