Mých top 10 písniček na usínání

by - července 18, 2018


Ahojky všichni! Už je za námi skoro polovina prázdnin...to je neskutečný:D. K prázdninám neodmyslitelně patří i spánek...teda minimálně pro mě to tak je:D. Ale i tak je občas těžké usnout. Dost mi při tom pomáhá třeba ASMR (o tom mám taky v plánu napsat článek:D) nebo písničky. Dřív jsem usínala u jakýchkoliv, ale teď mám nejradši, když jsou pomalejší, rozhodně ne žádné přehnané remixy:D.
Problém je, že pomalejší písničky jsou často depresivní, extrémně zamilované nebo naopak je jejich autor zrovna po rozchodu století...takže k těm textům...ano, sice nejsou zrovna moc pozitivní (až na Team, ale to je výjimka:D), ale rozhodně nejsem v depresi, ani nic podobného. Jenom se u takových písniček líp usíná:D.



Lovely- Billie Elish, Khalid: Tohle je nádherná písnička...Billie Elish má neskutečně krásný hlas (ale zjistila jsem, že když si tuhle skladbu pouštím přes den, dost mě rozčiluje, jak moc klidná je:D) a celkově je tahle písnička dost silná...vždycky když ji poslouchám, mám husí kůži.

Team- Noah Cyrus, MAX: Jediná skladba, která je pozitivní, jupii:D. Noah mám moc ráda, stejně jako její ségru Miley, zatím se mi od ní líbily snad všechny její písničky:). Přiznávám, že tahle je trochu rychlejší, vzhledem k tomu, že je na usínání, ale nějakým způsobem mě prostě uklidňuje:D.

Hurt- Sasha Sloan: Stejně jako u minulé písničky...husí kůže všude:D. Je zvláštní, že tahle zpěvačka má dost monotónní hlas a pak je tam najednou refrén a je to boží. Takové druhy písniček sice moc nemusím, ale na usínání je ideální:D.

Like to be you- Shawn Mendes, Julia Michaels: Oba tyhle interprety miluju, ale musím přiznat, že Julia mě tu trošku štve:D. Každopádně, tahle písnička je z Shawnova nového alba, které se mi bohužel nějak extra nelíbí. Ale tahle písnička je fakt moc pěkná (ani nevím, proč mi tam Julia vadí...ale něco tam je:D).

I was made for loving you- Tori Kelly, Ed Sheeran: Tuhle písničku jsem slyšela poprvé na instagramu a hned jsem se do ní zamilovala. Je prostě kouzelná...neskutečně romantická:D. A Ed Sheeran tam jenom dodává tu správnou atmosféru...já prostě miluju jeho hlas:).



You are my sunshine- Jasmine Thompson: Je neuvěřitelný, že Jasmine tohle nazpívala, když jí bylo šestnáct. Je to dokonalá písnička, ke které potřebuje jenom její hlas a kytaru. Pokud neusnete u tohohle, tak už nevím:D. Je to skoro jako ukolébavka...teď je ráno, já to poslouchám a úplně v klidu bych tady usnula:D

Ocean eyes- Billie Elish: Tahle písnička je od stejné zpěvačky jako Lovely, protože ten hlas je vážně neuvěřitelný:D. Zjistila jsem, že jsem vlastně schopná usnout u všech jejích písniček:D. Nejsem si jistá, jestli by to normálně byla pochvala, ale zrovna v tuhle chvíli...

Perfect duet- Ed Sheeran, Beyoncé: Miluju tuhle skladbu. Je dokonalá. Jako jedna z mála mě dokáže vážně rozplakat. Ten text, hlas Eda a k tomu Beyoncé...co víc si přát:D. Ale teď fakt, jestli žádnou jinou, tuhle písničku si pusťte:).

You are the reason-Calum Scott, Leona Lewis: Mě docela připomíná písničku Perfect, protože je taky zamilovaná a je to duet. Ale chybí tady Edův hlas no:D. Ale až na tohle je taky nádherná...existuje i verze bez Leony Lewis, ale já tuhle zpěvačku hodně poslouchala, když jsem byla malá, takže jí mám fakt ráda:D.

Helium- Sia: Ta písnička sama o sobě je pěkná, nazpívala ji přece Sia a u té ani nic jiného snad nejde:D. Ale rozhodně se podívejte na film a pak si pusťte tuhle písničku. Jo jo, chápu. Ale holky, je to naprosto normální film:). A celkově všechny tři díly mají úžasný soundtrack, tak na to mrkněte:)

Znáte nějakou z těchto písniček? Určitě mi napište, jaké písničky pomáhají usnout vám:D.

Mějte se krásně!


You May Also Like

6 komentářů

  1. Znám kromě asi 2 všechny písničky. Já jsem zvyklá usínat taky u něčeho, ať je to zapnutá televize nebo písničky, ale je mi jedno, jestli jsou pomalé nebo rychlé :D

    OdpovědětVymazat
  2. Většinu písniček znám. Před usínáním si ale písničky nepouštím :) To už chci mít svůj klid a ticho :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
  3. Já když usínám, tak si spíš pouštím melodie :)a na spotify napíšu "sleeping" nebo něco takového :D většinou je to zvuk moře třeba nebo něco takového a mě to hrozně uklidňuje a někdy se i u toho učím:)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  4. Z těchto znám asi jen Perfect, takže si je ráda moc pustím :) já mám na usinání taky speciální playlist, ale poslední dobou poslouchám prostě to co mám zrovna v playlistu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj super článok s krásnymi fotkami, proste radosť pozerať❤❤
    Máš veľmi inšpiratívny blog, som rada, že som ho našla :)

    SYDNEY SLEEK | fashion, beauty and lifestyle

    OdpovědětVymazat