EOS vs. Labellino

by - října 14, 2018


Ahojky všichni! Už nějakou dobu pozoruju, že jsou blogerky rozdělené na dva tábory...na tábor Eos a na tábor Labellino. Já jsem upřímně nikdy neměla potřebu zkoušet Labellino, protože mi tenhle balzám na rty vždycky přišel spíš jako taková náhražka Eosu...každopádně o něm začalo mluvit víc a víc lidí, mě to nedalo a taky jsem si ho pořídila. Psaní tohoto článku mi hodně připomíná článek, který jsem psala před rokem o korektorech Catrice a Essence, které mezi sebou taky dost soupeřily...jsem si ale jistá, že tentokrát vyberu jistého vítěze, který mi fakt bude vyhovovat víc:D. 

Eos 


Značka Eos je známá a postupně se rozrůstá...v téhle době už má i různé krémy a teď jsem koukala i na pěny na holení:D:D. Já svůj první Eos balzám na rty měla před dvěma lety a totálně jsem se zamilovala. V téhle době už by bez něj moje rty pomalu nemohly fungovat:D. Už jsem měla kokosový, vanilkový a teď i granátové jablko. 
Já miluju ten tvar (ten má samozřejmě Eos i Labellino stejný, ale zmínit to tu musím:D), je přesně tak do ruky a je roztomilý. Co se týče skladnosti, trošku to teda pokulhává, protože je to prostě taková kulička, ale já ho stejně nechávám vždycky doma (co nejblíž u sebe:D).

Další věc, co mám na tomhle balzámu fakt ráda je konzistence. Není příliš mastný, rty nijak nelepí, ale doopravdy je vyživí na dlouhou dobu. Nemusím každých patnáct minut rty přetírat, což si myslím, ocení úplně každý:).
A poslední skvělá věc, kterou sice já nějak extra neřeším, ale vím, že pro hodně lidí je to zásadní...Eos netestuje produkty na zvířatech:D.

Klady Eos
+ rty pořádně vyživí
+ krásně voní
+ obrovský výběr příchutí (vůní nebo cokoli to je:D)

Zápory Eos
- cena (přímo tenhle jsem našla nejvíc za 150 Kč a nejmíň za 100 Kč)

Labellino

Labellino jsem nikdy předtím nezkoušela, ale značku Labello mám ráda. Je to prostě taková klasika, vím že třeba mým ségrám fakt vyhovuje. Vybrala jsem si schválně vanilkový, protože vanilkový Eos už jsem zkoušela, takže můžu přímo porovnat. Voní moc pěkně, to musím uznat (pořád ne tak dobře jako vanilkový Eos, ten fakt voněl jako vanilkové rohlíčky). 
Co mi ale vadilo, je ta konzistence. Tenhle balzám je prostě strašně mastný! Ano, máte po něm sice krásně lesklé rty, ale celé to má efekt asi na deset minut:D. Nepřijde mi, že by nějak extra rty vyživil. Vzala jsem si ho do školy a nebyla jsem z něj vůbec nadšená. Toho produktu vzaly rty docela hodně a měla jsem na nich fakt divnou mastnou vrstvu. Chápu, že tohle může někomu vyhovovat, ale já do této skupiny nejspíš patřit nebudu:D.

Klady Labellino
+ dodá rtům lesk
+ krásně voní

Zápory
- rty nevyživí
- je poměrně dost mastný
- cena (přímo tenhle jsem našla za 130 Kč)


Shrnutí


Tákže, abych to shrnula...zůstanu rozhodně u balzámu Eos. Rty opravdu vyživí, krásně voní a dlouho vydrží. Labellino dodá rtům sice krásný lesk, ale nějak je nevyživí a je mastný.

Na druhou stranu, znám hodně lidí, kterým právě vyhovuje to, že je mastnější, takže je to už na tom, jestli se rozhodnete to risknout:D.

Rozhodně mi do komentářů napište, jaký názor na tyto balzámy máte vy:D.
Joo a poslední věc...jsem jediná, kdo místo Eos říká Eosáček:D?

Mějte se krásně!

You May Also Like

15 komentářů

  1. Ahoj, taky jsme zkoušela, jak EOS tak LAbellino, které i aktuálně používám a musím říct, že mě ta vyživovací schopnost přijde dost podobná. Eos má rozhodně větší výběr, propracovanost designu a cenově to není zas tak velký rozdíl. Popravdě Labellino si už asi znova nekoupím, kdežto u eosu bych váhala.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám doma EOS a vůbec mi nevyhovuje, jelikož mi hrozně vysušuje rty :/ Labellino jsem ještě nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já ještě nezkoušela ani jeden z těchto balzámů :) Ale hodně mě láká EOS, asi pro to, že byl první a všude o něm slyším na rozdíl od Labellina :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě než se dostanu k těm balzámům, tak u těch korektorů essence a catrice to je takový úsměvný, protože to jsou sesterské značky :D. Někdy nechápu, proč soupeří mezi sebou :D.
    EOS jsem měla 2x nejdříve jsem milovala ten tvar úplně a měla jsem svůj první borůvkový. Potom jsem si koupila myslím kokosový nebo už nevím, ale ten mi nedělal dobře na rtech :(, tak jsem ho přestala používat, ale musím říct, že na tom borůvkovým jsem byla závislá. Ale co jsem přstala používat EOS používám Carmex, který naprosto miluju už asi 3/4 roky :D

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  5. Mě teda eos moc nenadchl. Labellino jsem si nedávno koupila, ale ještě jsem ho nezkoušela, tak uvidím, jak budu spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda, abych pravdu řekla, zůstávám několik let věrná svému oblíbenému jelenímu lůji a zatím mě tato "mánie" ještě nestrhla :)) Ale na druhou stranu, člověk nikdy neví a třeba to i jednou přijde na mě a budu je chtít zkusit taky. Poroto jsem moc rád za tvoji recenzi! Teď už vím, že bych šla jedině do EOSu :)

    Malá Dominika

    OdpovědětVymazat
  7. Já si pamatuji, kdy eos ještě nebyl v Europe a kamarádka mi ho dovezla až z Canady :D Labelo je pro mě hodně mastný a je to strašně nepříjemný, takže za mě Eos ♥

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
  8. S Labellino zkušenosti nemám, ale EOS mi nevyhovuje. Na oko pěkný, ale rty mi vysušuje.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Labellino som nikdy neskúšala, pretože mi prišlo, že je to len napodobenina EOS. Tých som mala doma niekoľko, no stále mám z neho zmiešané pocity. Každopádne v starostlivosti o pery som trošku nedôsledná a tak mažem iba keď už cítim, že je to potrebné :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  10. EOS ani Labellino jsem nikdy nevyzkoušela, ale vím, že je EOS hodně oblíbený u mých kamarádek :) Já zůstávám věrná Carmexu, ten nikdy nevyměním, fakt mi hodně pomáhá ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Popravdě jsem vůbec nepostřehla, že by se nějak řešil Labellino. Já mám EOS a ještě jsem si dost oblíbila balzám Crazy Rumors. Mám určitě v plánu si koupit další, protože tenhle jsem vyhrála, ale zatím ho mám nějakých 9 měsíců a skoro z něj nic neubylo a to ho používám opravdu téměř denně a několikrát. :-)

    Hezké srovnání. Jsem ráda, že EOS vyšel jako vítěz. A ta mastnota jde vidět i na fotce. :-D

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Labellino jsem nezkoušela vůbec, ikdyž ho každý chválí. EOS jsem pokaždé jen "ukradla" kamarádce takže taky nemůžu moc soudit. Nutné ale nepotřebuju asi ani jeden, mám jiné oblíbence a za cenu eosu bych měla 3 :D ale ty vůně jsou skvělé, to se musí nechat :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  13. Skúšala som aj Eos, ale labelino mám radšej. No najradšej aj tak používam hojivy zázrak na noc. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já třeba nevěděla, že EOS má své vlastní pěny na holení a docela mě to překvapilo :) Balzámy na rty moc nepoužívám, ale když už jsem u toho holení, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s epilací v nějakém podobném centru, jako je například toto? Docela mě to zajímá. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat