Schwarzkopf- LIVE colour spray

by - září 17, 2018


Ahojky všichni! Po delší době jsem zpátky s novým článkem, jupiii:D. Důvod proč tak dlouho nevyšel, je naprosto jednoduchý...totálně mě semlela škola. Seznamování s novýma lidma, učení a ve volnou koukání na Harryho Pottera...tak by se daly shrnout předešlé dva týdny:). Každopádně, pomalu se dostávám zase do svého režimu a tam rozhodně zapadá i blog:D. Strašně mi to chybělo...no, ve škole nám sice zakázali psát dlouhé texty, než se naučíme psát všemi deseti, ale co:D.

Teď už k recenzi...jde o modrý sprej na vlasy:D. Ve zkratce jde o to, že si vlasy tímhle sprejem nastříkáte a po jednom umytí se barva z vlasů smyje. Zní to jako šílenost a taky to je šílenost, ale já chtěla na prázdniny zkusit něco jinýho...no, něco jinýho to teda bylo:D.

Tady je moje zkušenost:
Podle návodu to všechno znělo tak snadně, takže jsem se vůbec nerozmýšlela, jestli si mám ty vlasy teda nastříkat...dala jsem si ručník okolo ramen a s vidinou krásných ombre modrých vlasů jsem začala vlasy sprejovat:D. A v tu chvíli mi došlo, že žádný ombre vlasy nebudou. Udělala jsem si prostě uprostřed hlavy obrovský modrý flek, ze kterého do umyvadla ta barva opadala...tak jsem si řekla, že na to teda kašlu a prostě budu mít modrou celou hlavu.
Ale!
Tahle představa mě taky přešla, když jsem si dosprejovala půlku hlavy a sprej došel:D. Já byla taaak naštvaná:D. Tu druhou půlku hlavy jsem dosprejovala jenom natlakovaným vzduchem, ze kterého občas vyprdla kapka modré barvy...no nádhera:D.



Co se týče výsledku...z mých vlasů se stal nějaký chemlonový chuchvalec, takže jsem ho musela rozčesat...při tom opadala v podstatě všechna barva. Měla jsem to všude, ale ne na vlasech:D. Nakonec jsem teda vypadala, jako kdybych si nastříkala hlavu suchým šamponem a ten pak nerozčesala:D.

Joo a nejlepší věc...když jsem si chtěla prohrábnout vlasy, v podstatě mi v nich ruka zůstala:D. Měla jsem vážně totálně pevný chuchvalec místo vlasů...
Ale když jsem vyšla na sluníčko, moje vlasy se krásně třpytily, to zase jo:D.


Já měla barvu purple. Možná je to tím, že jsem poleno a prostě to neumím, ale dopadlo to hrozně:D. Tady na fotce to vypadá ještě fakt krásně...ale ten pocit mít to na hlavě byl strašnej:D.


Klady:
+ na sluníčku se pěkně třpytí
+ opravdu se po jednom umytí barva smyla

Zápory:
- barva opadává
- naprosto vám zašmodrchá vlasy
- vůbec mi nevoní
- pořád barví, nemůžete se vůbec vlasů dotknout (riskujete obarvení:D)

Tento produkt byl opravdu hrozný:D. S klidem vám ho nedoporučuji... na druhou stranu, docela jsem se při aplikaci zasmála:D. Teď by byla sranda, kdyby mi někdo napsal, že jsem to celé dělala špatně:D.

A co vy holky? Zkoušely jste tenhle sprej na vlasy?

Mějte se krásně!

You May Also Like

20 komentářů

  1. Fuuuha, no vyzerá že si sa pri aplikovani dosť ponamáhala. Ale na ten fotke to vyzerá fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tiež som mala tento sprej, no moc mi nevyhovoval :D Všade po ňom ostal bordel.. ale na "rozžiarenie" vlasov bol fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Na moje skoro černé vlasy nic nefunguje a nic není vidět :/..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je nevýhoda tmavých vlasů...tam už asi jenom permanentní barva, nebo takové ty křídy na vlasy:D

      Vymazat
  4. Sprej jsem neměla a ani mě po této recenzi neláká. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. chtěla jsem to vyzkoušet, ale mám tmavé vlasy tak asi nic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že tenhle produkt bude nic moc na jakékoliv vlasy:D

      Vymazat
  6. Je tak to jsem se zasmála u tvého článku. Já bych to hned vzdala a šla si umýt hlavu :D Ale na fotce to vypadá fakt krásné <3

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost:D. Já nad tím taky přemýšlela, ale pak jsem si řekla, že to prostě nějak ten jeden den zvládnu:D. Na tý fotce to nevypadá až tak špatně, ale ve skutečnosti...ale díky moc:).

      Vymazat
  7. Zrovna jsem nedávno přemýšlela nad netrvalým přebarvením vlasů. Toto zní na hodně dočasné :D
    Jako na jednu stranu to zní funny. Jak ti zůstala ruka ve vlasech a třeba jak vyprdla kapka modré barvy :D Na druhou stranu to zní i tragicky. Možná tvé snahy vypadaly tragicky. Možná to jen chtělo někoho, kdo ti pomůže a nebo kvalita výrobku není tak dobrá :) Každopdáně článek pěkný. tak se měj :)

    http://novinky-simic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tohle je opravdu jenom na jeden den:D. Joo, všechno to bylo dost tragický, ale tak co:D. Děkuju moc!

      Vymazat
  8. Spreje tohto typu som ešte nikdy neskúšala, no možno by som sa na takýto experiment dala niekedy nahovoriť :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, ale asi od jiné značky:D. Tohle vážně nebylo dobrý...

      Vymazat
  9. Jsem brunetka, takže ani tyhle barevné spreje by mi na vlasech nechytly :/

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle produkt měl právě fungovat i na brunetky...ale pochybuju, že by fungoval i na světlé vlasy:D.

      Vymazat
  10. Něco takového jsem měla dřív a mělo to stejně záporný efekt. Tyto spreje moc nemusím. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Já se trochu obávám, že u tohoto výrobku převažují nevýhody nad výhodami. A kromě toho, že píšete, že to hodně zašmldrchává vlasy, tak bych se bála i toho, že by to mohlo způsobovat větší vypadávání vlasů. Já mám celkově hrozný problém s padáním vlasů a bojím se, abych o ně nepřišla úplně. Už jsem i uvažovala o tomto, že bych si nechala ty vlasy nastřílel, začínají se mi dělat i koutky :/

    OdpovědětVymazat