Too faced - Better than sex

by - června 07, 2018


Ahojky všichni! Pamatujete si, jak jsem na konci března pořád psala, že chci, aby už bylo teplo? Hah, nějak jsem to přehnala:D. Ve škole je neskutečné vedro, nedá se tam pomalu dýchat, protože můžeme mít otevřená okna jenom malinko (prý kvůli bezpečnosti, ale všichni jsme se shodli, že by bylo bezpečnější si trošku vyvětrat, než v tom vedru čelit po tělocviku páchnoucím nohám našich spolužáků). Teď sice sedím doma, ale i tak mám stehna přilepená k židli a čokoládu rozteklou snad všude po ruce (protože čokoláda je potřebná i v tomhle vedru). Každopádně, abych se zase nedostala někam jinam, než jsem v tomto článku chtěla...přesuneme se k řasence. Té nejdražší řasence mého života:D.

Určitě jste o ní, holky, slyšely. Je to ta pověstná řasenka, o které se všude mluví, píše a snad všichni kosmetičtí nadšenci ji musí vyzkoušet. Já samozřejmě nejsem výjimka. Ale chtěla jsem si být nejdřív vážně jistá, že mi bude vyhovovat, než si koupím plnou verzi, takže jsem v Sephoře vzala miniaturku, která má něco okolo 3-4 ml (teď si nejsem jistá a na obalu to nemůžu najít:D) a stojí asi 310 Kč:D. ŠÍLENOST, že jo?
Jsem ten typ holky, která si nechává to nejlepší nakonec, takže i tahle řasenka mi v šuplíku ležela půl roku, než jsem ji vyzkoušela poprvé:D.


Otevřela jsem ji a měla jsem fakt radost, protože měla ten super neplastový kartáček. Mně sice plastové kartáčky nevadí, ale přijde mi, že neudělají takový objem. Takže, tahle řasenka má štětinkový kartáček a tvar asi něco jako přesýpací hodiny...teda snad to jsou přesýpací hodiny:D.

A teď už půjdeme přímo k řasence a jejímu efektu. Musím říct, že není moc tekutá ani suchá, což je super, protože díky tomu nedělá žmolky. Řasy nádherně prodlouží, zahustí a hlavně je neslepuje. V tuhle chvíli to ještě všechno vypadalo dokonale a já si už říkala, že si koupím i plné balení. Ten efekt se mi fakt líbil. Moc moc.
Každopádně, šla jsem do školy, jako každý den. O přestávce jdu na záchod, jen tak letmo se podívám do zrcadla a totálně se zhrozím. Holky, já měla řasenku rozteklou pod očima! Nutno podotknout, že jsem tehdy necvičila ani nebrečela. Přičetla jsem to tedy tomu, že je ještě moc tekutá a že časem se to srovná. No, teď ji mám asi šest týdnů a pořád ji mám po hodině pod očima.
Jsem z ní strašně zklamaná, protože tohle je podle mě něco moc důležitého. To, co se mi stalo s touhle řasenkou, se mi stalo jenom s jednou, která stála stovku a byla z Avonu.


Takže abych to shrnula...nádherně prodloužila řasy, zahustila je a neslepovala. Ale to není nic, co by nezvládla dvakrát levnější řasenka od značky Gosh. Navíc u řasenky od Gosh se mi nikdy nestalo, že by se mi rozpila pod dolní řasy. Takže ano, kdyby se nerozpíjela, byla by skvělá, ale díky tomuhle už nemám v plánu si ji nikdy koupit. Ne miniaturku a rozhodně ne plné balení:D.
Na druhou stranu chápu, že hodně lidem vyhovuje, třeba mám jenom extra mastná víčka, nebo se mi potí řasy, kdo ví:D:D.

Výhody:
+ skvěle prodlužuje řasy
+ skvěle přidá objem
+ neslepuje
+ nežmolkuje

Nevýhody:
- rozpíjí se pod spodní řasy (dost velký důvod pro to, abych si ji už nikdy nekoupila:D)
- cena

Určitě mi do komentářů napište, jaký máte na tuhle ikonickou řasenku názor, moc se na vaše komentáře těším:).

Mějte se krásně!

You May Also Like

35 komentářů

  1. O téhle řasence jsem četla už tolik slávy, že bych nečekala černé šmouhy pod očima :D Škoda, byla by to asi jediná věc, kterou bych si za ty prachy pořídila.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodně lidem vyhovuje, tak třeba by sedla i tobě:D. Ano, já je taky nečekala:D. Bylo to docela zklamání...

      Vymazat
  2. tiež som počula len samé chvály, ale mne úplne stačí aj lacnejšia, napriklad teraz mám jednu od NYX a tú už budem používať asi naveky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já žádnou řasenku od NYX zatím nezkoušela, ale mrknu na ně:D. Jinak, mě taky stačí levnější řasenky, když udělají to, co by měly udělat:D

      Vymazat
  3. tak to je sranda, že sa ti toto stalo :/ ale vyzerá dosť pekne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, ten obal je nádherný:D. A udělá i moc pěkný efekt, jenom škoda toho rozpíjení:D.

