Beauty battle: body creams

by - července 27, 2017



Ahojky všichni! Určitě jste si všechny všimly, že název tohoto článku je anglicky, což u mě není úplně normální. Důvod je naprosto jednoduchý, prostě mi to v češtině nějak nesedělo:) a navíc mě napadlo, že bych mohla rozjet novou rubriku, tedy Beauty battle, co vy na to:)? Obsahem článků z této rubriky bude několik kosmetických produktů, které budou v každém článku ze stejného odvětví (např.: krémy, řasenky, rtěnky atd..) a já je vždy zrecenzuji a na konci článku vyhlásím vítěze:).
Doufám, že jsem to vysvětlila srozumitelně a teď už se můžeme vrhnout na recenze mých tří nejoblíbenějších tělových krémů:)

1. The body shop: White musk


Dostáváme se k prvnímu tělovému krému a tím je The body shop: White musk.
myslím, že The body shop všichni znáte a rozhodně jste někdy museli slyšet o jejich ikonickém parfému, který má stejné jméno, jako tento krém.
Balení vypadá na pohled vážně pěkně, čistě a nepřeplácaně, což je super:), otevírání je taky naprosto v pořádku a krém jde dobře dostat ven:)
Má strašně příjemnou, jemnou květinovou vůni, ke které si mám pořád nutkání vonět. Má poměrně gelovou konzistenci (obrázek dole), díky níž se strašně dobře roztírá a vážně kouzelně rychle se vstřebává, takže nemusíte čekat bůh ví jak dlouho na to, abyste se oblékly.

Po aplikaci je moje pokožka jemná a hydratovaná.
Já mám doma nejmenší variantu, tedy 60ml, ale tady se můžete podívat i na větší:)
No a upřímně? Vážně netuším kolik stojí, každopádně pátrala jsem a 250ml stojí okolo 20 euro, takže 60ml by měl stát okolo 5-7 euro:)



2.AVON: Dreams


Měla jsem nutkání, dát sem i nějaký tělový krém z lehce levnější řady, takže jsem vybrala svůj nejoblíbenější od AVONU.
Balení je naprosto nádherné, kombinace světle růžové a zlaté se k sobě krásně hodí a doplňuje se, takže palec nahoru:). Krém jde dobře dostat ven, což je pro mě důležité.
Tento krém je z řady Dreams, což jsou původně parfémy, tudíž je vážně SILNĚ parfemovaný. takže pokud máte nějaké alergie atd, tak moc nedoporučuji.
Konzistence je stejně jako u prvního krému gelová, nádherně se roztírá a vstřebává se vážně rychle:).
Cena se samozřejmě pohybuje někde úplně jinde, než u předchozího, já mám 150ml za 169Kč.
Pokud byste se na něj chtěli mrknout, tady je odkaz:)


3. L' Occitane: Ultra rich lotion


Toto je naprosto klasický tělový krém, který je vážně mooc příjemný, ale nezaujal mě natolik, abych si kupovala víc než jen těch 50 ml co mám.
Lahvička nebo balení, jak chcete:) je naprosto v pohodě, nic mi tam nechybí ani nepřebývá, ale dost mě zklamalo zavírání. A to jen z jednoho prakticky dost důležitého důvodu. krém skoro nejde vymáčknout ven. Pokud ho chcete z lahvičky dostat, musíte se do toho vážně dost opřít.
Má klasickou vůni, kterou má většina krémů, každopádně není vtíravá, což je důležité:)
Konzistence je na rozdíl od předchozího krému dost hutná, takže mě hodně překvapilo, jak skvěle se roztírá a rychle vstřebává.

Myslím, že zrovna tento krém byla limitka, každopádně, kdo by měl zájem, tak jsem tady našla hodně podobný, jen místo 15% bambuckého másla je tam 25%, což je v podstatě ještě lepší. cena za 50ml je zde okolo 300kč, ale musím říct, že je vážně kvalitní a vyplatí se to:)

Á je to tady:) vyhlášení vítězů........

Na prvním místě se umístil White musk od The body shop:D
Díky příjemné vůni a rychlému vstřebávání.

Na druhém místě je ultra rich lotion od L' Occitane:D
Skončil druhý hlavně proto, že dostat ho z lahvičky je fakt dřina:).

A na posledním místě je tentokrát tělový krém Dreams od AVONU:).
Tento krém mám moc ráda, ale kvalitou je pořád oproti těm dvěma nahoře pozadu a navíc, ta parfemace je opravdu silná.

Takže já doufám, že se mnou aspoň v něčem souhlasíte a že se vám tento článek líbil:). Důvod, proč ho vydávám takhle brzy, tedy jeden den za posledním článkem je ten, že na nějakou dobu (asi okolo dvou týdnů) budu bez WiFi a tudíž i bez blogu... každopádně se pokusím napsat pár článků dopředu a každý týden v pátek by měl jeden vyjít... pokud to tak nebude, tak se omlouvám, ale asi se něco pokazilo:).

A teď něco trošku pozitivnějšího! Tento blog včera překročil hranici 1000 přečtení, juhuuu:D, chtěla bych vám moc poděkovat za všechnu vaši podporu, za dva týdny budou tomuto blogu tři měsíce a mě za tři dny patnáct (sice ne měsíců, ale nevadí:D).
A ani nevíte, jakou mám radost, že už mám 11 pravidelných čtenářů, hrozně si toho vážím holky!

No a nakonec budu jako vždycky moc ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli jste některý z těchto krémů zkoušely a pokud ne, jaký krém je váš nejoblíbenější:)

Mějte se krásně!




You May Also Like

14 komentářů

  1. Od Avonu nic nepoužívám, nemám tu značku ráda. Tělový krém používám Lactovit a nemůžu si ho vynachválit :)
    Jinak gratuluji ke statistikám, ať se daří! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lactovit jsem ještě nezkoušela, každopádně jsem toho o něm dost slyšela:).
      A děkuji moc:D

      Vymazat
  2. Miluji vůni L'occitane produktů, jejich krémy mi neskutečně vyhovují, zatím jsem měla jen malé verze, ale rozhodně si koupím i plná balení! :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich krémy jsou rozhodně kvalitní a vyplatí se do nich investovat:)

      Vymazat
  3. Všechny vypadají moc super, já mám ráda Avon a vím, že ta voňavka krásně voní, tak třeba někdy objednám krém :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super recenze, je fajn, že hodnotíš i věci jako jestli jde krém vymáčknout ven. Zdá se to jako banalita, nicméně všichni víme, jaký je to struggle :D akorát mi přijde, že máš dost malá balení, na jak dlouho ti tak vydrží? Já si takové krémy kupuji na ruce, ale na celé tělo mám vždy velká balení, aby to taky chvíli vydrželo :)
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Většinou okolo měsíce a půl… někdy dva:)

      Vymazat
  5. Podobne, veľa krát som v nádpise tiež radšej zvolila anglický názov lebo ináč to neznelo dobre :D Rozhodne rubriku zaveď ;) Je to fajn nápad.
    Recenzia je super! The Body Shop poznám ale neviem ako to, že som ešte nič nevyskúšala. Už to musím zmeniť :D
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. White musk je moje oblíbená vůně, takže tělové mléko se stejnou vůni bych určitě brala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skúšala som jedine Loccitane a bol veľmi dobrý, jeden z najlepších. Na jeho dávkovanie si nejako nespomínam, takže asi som problém nepostrehla. Hydratoval perfektne.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, máte vyzkoušené i nějaké tělové krémy, které jsou vyloženě na oblast dekoltu? Je mi jasné, že mi žádný "zázračný" krém nevytvaruje a zázračně nezmenší prsa jako třeba toto, ale jde mi spíše o lehké vyhlazení a to zpevnění prsou by bylo jen příjemný bonus :)

    OdpovědětVymazat