Balea - pásky na černé tečky

by - července 24, 2018


Ahojky všichni! Dnešek byl extra hektickej...přijela jsem po třech týdnech z chaty a zítra jedu rovnou k ségře. Takže vybalit a pak zase zabalit:D. Každopádně, od teď už konečně nebudou předepsané články, jako byly minulé tři, už se mi po psaní stýskalo:).
A teď už k recenzi...jde o další produkt na odstranění černých teček...hurá:D. Já vím, že jsem si předtím slíbila, že se na takové produkty vybodnu, protože jsem se smířila se skutečností, že většina jich prostě nefunguje, ale tenhle jste mi, holky, docela v komentářích doporučovaly, takže jsem se rozhodla ho otestovat. Budu ho pravděpodobně trochu porovnávat s tím Nivea. Takhle, myslím si, že Nivea je o dooost kvalitnější značka, než Balea, takže logicky by měly být Nivea pásky lepší, ale podle recenze na ně víte, že jsem s nimi až tak spokojená nebyla:D.

V tomhle balení jsou teda tři pásky, což mi přijde docela málo, Byla jsem z toho upřímně fakt překvapená, protože jsem se inteligentně nekoukla na celé to balení...no, každopádně tyhle tři pásky stojí 80 Kč. Zní to poměrně draze, ale když to porovnám s těmi Nivea, kterých tam bylo celkově osm a stály 160 Kč, tak to SKORO vychází:D.




Pásky se používají stejně jako ty Nivea...jemně navlhčíte nos a pak je přilepíte. Nejsou teda nastřižené, ale i tak se nosu dobře přizpůsobí:). Moc mi teda nevoní, ale to je zase na každém:D. Po zhruba patnácti minutách pásky sloupnete. Já měla docela problém s tím, jak jsou černé, prostě jsem po tom měla po stranách nosu takové černé zbytky té pásky a to se muselo odstranit odličovací vodou.
A co se týče výsledku....moc mě to překvapilo:D. Vyhovují mi rozhodně víc než ty Nivea. Sice po nich nemám až tak hebký nos, ale to nevadí:D
Takhle, nevytáhlo to rozhodně všechny černé tečky, to fakt ne, ale o dost víc než všechny ostatní produkty, co jsem zkoušela...

Každopádně, abych to shrnula, je to sice poměrně dobrý produkt, ale nejsem si jistá, že stojí za to, abych si ho koupila znovu...no budu boj s černými tečkami zkoušet dál...něco úžasnýho se časem najde:D

Klady
+ přizpůsobivost na nos (Dává to smysl? Ale snad chápete co myslím:D)
+poměrně funguje:D

Zápory:
- cena (za tři pásky..no nevím no:D)
- černá barva, kterou musíte odlíčit


Myslím, že pokud chcete zkusit něco, co funguje aspoň částečně, je tohle super volba. Každopádně, pokud hledáte něco, co je na 100%...v tom případě tohle není to pravý:D.

Máte s tímto produktem nějakou zkušenost? Určitě mi do komentářů napište, co vyhovuje nejvíc vám:).

Mějte se krásně!

You May Also Like

16 komentářů

  1. Tyhle pásky používám už rok :) vždy když jdu kolem DM koupím si pár balení :)
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zkušenosti pouze s těmi pásky od Nivei, ty mám ráda, ale za kvůli ceně si je kupuji jen občas. Na tyhle jsem slyšela chválu a hodně je právě i ostatní blogerky srovnávají s těmi od Nivei. No nevím, možná je zkusím :-)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tento produkt som chcela vyskúšať, ale myslela som si, že to veľmi nepomôže. Skúšala som už tieto pásky ale od značky essence a no nič moc. Inak pekný príspevok.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Možná vyzkouším, díky za recenzi..

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle pásky odzkoušené nemám, ale mě právě vyhovují ty od Nivei. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mám tieto pásiky veľmi rada. Je pravda že na Baleu sú možno trochu drahšie ale stále je to podľa mna veľmi dobrá cena. A mne napríklad čiernu na nose nezanechavajú.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovědětVymazat
  7. Hodně jsem taky přemýšlela zda vyzkoušet, možná do toho někdy ty peníze vrazím :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Já od Balea vyzkoušela něco zas proti akné a nepomohlo:/ Ale je dobře, že tobě to aspoň trochu pomohlo:)

    OdpovědětVymazat
  9. super článok :) stále čakám na nejaký produkt na černé tečky, ktorý už bude naozaj fungovať tak ako ho prezentujú :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  10. Ja těmto produktům nevěřim...nevim no..třeba si mě nějaky někdy získá

    OdpovědětVymazat
  11. Tieto čierne som ešte neskúšala, no tie v normálnom, pôvodnom obale áno a bola som s nimi veľmi spokojná :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám skúsenosť vlastne so žiadnymi pásikmi na nos :D Ale ten obal mi veľmi pripomenul čiernu masku Balea na tvár, zlupuje sa a pred pár dňami som ju vyskúšala, no neurobila žiadny efekt. Aspoň podľa mňa. Som preto prekvapená že pásiky ako-tak chváliš :D

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem zkusila tu klasickou černou slupovací masku (teď bohužel nevím název, ale byla to tak, která to celé odstartovala). Popravdě mi nevytáhla nikdy skoro nic. A to jsem si i nahřívala obličej ručníkem a tak... Nejúčinnější za mě je prostě mačkat. Jinak to zkrátka nejde. :-)

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tieto pásiky som skúsila, mne síce nepomohli, lebo mojej pleti pomôže iba jedna jediná maska, ktorá je tiež od Balea :)

    OdpovědětVymazat
  15. Měla jsem je a nejsou vůbec špatné. Něco to vytáhne a to je důležité :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  16. Tyhle pásky mi celkově moc nevyhovují, ale myslím, že zrovna ty od Baley byly asi nejlepší :D :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat