Co jsem dostala k 16. narozeninám

by - srpna 11, 2018


Ahojky všichni! Dneska je po nekonečně dlouhé době zase příjemné počasí...neuvěřitelný, můžeme dýchat:D.
Takže...je mi šestnáct, což už samozřejmě všechny víte, protože jsem o tom (opravdu dostatečně) mluvila v minulém článku:). Taky jsem říkala, že si připadám na míň, ALE! Včera mě na ulici zastavila paní, jestli bych něco podepsala (bohužel jsem přeslechla co:D:D), tak jsem jí řekla, že nejsem plnoletá a ona mi odpověděla, že se omlouvá, ale že vypadám na víc:D. No...nejsem si úplně jistá, jestli to byla pochvala, ale je to lepší než "jste si jistá, že nechcete dětskou vstupenku", co mi řekla paní v kině:D.

Abych se dostala k tématu tohoto článku...dárkům:D. Já takovéhle články vždycky beru jako inspiraci, co bych si třeba mohla přát nebo naopak někomu dát....a navíc mě to baví psát:D.
Mám z nich fakt obrovskou radost, děkuju strašně moc celé mojí rodince!

Krémy Zoella beauty

Anooo! Nejsem si jistá, jestli si pamatujete tu neskutečně pozitivní recenzi na koupelovou pěnu od značky Zoella...tohle jsou další produkty od téhle značky:D.
Je to krém na ruce, na tělo a šlehaný krém na tělo. Můžete si být jistí, že na všechny bude recenze:D. Nejvíc se těším na ten šlehaný krém na tělo, už jenom kvůli tomu slovu "šlehaný". To prostě musí být něco dokonalého:D.
A ta vůně! Už přes obaly je cítit úplně nádherně...už teď jsem se zamilovala:D

Šaty do tanečních

Od října budu chodit do tanečních a už neskutečně se těším. Každopádně zároveň jsem dost nervózní, protože cokoliv, co obsahuje koordinovaný pohyb mi moc nejde:D.
Co se týče šatů, měla jsem jasnou představu...chtěla jsem jedny, které budou tmavší a jedny nejlíp růžové, jedny by měly obsahovat krajku atd atd:D. Měla jsem prostě velká očekávání a bála jsem se, že žádné takové šaty nenajdeme...ale mám je! Jedny jsou takové hodně holčičí a druhé (ze kterých mám ještě větší radost) jsou tmavě modré s krajkou. No, jsem prostě zamilovaná:D. Oba kousky jsme s mamkou sehnaly v Orsay...měli opravdu velký výběr:).


Gosh primer pod oční stíny

Značku Gosh miluju, má opravdu kvalitní kosmetiku a strašně mě baví. Na tenhle produkt jsem narazila díky jedné blogerce, jejíž jméno teď bohužel nevím...no každopádně, neskutečně tenhle primer vychvalovala a mě se opravdu zalíbil, protože kdo by nechtěl, aby mu stíny vydržely opravdu dlouho? Bohužel jsem ho ještě nevyzkoušela, ale mám teď objednanou jednu skvělou paletku, takže hned při první příležitosti tenhle primer otestuju...upřímně doufám, že bude fungovat:D. Líbí se mi i ta jeho "stavba". myslím tím, že na jedné straně je právě primer a na druhé je houbička, což rozhodně využiju:D.

Maybelline korektor

Já nové korektory zkouším strašně ráda, sice se většinou stejně vrátím k tomu od Catrice, ale to testování mě baví:D. Na tenhle korektor jsem četla skvělé recenze, takže proč ne:D. Už jsem ho zkoušela a musím potvrdit, že je vážně dobrý. Vydržel opravdu dlouho (ale to je dost pravděpodobně spíš zásluha toho úžasného primeru ze Sephory:D, moje nová láska), nevysušoval pokožku a krásně kryje. Já mám teda docela tmavý odstín, ale teď na opálenou pleť je to ideální:D. Takže, tenhle produkt hodnotím rozhodně kladně:).


Dárková kartička do Sephory


Já si dárkové karty zamilovala...je to úžasný tip na dárek:D. Člověk si v daném obchodě koupí přesně to, co chce a to je prostě boží. Já zatím netuším, co si koupím, musím to pořádně promyslet. Ale víte co...už mám lehkou představu:D.
Mě se strašně líbí to balení...když zatáhnete za to poutko, vyjede kartička. Je to podle mě skvěle promyšlený:D

Pouzdro na mobil na běhání

Tohle je věc, kterou jsem si přála opravdu nehorázně moc. To pouzdro je úžasné! Prostě do něj strčíte mobil, přepnete na ruku, vezmete si sluchátka a běháte:D. Je tam i kapsička na klíček, což je taky bezva. Já běhám ráda, zatím sice poměrně málo, ale to se rozhodně změní...až přestanou ta vedra:D. Joo a taky jsem chtěla zmínit, že přes pouzdro můžete normálně psát na mobilu, přepínat písničky atd...to je taky skvělá věc.

Boty do tanečních

Byly jsme s mamkou ve specializovaném obchodě na taneční boty. To bylo strašný! Nevím, jestli ty holky mají malinkou nožku, jako Popelka, ale já si ve všech připadala jako opuchlá slonice:D. Nemohla jsem do nich tu nohu vůbec narvat, natož v nich tančit. Takže jsme se na to vybodly a šly jsme  do osvědčeného obchodu Baťa. Tam jsem na první dobrou narazila na tyhle úžasný boty a bylo mi jasný, že jsou to ony! Jsou neskutečně pohodlný a líbí se mi (kdybych vám ukázala ty příšernosti v  obchodě s tanečními botami:D).


DVD Ladíme

Já se fakt moc ráda směju. A miluju filmy a hudbu...nejradši ze všeho tohle spojím a vyjde mi Ladíme:D. Nebo třeba Rock of ages, ale Ladíme je trochu modernější:D. Je to lehce přisprostlý muzikál o soutěžích acapella...což jsou hudební skupiny, které nepoužívají nástroje, ale všechny zvuky vydávají oni:D. Nejsem si jistá, jestli to umím správně vysvětlit, ale jsou to boží filmy, tak na ně jukněte:D

Svíčka Yankee Candle


Nemůžu uvěřit, že jsem opravdu dostala tuhle giga mega drahou svíčku:D. Já už se tak neskutečně těším na podzim a zimu, až ji budu pálit...tuhle vůni už jsem měla, ale vosk a byla nádherná!
Voní jako Vánoce:D. Skořice a..to ostatní vlastně nevím, ale skořice je prostě znak Vánoc:D.
Joo a rovnou k dalšímu dárku na této fotce...polštářky:). Já si strašně přála dva takový ty ňuňavý polštářky, do kterých se můžete zabořit a je vám krásně...tohle přesně splňují:D.

Step na cvičení

Když jsem šla poprvé na aerobic, byla to zrovna hodina, kde se používal step. Byla jsem sice potom totálně zničená, ale neskutečně mě to bavilo.
Pro ty, kdo neví o co jde...je to taková pomůcka na cvičení (hlavně nohou). Můžete si nastavovat výšku a tak i obtížnost...to mě na tom fakt moc baví:D. Je to skvělá věcička a rozhodně se s ní zapotíte. A navíc je tenhle step nádherný...prostě boží:D.

Tákže...ze všech dárků mám obrovskou radost...děkujuuu:D

A vás něco zaujalo?
Jinak...právě jsem si dělala test na Pottermore a jsem upřímně vykolejená:D. Sedm let jsem žila s tím, že patřím do Nebelvíru a teď jsem zjistila, že mám být v Mrzimoru...to je přece nemožný:D:D....v jaký koleji jste vy?

Mějte se krásně!

You May Also Like

33 komentářů

  1. Moc krásné dárky jsi dostala :) Ty šaty jsou moc hezké a tanečních se nemusíš vůbec bát. Zvládnou to aj kluci, co jsou fakt polena :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii:). Joo, já se jich přímo nebojím, jenom jsem lehce nervózní, no jsem zvědavá:D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Já z toho měla velkou radost:). A Zoellu si můžeš pořídit v Marionnaud:)

      Vymazat
  3. Panejo dostala si toho hodně :) Přeju všechno nejlepší! <3 Moc se těším na recenzi šlehaného krému! :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Bude snad v blízké době:D. Snad do měsíce...

      Vymazat
  4. To jsou úžasné dárky! dodatečně přeji vše nejlepší! Ladíme zbožňuju!
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně člověk, který ví, co to je Ladíme:D. A děkuji!

      Vymazat
  5. Krásné dárky jsi dostala a hlavně praktické ! Šaty jsou velmi krásné i botky ♥ Běžící obal na mobil je super taky ho mám, korektor jsem měla jednou a musím říct je fakt dobrý! Užij si krásných 16 let. Taky bych se vrátila do mladých let :D

    All About Candys Life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se už hrozně těším, až ten obal konečně použiju...snad tenhle týden:D. Děkuju, ježiiš, to říkáš jako bys byla v důchodu:D:D. Já se zase těším až budu v tvém věku!

      Vymazat
  6. Krásné dárečky jsi k narozeninám dostala :)) Hlavně mě okouzlily ty šaty!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, z obou šatů jsem měla strašnou radost:)

      Vymazat
  7. Nádherné dárky jsi dostala, měla bych taky radost a ta svíčka, krásná vůně.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, mě ta vůně úplně dostala:D. A díky moc!

      Vymazat
  8. Dostala jsi moc krásné dárky :) Tuhle yankee candle jsem měla jako vosk a voněl úúúžasně! :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla nejdřív takovou tu malinkatou svíčku a hned jsem věděla, že si musím přát tu ve větším:D. Díky!

      Vymazat
  9. Ty šaty jsou nádherné. Líbí se mi, že se dají využít nejen do tanečních, ale třeba i na nějaký večírek, oslavu nebo jen tak do práce na léto :-) a kosmetiku Zoella mám už dlouho v merku, nevíš, kde se dá koupit? Musí to vonět božsky :-)
    All my cosmeticsk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z nich naprosto nadšená:D. Koupit ji můžeš třeba v Marionnaud, tam by být měla:)

      Vymazat
  10. Produkty od Zoelly jsou super, sama jsem jeden produkt, ale ze starší kolekce, vyzkoušela a byla jsem spokojená :) ! Jinak ten korektor je super, mám ho doma, ale stejně mám i ten od Catrice a používám ho s tímhle, Catrice si budu kupovat asi už pořád, je nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, Catrice je nejlepší, ale tenhle je na druhém místě, vážně mi vyhovuje:). A děkuju!

      Vymazat
  11. Ty šaty jsou hozně krásný! V podobném stylu teď sháním na sestřenčinu svatbu :) Minule jsem koukala na ceny velkých yenkee candle, to je teda pálka :D Tak si ji hlavně pořádně užij a hodně štěstí v tanečních! Jo a samozřejmě opožděně všechno nejlepší!! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to rozhodně mrkni do Orsay, tam mají takových šatů strašně moc:). Joo, je to neskutečný, nemohla jsem uvěřit, že jsem jí dostala:D. Děkujuuu!

      Vymazat
  12. Dodatečně všechno nejlepší! :) Ty šaty jsou nádherné, podobné jsem měla na své první prodloužené. Taneční jsou jedno z nejlepších období, aspoň já to tak měla. Šla jsem tam až v sedmnácti, takže byli skoro všichni mladší, ale i tak to stálo za to. :D Naučíš se tancovat a určitě zažiješ i spoustu zábavy, ničeho se neboj. :)

    L E N K A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Leni! Jsem na to zvědavá, určitě o tanečních bude článek:)

      Vymazat
  13. Šaty sú nádherné! Od Zoella Beauty som mala ten krém na ruky Wonderhand, ale chcela by som skúsiť aj niečo iné. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím zkoušela pěnu do koupele, tak jsem zvědavá i na ty krémy:).

      Vymazat
  14. I love this dress. It's perfect... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thanks! I´m sorry, but I don´t do follow for follow:).

      Vymazat
  15. uz dost dlho rozmyslam, ze by som si kupila nieco zo Zoella beauty, tie obaly su naozaj velmi pekne. a uplne ma uchvatili saty, ktore si dostala, tie su nadherne *.*

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pekné darčeky si dostala :). Dodatočne prajem všetko len to NAJ :). Krém na ruky od Zoelly mám vyskúšaný a bol veľmi príjemný :). YC sviečky zbožňujem, táto musí určite nádherne voňať :).

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pěkné dárečky. Dost mě jich zaujalo a brala bych je i já. Muselo to potěšit.
    Mimochodem teď jsem si vzpomněla na své taneční, v té době ještě takový výběr šatů nebyl, nebo jsem v tom vůbec neuměla chodit a moje volba byla na prvních z Bonprixu. :) Tvoje šaty jsou krásné a myslím, že se budou hodit. Užij si taneční a vše nejlepší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  18. Tak koukám že narozky se vydarili, svíčka od YC to jisti :-)

    OdpovědětVymazat