      Vymazat
  4. S touto maskarou nemám žiadne skusenosti a ani som o nej ešte nepočula. Inak veľmi pekný príspevok.
    http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba jsi jenom viděla tu v normálním balení, je opravdu hodně známá:D. A děkuji moc:)

      Vymazat
  5. Ještě jsem ji nezkoušela a ani mě teda neláká. Škoda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je opravdu hodně drahá, takže se ani nedivím:D

      Vymazat
  6. Ten název :-DDD no asi to taková sláva tedy nebude :-) málo muziky za hodně peněz viď? Škoda, a to jsem na ni četla a slyšela docela chválu. Každá hold máme jiné řasy :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, já vím:D. Já tam chtěla přidat i "řasenka", ale to už by se mi nevešlo na jeden řádek:D. Přesně tak! Každá na ní máme jiný názor, což je asi normální:D

      Vymazat
  7. Tak to jsem ráda, že tuto recenzi čtu :) Taky už jsem o ní slyšela a chtěla ji zkusit, ale jak vidím, tak radši nebudu experimentovat a zůstanu u osvědčené a levnější řasenky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy je opravdu lepší zůstat u osvědčené řasenky:D. Nebo, můžu fakt moc moc doporučit řasenky od Gosh...jsou fakt hrozně fajn, tak na ně mrkni, jestli chceš ještě pořád trošku zaexperimentovat:D.

      Vymazat
  8. Měla jsem velkou verzi, také jsem na ní psala recenzi, ale u měla o dost horší než u tebe, vůbec mi nesedla, snad v ničem - mě například řas slepovala atd. :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? Já myslím někde četla, že ta velká verze je víc tekutá, tak je to možná i tím:)

      Vymazat
  9. Taktiež som o tejto riasenke počula už veľa a zvažovala som aj jej kúpu. Dosť ma však po prečítaní tvojej recenzie odradilo to rozpíjanie pod očami a tak ostávam verná klasickým riasenkám z dmka :D

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky z Dm jsou náhodou fakt bezva:D. I když zase od jaké značky, no:D

      Vymazat
  10. Dobře, tohle je snad poprvé, co o téhle řasence slyším nějakou negativní vlastnost. Jak říkáš, je hrozně mainstream a mluví o ní snad každý a překvapuje mě to, dlouho jsem přemýšlela o její koupi, ale hehe, cena je cena. :DD Naposled se mi řasenka rozpila někde na základce, asi v prvním stupni nebo nevim :D
    Ann

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky moc negativních vlastností neslyšela...ale tak nic není bez chyby:D. Přesně, ta cena je šílená:D.

      Vymazat
  11. Asi jsem sto let za opicema, ale o téhle řasence jsem snad nikdy neslyšela. Nevadí, radši zůstanu u své Max-factorky :D.
    ATUNAI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Max-factor řasenky jsou skvělé, už za pár týdnu budu zrovna jednu testovat:D

      Vymazat
  12. Mne táto riasenka na očiach nerobí nič extra. Keby nebola taká drahá tak poviem, že fajn, ale za tú cenu to nestojí. Aspoň nie mne :D

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem asi zaostalec :D O týto řasence jsem ještě nečetla :) Já mám jednu moji oblíbenou z Oriflame, ale myslím, že už ji nevyrábějí :( :D Mě stejně řasenka vydrží dlouho, když se maluju tak 1-2x do měsíce :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když se o kosmetiku nějak víc nezajímáš, tak je to úplně normální:D. To věřím, mě vydrží asi max. dva měsíce:D

      Vymazat
  14. Jo ve škole je teď dost nesnesitelně, už bychom měli sakra mít ty prázdniny :D tuhle řasenku jsem si vždycky chtěla koupit, protože jsem na ni slyšela samé dobré ohlasy. Jednou si ji koupila moje mamka, tak jsem si ji jednou vypůjčila a jako je fajn, ale za ty peníze mi to asi nestojí :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesněěě:D. Ten efekt měla bezva, ale za ty peníze...

      Vymazat
  15. Už jsem o ní slyšela, ale popravdě mě za ty peníze nikdy nelákala - přijde mi zbytečné dávat za řasenku 600, když si plně vystačím s řasenkama do dvou stovek :)
    Ale obal má krásný :)

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, já jsem chtěla vyzkoušet, jestli je pravda, že je tak skvělá:D

      Vymazat
  16. Ja mám s touto maskarou podobnú skúsenosť ako ty. Taktiež sa mi veľmi otláča :(

    OdpovědětVymazat
  17. Túto riasenku používam už cca 3 roky a zbožňujem ju. Mne dokonale sadla a stále si ju kupujem dookola. Sem tam vyskúšam aj nejaké iné ale tejto sa zatiaľ žiadna nevyrovnala 😊


    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je bezva, jsi šťastlivec:D. Nee, věřím, že vyhovuje hodně lidem:D

      Vymazat
  18. Vždy mě lákalo jí vyzkoušet (s žádným produktem od Too Faced zkušenosti nemám, ale po přečtení toho, že se rozpijí pod řasy mě utvrdila v tom, že si jí bohužel nepořídím. Raději zůstanu u levnějších a lepších variant.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat