Beauty battle: krémy na ruce

by - listopadu 18, 2018


Ahoj všichni! Venku už je pořádná zima a z mojí pleti se pomalu zase stává sušenka:D. Obličej nějak zvládám pomocí hydratačních pleťových masek a ruce zase pomocí všech možných krémů. Krémy jsou prostě skvělá věcička. Hrozně ráda je střídám a vždycky musím mít nějaký blízko u sebe. Jako následek to má sice to, že nemám popraskané ruce, na druhou stranu jsem na tyhle krémy dost vybíravá. Musí hezky vonět, rychle se vstřebávat atd...
Pro tenhle článek jsem vybrala tři krémy na ruce, které jsem předtím nikdy nezkoušela, takže jsem vlastně vůbec netušila, jak tenhle test dopadne:D. Tak už rovnou k testování...

Zoella-Wonder hand

Na tenhle krém jsem se taaak těšila! Od Zoelly jsem zkoušela už dva produkty a vždycky jsem byla maximálně spokojená. Obal je prostě boží... na to jsem u téhle značky zvyklá. Ale byla jsem fakt nadšená z toho materiálu, protože není úplně tak plastový, takže se krém dobře dostává ven ikdyž už jste v podstatě na konci balení, což mám strašně ráda:D. A vůně je skvělá, květinová, je strašně jemná, takže nijak nevadí, když si chcete namazat ruce před spaním, že by vás nějak budila (i to se mi už stalo:D). Co se týče konzistence, je spíš taková gelová....rozhodně ne hutná, ale přitom ruce krásně vyživí. Trvá asi tak tři minuty než se vstřebá, což podle mě není vůbec špatné, ale třeba u L´Occitane jsem nemusela čekat ani ty tři minuty...
90 ml stojí okolo 180Kč a seženete ho třeba v Marionnaud:).


Avon care

Já ty Avon care krémy na ruce moc nemusím. Obal je ještě fajn, ale ta vůně...je prostě strašně chemická. Nevím, možná jsem nějaká divná, protože třeba moje ségra to tam necítí, ale já si prostě nemůžu pomoct:D. Na druhou stranu ta konzistence je fajn a vstřebává se taky docela rychle, dost podobně jako krém od Zoelly. Rozhodně ruce nevyživí na nějakou dlouhou dobu, ale na takovou hodinku to stačí:).
100 ml stojí okolo 80 Kč a můžete ho sehnat například tady:)

Pielor- baobab oil

O značce Pielor poslední dobou slyším docela často a chtěla jsem ji moc vyzkoušet, už jenom kvůli jejich obalům, protože ty jsou úplně úžasný!
Tenhle krémík má jenom 30ml, takže je naprosto ideální do kabelky nebo jako v mém případě do penálu do školy:D. Takže jsem si ho vzala do školy a moje spolužačky mi řekly, ať to dám pryč, že to prý smrdí:D. A mě to tak krásně voní! Je jako taková silná mentolka:D. Co mi ale vadí vážně dost je vstřebávání. Trvá doopravdy snad půl hodiny. Mám sice potom úžasně vyživené a hydratované ruce, ale nemůžu pak třeba psát, protože mi propiska vyklouzává z ruky:D.
30ml stojí okolo 70 Kč a podobný (přesně tenhle jsem nenašla:D) můžete sehnat například tady:).


Tákže, abych to všechno shrnula...Zoella byla úžasná, Avon má chemickou vůni a krémy od značky Pielor se strašně dlouho vstřebávají (mám doma dva různé:D).

Pořadí:
1. Zoella- já k tomuhle krému nemám snad nic negativního:D. Mám ráda fakt zatím všechno, co jsem od této značky vyzkoušela:D
2. Pielor- sice bylo to vstřebávání fakt strašně dlouhý, ale mě ten krém tak voněl, že jsem ho začala používat před spaním...to je mi fuk, jestli mám mastné ruce:D
3. Avon care- mě prostě vážně nevoní:D

A co vy a zima? Taky začínáte používat všechno co hydratuje?

Mějte se krásně!

