Pleťová maska Mustus

by - září 28, 2018


Ahojky všichni! Nevím jak vy, ale já nesnáším, když mě chce v obchodě někdo obsloužit. Myslím tím takové to, že si o pomoc neřeknete, ale slečna- asistentka prodeje k vám přijde a začne se vás ptát na všechno možné...proto nemám ráda chodit do malých obchodů, jako je třeba Manufaktura (ale produkty z Manufaktury jinak miluju:D), protože tam jsou tyhle slečny jako žraloci. Čekají až se konečně někdo objeví a potom se můžou přetrhnout, aby vám pomohly. Jasně...někdy je to fajn:D. Ale třeba takové neodbytné slečny v Sephoře...to je občas fakt sranda:D. Tím samozřejmě nechci říct, že pomáhat lidem, když vypadají bezradně je špatně, já sama jsem taky asistentka prodeje (jako brigáda)...ale když mi člověk řekne, že pomoc nechce, tak ho prostě nechám být:D.

Já na jednu takhle velmi neodbytnou slečnu narazila právě v Sephoře...chtěla jsem si koupit takovou tu masku od Dr. JART+ s motivem miminka...myslím, že všechny víte...( tady je odkaz:D). Masku už jsem měla v ruce, když se ke mě přiřítila slečna. V podstatě mi vynadala, že si beru hydratační masku, protože mám akné a že tohle je stejně samá chemie:D. Byla jsem z ní celá vedle a řekla jsem jí, že teda vím, že mám akné, ale taky o sobě vím moc dobře, že mám suchou pleť...na to mi odpověděla, že teda nemám:D.

No bylo to zajímavé...každopádně mě nějakým způsobem dotáhla k pultíku s přírodní kosmetikou. Abych se přiznala, nikdy jsem u tohoto pultíku nebyla:D. Za pár minut už jsem měla v ruce podivně vypadající masku, která na sobě měla motiv brokolice...

Doma jsem si jí pořádně prohlídla a docela jsem se divila, jak moc se mi vlastně líbí:D. Líbil se mi ten obal (prostě boží, vypadal tak recyklovatelně:D) a i složení. Já se na složení nikdy nekoukám, ale když byla na obrázku ta brokolice, tak mi to nedalo:D.

Složení: brokolice, avokádo, celer, zelený čaj, zelené blumy

Takže, tahle maska mě na první pohled fakt zaujala:). Ukazovala jsem jí kamarádkám,ale ty z ní až tak nadšené nebyly...je tam brokolice, takže prý bude určitě smrdět. No, nesmrděla:D. Právě naopak.

Já měla teda docela problém jí rozdělat. Ona jak je totiž v malém pytlíčku, tak je složená fakt docela složitě:D. Než jsem jí rozložila, byla jsem celá upatlaná, takže zrovna praktické to teda není:D. Co se týče té vůně, byla krásně jemná. Nic chemického. Maska samotná byla strašně příjemná, chladivá a prostě skvělá:D. Po 20 minutách jsem ji sundala a zbytky smyla vlažnou vodou:).

Co se týče výsledku, tahle maska měla hydratovat a zklidnit pleť a můžu klidně říct, že to splnila:). Na druhou stranu za tu cenu zvládla to, co většina hydratačních masek, které ale stojí mnohem méně...

Abych to teda shrnula...líbí se mi složení masky, obal a funguje opravdu dobře. Každopádně hydratuje v podstatě stejně jako maska od Garnieru za 60 Kč....:D.

Klady:
+ boží obal
+ složení
+ skvěle hydratuje

Zápory:
- cena (140 Kč)
- je tak složitě v pytlíčku poskládaná, že jsem jí pomalu nemohla rozložit:D


Celkově se mi tahle značka docela zalíbila a jsem nakonec ráda, že mě do ní slečna v Sephoře nakonec dokopala...možná se občas vyplatí nechat si poradit:D.

A co vy a značka Mustus? Máte ozkoušeno?

Mějte se krásně!

You May Also Like

18 komentářů

  1. Ten obal se mi taky moc líbí! :D ale jak říkáš, tak ta cena je možná až moc :)

    OdpovědětVymazat
  2. To složení zní dost zajímavě, akorát cena je teda docela velká :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Nic mi tato maska neříká, ale když je vlezlá prodavačka, většinou mě to odradí a nic si nekoupím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ja také situácie tiež nemám rada, ale tebe sa to nakoniec vyplatilo :D maska vyzerá zaujímavo, ale asi by som sa ju bála kúpiť skrz ten obal so zeleinou :D
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
  5. O tejto značke počujem úplne prvýkrát, no musím povedať, že ma maska celkom zaujala :) Vyzerá tak prírodne a aj podľa ingrediencií by bolo zaujímavé ju vyskúšať.

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle značku vůbec neznám. Maska mě zaujala, hrozně se mi tyhle přírodní obaly líbí :-) a ještě, když je na něm avokádo :-D no ale ta cena.. Nedala bych takovou částku za jednorázovou masku :-( a navíc, když tedy píšeš, že stejnou funkci dělá i maska za cca poloviční cenu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Pobavila jsem se u těch slečen-žraloků v obchodech :D Já taky nemám ráda, když se moc dotěrně vyptává jak mi může pomoci nebo vnucuje zboží. :D Maska vypadá zajímavě, ještě jsem o ní neslyšela a hned mě zaujalo to složení a brokolice. Je super, že fakt funguje, ale asi zůstanu u Balea masek a Garnieru :)

    OdpovědětVymazat
  8. Fuuu no 140,- mi teda přijde dost taky, ale moje pleť by teď potřebovala trošku oživit, protože ta zima co je teď venku vůbec není příjemná :/ Člověk si ale musí někdy udělat radost :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten obal vypadá tak zvláštně, připomíná mi to jako nějaké koření do jídla :D Cena je vysoká no. Ale vypadá složením dobře :)

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to musím souhlasit, někdy mi to taky vadí, ale v té Sephoře už to teda bylo fakt pěkně vyhrocené... :O Naštěstí u nás v Sephoře jsou samé moc fajn slečny, takže tam vždy chodím moc ráda :)) Zrovna také po nějaké masce pokukuji a mám v plánu mrknout i do Sephory, tak snad skončím o něco líp, co se týče toho přístupu :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tyjo ta cena je opravdu vysoká na takovou malou masku, ale obal má krásnej, to se musí nechat :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  12. Tyhle slečny to bohužel mají v popisu práce. Kamenem úrazu je, že už to hraničí s obtěžováním a tudíž odrazováním zákazníků. Hlavně v té Sephoře, kde jich je asi 20 a každá druhá se zeptá, jestli nepotřebuji pomoct. Dost mě i obtěžuje, že mě potom pozorují, na co koukám, co beru do ruky a většinou to nejsou milé pohledy. Přijdu si vždycky pomalu jak zloděj. :-D Ale jinak k tématu. Ta maska vypadá moc hezky. Obal je bezva! Takový styl se mi líbí, ale ta cena je fakt příšerná. Na druhou stranu, ta maska, pro kterou sis šla původně také není nejlevnější.

    PS: Já se svou povahou bych odešla a nekoupila bych si nic. :-D

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Neznám, ale zrovna teď bych si potřebovala koupit masku, tak díky za tip. A navíc je tam avokádo, má to super obal, takže jdu do toho :) :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  14. Ten začátek! :D Úplně to samé nemám ráda! V Manufaktuře se to fakt stává, ale přesto tam i chodím :D. Značku neznám, ale vypadá dobře:)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  15. už len to že je hydratačná, tak by som ju veľmi rada skúsila :) Pekná recenzia

    OdpovědětVymazat
  16. Túto značku nemám ešte vyskúšanú, ale vyzerá dobre. Skvelý článok.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat