Proč mám tak ráda overaly + Už mi je šestnáct!

by - srpna 05, 2018


Ahojky všichni! Tenhle článek vychází tak pozdě kvůli tomu, že jsem začala chodit na brigádu. A musím říct, že je to větší makačka, než jsem očekávala:D. Po šesti hodinách na nohou se vždycky těším hlavně do postele, takže na články teď nějak nebyl čas:D. Každopádně...teď jsem pořád ještě plná energie, protože jsem si dala čokoládu (co na tom, že byla celá rozteklá:D), takže píšu:D. A mám ještě hodně článků na tenhle měsíc v plánu, hlavně kosmetiku nebo recepty:).

Hlavní téma, které jsem ale chtěla v tomhle článku řešit je kus oblečení...overal:D. Můj nový nejoblíbenější kousek oblečení... A to hlavně z důvodu té neskutečné volnosti:D. Jsem totiž fakt vyloženě holčičí typ, miluju sukně a šaty, ale zároveň nesnáším, jak si musím dávat pozor, když třeba fouká vítr, nebo se pro něco ohýbám. To pak vypadám, jako kdybych byla po nějaké vážné operaci a není to nic elegantního:D. No a overal je skvělý kompromis. Je to takový mix šatů a šortek. Je úžasně pohodlný a vypadá skvěle...
Zatím mám teda tři kousky. Barevný, pruhovaný a černý. Nejzajímavější je rozhodně ten barevný, protože je...no prostě barevný:D. Já totiž nic barevného nenosím, když mě uvidíte, vždycky budu v černé nebo bílé:D. A ještě větší zvláštnost je ta barva, kterou má...oranžová:D. Já oranžovou nesnáším! Horší barva podle mého prostě neexistuje:D. Ale, tenhle overal je oranžový a fakt mooc se mi líbí. Tak nevím, čím to je:D


Overal je z Forever 21:)

Děkuju strašně moc moc za fotky mojí nejlepší kámošce:) Jsi skvělá!


A druhá velká zpráva.....je mi šestnáct! Jupíí:D. Šestnáctka je krásné číslo, moje druhé nejoblíbenější. Přemýšlela jsem o tom, jestli nenapíšu takový ten typ článku "co jsem se naučila za...let" a pak mi došlo...holka, vždyť je ti šestnáct. Co ses doopravdy naučila, co neumí většina ostatních lidí  na téhle Zemi a má to nějakou hloubku? Hahah...nic moc:D. Myslím, že umím fakt dobře plést sněhuláky a stromečky z gumiček na stávku:D. Ve skutečnosti se na šestnáct nějak necítím...nejsem jiná, než před tím týdnem, co mi bylo patnáct:D. Je to jenom číslo...ve skutečnosti se cítím na míň:D. Pořád třeba miluju pohádky a nemám v plánu se jich vzdát. Zjistila jsem, že dost lidí to považuje v mém věku za divné...když se mě třeba zeptají, jaký film mám nejradši a já odpovím, "Lví král, počítá se to?" koukají prostě divně...kde je totiž to podivné místečko na horory, které má mít každý pořádný teenager?
Jsem hlavně strašně ráda, že mám pravý kamarády a úžasnou rodinu se kterou skvěle vycházím. To se nezmění doufám nikdy, nehledně na to, kolik mi bude let:).

A jak si užíváte prázdniny? Napište mi to rozhodně do komentáře:). Já už se těším do školy. Mám takový pocit, že to budou nové prázdniny..... po práci:D.

Mějte se krásně!


You May Also Like

8 komentářů

  1. Všechno nejlepší k narozeninám. Já taky miluju overaly a nějaký bych si ráda koupila.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Všechno nejlepši k narozeninam :) No a k overalum...ty jsou pohodlne až do chvile, kdy se ti chce na zachod :D Moc ti sluši, pěkne fotky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásný overal, já je moc nemusím, radši šortky a triko :D jéé to už je doba, když mně bylo 16. moc si ten věk užij, je super! :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší! Užívej si krásných 16 let ♥

    All About Candys Life

    OdpovědětVymazat
  5. Overaly jsou na léto to nejlepší, co si můžeš vzít na sebe! :) Taky bych nejradši nechodila v ničem jiném a ten tvůj se mi moc líbí - hlavně kvůli té barvě je super :)
    Unavenost po 6 hodinách na nohách ti věřím - mám totiž úplně stejně :D Nejhorší ale je, chodit třeba takhle pár dní v kuse! Přes rok chodím jen na víkendy a to je v pohodě, ale chodit takhle častěji mě taky zabíjí a nemám žádnou energii :D
    16 je super věk, tak si ho užívej ;)
    Já se do školy teda upřímně netěším, radši bych půlku týdne pracovala a půlku týdne si užívala volna s přáteli :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já zrovna moc overalový fanda nejsem :D V létě nosím nejraději šaty. To je moje :) A taky se přidávám k přáním k narozeninám. Všechno nejlepší a užívej si ten krásný věk! :)

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  7. Overaly mám taky hodně ráda :) I když jsou mnohdy nepraktické (například na WC), jsou to jedny z mých nejoblíbenějších kousků na léto. Jo a krásné narozeniny! Užívej si života, co nejvíc to jde, pro mě byl šestnáctý rok zatím tím nejlepším v životě :)

    S láskou,
    ELIS MINAROVÁ

    OdpovědětVymazat
  8. Dodatečně přeji všechno nejlepší ke krásným 16tým narozeninám <3.
    Já overal nemám ani jeden! :D ale vždycky jsem nějaký chtěla, ale prostě nemůžu najít ten pravý ! :D Jinak chápu, že umíráš když stojíš 6 hodin na nohou :D na svojí první brigádu v 16. jsem byla na 9 hodin na nohách a na prodejně jsme měli vyložene zákaz si sednout i za pult :D.

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat