AVON pochod

by - června 14, 2017


Ahojky všichni! A teď se přiznejte, kdo jste nebyl na sobotním Avon pochodu? Protože pokud jste tam nebyli, tenhle článek by vám měl pochod co nejvíc přiblížit:) Ještě na začátek chci říct, že nejsem fotografka a jsem dost (výškově) malinká, takže například , když jsem chtěla vyfotit náměstí plné balónků, vyfotila jsem spíš hlavy lidí okolo mě... No dost okecávání:)
Na pochod jsem šla s mamkou, která byla značně nervózní, že tam přijdeme pozdě, protože prostě já.. nutně jsem si musela udělat růžové stíny a sbalit tisíc věcí, včetně zápisníčku na podpisy, protože na pochodu mělo být hodně známých osobností:) Takže když jsme, kvůli mě pozdě, dorazili na Staroměstské náměstí, vůbec se tam nedalo pohnout, vážně masakr. Všude růžová a chudáci asijští turisté, kteří se zoufale snažili dostat z davu pryč:). Jelikož jsem počítala s tím, že se k známým osobnostem nijak během pochodu nedostanu, chtěla jsem se na ně aspoň podívat v průvodu.. tak jsem se nějakým způsobem prodrala až k takové "ohradě" , za níž jsme nesměli.. organizátoři se asi báli, že se na celebrity vrhneme, protože každý měl svého bodyguarda, což bylo v některých případech docela zvláštní, vzhledem k tomu, že ho měl i například Václav Noid Bárta, který vypadal, že svého "ochránce" by dokázal sejmout levou zadní.

Když pochod začal myslela jsem , že se uvařím, všichni na sebe byli ze začátku úplně namačkaní a byli jsme na přímém slunci.. ale bylo to fakt super :). Po chvilce jsme se už trošku roztrousili a vedro už taky nebylo tak strašný, takže to byla v podstatě taková pohodová růžová procházka:). Celebrity se pomalu začali opožďovat, aby se s námi mohli fotit a já se přestávala divit, proč mají bodyguardy, nevěřili byste jak se ženy ve středním věku vrhaly na Bártu.. já se ale chtěla vyfotit jenom s dvojicí holek, která je asi mou největší ikonou i inspirací....s holkami z A Cup of Style:) obě byly strašně mooc milé a vyfotily se se mnou i mi daly podpis (takže ten bloček nebyl zbytečný:)).


Těsně před cílem jsme narazili na policistky na koních a přišlo mi strašně kreativní, jak jim do ocasů a hřívy zapletli růžové stužky:) Mamka nutně potřebovala, abych se s nimi vyfotila, tak jsem se k nim teda přiblížila no (pro vysvětlení, ne že bych se koní bála... jen z nich mám respekt:)).


Jak si držím ten batůžek:)

Pozor...už ke mě strká hlavu, špatný znamení:)

Tady už jsem to vzdala a od koně jsem odešla:)

No dost koní a mě:)
V cíli se konaly koncerty, předání šeku  a hrozně moc dalších věcí (různé stánky, občerstvení, vypouštění balónků atd,,:)). Vystoupili například: Peter Bič Project, Sebastian, Mirai, Sto zvířat a mnoho dalších:).
Skupina Peter Bič Project

A teď ta nejdůležitější věc: kolik se vybralo peněz? Neuvěřitelných 7 900 000 Kč. No páni!
Celý pochod bych asi shrnula tak, že to byl strašně super zážitek, i emocionální...
No a co jsem si z Avon pochodu přivezla? Super vzpomínky, zážitky a úpal ze sluníčka:).
Nakonec jsem chtěla poděkovat mamce, která se mnou na pochod šla, i když nemá takové akce ráda a trpělivě mě fotila s holkama z A Cup of Style, i když jí to asi bylo nepříjemné:).
Byly jste taky na Avon pochodu?
S kým jste se vyfotili?
Mějte se krásně, ahoj!

You May Also Like

1 komentářů

  1. Vzhledem k tomu, že jsem se letos díky https://avon-registrace.eu/ stala avon lady, se určitě příští rok pochodu zúčastním. Vždycky mi to přišlo jako super akce, takže budu ráda součástí.

    OdpovědětVymazat