You May Also Like

27 komentářů

  1. Veľmi užitočný článok vzhľadom na to,že v zime mám oveľa suchšie ruky :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  2. No už aj ja pociťujem neustále suchosť rúk a tváre čiže hydratujem hydratujem. Na ruky používam krém z Douglas drogerky, striedam aj s Yves Rocher vanilkovým krémom a na pleť zase Ziaja :) Z tohto článku ma láka ten tretí :)

    OdpovědětVymazat
  3. Opět skvělý článek :) krém od zoelly určitě zkusím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zkus bambucké máslo. :-) To vyživuje snad úplně nejlépe a mastný film je jen zezačátku a pochvíli zmizí. :-)

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já krémy na ruce moc nepoužívám, spíš si mažu ruce a vlastně tak nějak celé tělo bambuckým máslem nebo kokosákem a nemám problémy se suchou pokožkou.. Naopak ty různé krémy mi přijdou, že se s nimi člověk musí neustále natírat ale příznaky nezmírňuje.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé ty krémy jsou vážně na nic...ale já si užívám i to, jak voní atd...ale bambucké máslo určitě taky někdy vyzkouším:D.

      Vymazat
  6. Já ještě svůj oblíbený krém nenašla. Když mám opravdu suché ruce, tak používám bambucké máslo, ale to je ideální tak na noc. I když se taky dokáže docela hezky vstřebat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to bambucké máslo budu asi taky muset pořídit...všude o něm slyším:D

      Vymazat
  7. Avon jsem měla, ale moc mi nevyhovoval :) já miluju krémy na ruce od Yves Rocher, jsou hrozně příjemné a hezky se vstřebávají :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď si upřímně nejsem vůbec jistá, jestli jsem někdy krém od YR zkoušela, budu muset zapátrat:D

      Vymazat
  8. ja jsem docela maniak co se tyce kremu na ruce, nebo ted uz to neni takove, ale driv jsem jich mela mraky a vsude mozne na ruznych mistech a v kabelce vzdy aspon tri. :)
    nejsem tkaova ze bych za nej dala 500 kc, koupim nejaky i obycejny, ale ted v zime je to prste potreba, mam porad suche ruce a bez kremu bych to nezvladla. :)
    diky za tipy. docela me zaujal ten od Zoelly, i tim spis ze se da koupit v kamennem obchode :) mozna tam na nej mrknu, diky za to :)

    https://veronikahajkova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě nějaký zaujal, určitě na něj mrkni, je bezva!

      Vymazat
  9. Avon značku nemusí celkově, takže mě ani nepřekvapilo, že ti krém nesedl. Naopak jsem docela překvapená z krému od Zoelly :)

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Avon ráda, ale ty krémy na ruce jsou většinou nic moc...ale taky už tam byly výjimky:D

      Vymazat
  10. Zaujal mě nejvíce krém od Zoelly :D a ještě vyšel nejlépe! :D Z Avonu jsem nikdy nebyla nějak odvázaná a Pielor vůbec neznám. Já mám krémů na ruce milion snad a nestíhám je vypotřebovat:D, takže teď mám od rioru levandulový :).

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich taky měla strašně moc, ani nevím jak jsem je stihla všechny vypotřebovat:D. Od Rioru jsem ještě žádný nezkoušela, budu to muset napravit:D

      Vymazat
  11. Krémy na ruce to je moje.. V kosmetické taštičce, kterou vždy nosím ve své kabelce musím alespoň jeden mít. No kolik jich mám doma v zásobě, to raději ani nepočítám :-D krémy od Avonu mám ráda, ale s tímhle zkušenosti nemám :-) teď používám mini krém od Oriflame.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  12. Od Zoelly už chci delší dobu něco vyzkoušet, ale nerada bych se pouštěla na poprvé do "větších" věcí tak asi půjdu zatím do toho krému na ruce a uvidíme :3 jinak většina krémů od Avonu jsou na tom dost dost podobně a poslední značku neznám pro změnu vůbec :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  13. Bez krému na ruky by som teraz neprežila :-)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat