Rtěnka Essence

by - července 11, 2018


Ahojky všichni! Tak jak si užíváte prázdniny? Já mám tyhle články sice předepsané, protože jsem v tuhle chvíli na chatě, ale zrovna teď se mám skvěle:D. 
Tahle rtěnka má sice spíš takovou podzimní barvu, ale tak proč ji nenosit i v létě:D. Já celkově tohle barevné řazení podle ročních období moc nepochopila...nosím si to, co v danou chvíli chci:D. Každopádně...tahle rtěnka byla u nějakého časopisu, myslím, že to bylo Joy. Ta barva se mi fakt líbí, moc moc, konečně to není nic červeného:D. Na značku Essence nemám zatím nějaký extra názor...protože kromě téhle rtěnky jsem od ní zkusila jenom laky na nehty. A ty jsou fakt boží, nejlepší v mé sbírce a to už je co říct:D. 

Ale přece jenom...laky na nehty jsou něco jiného než rtěnky:). 
Obal se mi moc líbí, na to že je to prostě plasťák:D. Možná i kvůli tomu, že jsem lehce ulítlá na cokoliv, co je matné:D. Tvar rtěnky nikdy moc neřeším, protože mi většina vyhovuje a tenhle není výjimka, je v pohodě. 



U téhle rtěnky mě baví hlavně pigmentace. Je vážně skvělá! Stačí nanést malou vrstvu a vypadá to dobře. Věc, které si já osobně vždycky všimnu, je vůně. A tahle rtěnka mi vyloženě smrdí:D. Nevím čím to je...snažila jsem se mít tu "vůni" ráda, ale prostě to nejde. Neumím to ani k ničemu přirovnat:D.
Co se týče výdrže...nanesla jsem si ji okolo deváté ráno a v pohodě mi vydržela až do oběda. U oběda to ale taky skončilo:D. Na skleničku se obtiskávala opravdu hodně a brambory chudinka už nevydržela:D. Je pravda, že jsem na ní nebrala vůbec ohledy a jedla jsem, jako kdybych žádnou rtěnku neměla, ale i tak...čekala jsem, že toho vydrží trošku víc:)



Tákže, abych to shrnula, má skvělou pigmentaci a barvu, ale nevoní mi a jídlo nevydrží:D.

Joo a není nějak ani přímo matná, ani lesklá...myslím, že nejblíž bude asi k takové saténové...

Klady:
+ pigmentace
+ vzhled
+ krásná barva

Zápory:
- výdrž
- nevoní (ale třeba nevoní jenom mě:D)

Tak co, líbí se vám tahle rtěnka? A řídíte se "předepsanými" barvami na roční období?

Mějte se krásně!


You May Also Like

17 komentářů

  1. V létě raději nosím nude a přirozené barvy, ale taky to nějak neřeším. A od Essence jsem ještě žádnou rtěnku nezkoušela, moc jim nevěřim :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ve své sbírce rtěnek mám pár kousků od Essence, přesně z téhle řady a popravdě občas použiji jeden odstín, jinak ostatní jdou mimo. Vidím mezi Essence rtěnkami a těmi lepšími, dražšími obrovský rozdíl a mnohem raději zainvestuji do dražší.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem nikdy moc "předepsané" barvy pro jednotlivá roční období nechápala a tím pádem to ani nedodržuju :) Rtěnka má krásnou barvičku, ale kvůli té výdrži bych si ji určitě nekoupila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě je hodně důležitá výdrž u rtěnek, protože mně vážně nebaví si to pořád dokola opravovat :D ale barvu má moc krásnou! :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  5. Takto od pohledu mi připadá, že mám doma tu stejnou. A v současné době z ní zbývá asi posledního půl centimetru....:D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od tejto značky mám veľa rúžov a som s nimi spokojná, len ako ty si máš, že výdrž nie je veľmi dobrá :)
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnky Essence mám celkem ráda, mám od této značky asi 2 a jsem spokojená, ale nejsem zrovna na rtěnky nějak náročná, takže se v tom moc nevyznám :D Ale tento odstín vypadá fakt hezky a líbí se mi, že není ani lesklá, ale ani úplně matná :)

    OdpovědětVymazat
  8. Od Essence mám taky nějaké rtěnky a mám je moc ráda, takže věřím že i tahle je super :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám tyhle rtěnky moc ráda, mám doma několik odstínů a jsem s nimi velmi spokojená. Naštěstí mně nesmrdí. Jinak co se týká odstínů, taky nosím to, co se mi líbí a co zrovna chci a je mi jedno jaké je roční období. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Rtěnka vypadá fajn, z této řady už jsem rtěnku zkoušela pouze jiný odstín :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem rtěnky od essence měla ráda, ale pak jsem si konečně v Praze pořídila mac a od teď kupuji jen rtěnky od macu. Barvy a pigmentace jsou boží ale jak říkáš, výdrž nic moc. :)

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
  12. Kupovala jsem jí kamarádce a připadala mi skvělá, mám essence ráda, ale mám taky pocit, že moc nevydrží

    OdpovědětVymazat
  13. Mne strašne pripomína obalom Rimmel čiernu kolekciu od Kate Moss ale zrejme čo sa týka vlastnosti je trochu inde :D Dlho sa na ňu lakomím, veď nestojí až tak veľa ale asi si ma aj napokon odradila a investujem do drahšej ale s poriadnou výdržou.

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  14. Veľmi pekná farba :) Človek ju zladí ku všetkému. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Rtěnku od Essence mám jen jednu, takovou starorůžovou, ale moc ji nenosím. Radši mám lesky a balzámky :)

    By Barbora

    OdpovědětVymazat