Co dělat, když se o prázdninách nudíte

by - července 01, 2017



Ahojky všichni! Většina z nás to zná, je léto, sedíte doma, na youtube zrovna nic zajímavého není a vy postě nemůžete přijít na to, jak se zabavit. V tomhle článku jsem si pro vás připravila pár tipů, jak se o prázdninách nenudit:).

1. Festivaly
Myslím si, že nedílnou součástí léta jsou festivaly. Jsou to místa, kde se zaručeně nudit nebudete, vytáhněte ven kámoše, oblékněte se do pohodlného oblečení, napatlejte si na obličej tolik třpytek a barviček chcete, protože na festivalech vás rozhodně nikdo soudit nebude.

2. Nail art
Tento tip mě osobně zabaví na prázdniny asi nejvíc:). Nejlepší na tom je, že vůbec nezáleží na tom, jestli jste například v Praze, nebo v nějaké mini vesničce, důležité je jen to, mít správné "vybavení" nebo jak bych to nazvala:). V podstatě vám ale stačí jenom laky na nehty a například párátko:). A na co párátko? Divili byste se, co se s párátkem dá na nehtech vykouzlit (například, když ustřihnete jeho špičku, jdou s ním krásně dělat ťupkované kytičky:). A nezapomeňte, je léto a fantasii se meze nekladou, takže neváhejte vyjít do ulic s pastelovými barvami:).

3. Protřídění šatníku
Asi vás trošku překvapilo, proč jsem sem dala zrovna tuto činnost. Je to hlavně z toho důvodu, že jsem si sama nedávno třídila šatník a překvapilo mne, jak zábavné to bylo:). Prostě si vezměte sluchátka a pusťte si písničky, které vás vždycky nakopnou, pro mě to jsou například Be the one od Dua Lipa, One shot od Robina Thicka nebo Love me like you od Little mix. No a potom už stačí se s některými kousky v šatníku rozloučit a přiznejme si to, každý máme ve skříni něco, co prostě nenosíme:). A navíc si tak můžete i trošku přivydělat, když vyřazené oblečení prodáte, například na Vinted:)

4. Čtení
Bože, jak já miluju ty chvilky, když jsem na chatě, vytáhnu si lehátko a čtu si. Léto je naprosto ideální doba na to, přečíst haldy knih. Každopádně mám i kamarádky, které se na čtení knih prostě neumí soustředit. No problem, stačí najít si cokoli na čtení, co vás bude VÁŽNĚ bavit. Například komiksy nebo časopisy, ať už jsou o módě nebo historii.

5. Učení jazyků
Počkat! než tento odstavec úplně přeskočíte, chci ho obhájit:). Takže, když mluvím o "učení jazyků" nemyslím tím to, že si sednete do lavice a budete se šprtat. To rozhodně ne. Já sama jsem se nedávno přesvědčila, že to není až takový horor. A každý z nás má rád nějaký jazyk, který se mu líbí a chce se ho naučit:) Stačí si třeba pro začátek stáhnout Duolingo a tam si zvolit jazyk, který se chcete naučit:). Nebo si koupit učebnici, jít do přírody s kamarády, udělat si piknik a u toho se vzájemně zkoušet:). je to zábavnější, než by mnozí z vás čekali:).

6. Vaření
Já v létě s vařením vždycky hodně experimentuji. Samozřejmě je hodně individuální, co máte rádi a podle toho, se i řiďte. Takže, když milujete čokoládu, prostě si najděte nějaký dobrý čoko recept:).

7. Výlety
Jupíí, výlety mám strašně ráda. A to že jste na prázdniny v Praze, vám ve výletování nemůže zabránit:). V Praze je totiž taky strašně hezkých míst, kam můžete zajít. Já osobně nejradši chodím do centra, na Karlův most a Střelecký ostrov:).

No a to je všechno:). Já doufám, že se vám článek líbil a budu strašně ráda, když mi dolů do komentářů napíšete, jaké jsou vaše tipy na léto:).

Krásné léto a mějte se skvěle!

You May Also Like

4 komentářů

  1. Já na nudu doporučuju najít si brigádu :D sice je to otrava, ale pak jsem vždycky ráda, když mi přijdou peníze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ráda, ale jelikož mi patnáct bude až na konci července, nikde mě nevezmou:) Tak příští rok:)

      Vymazat
  2. Když slyším slovo festival, tak to ve mně vyvolá skvělé pocity. Letos pojedu na Colours of Ostrava a už se fakt nehorázně těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeej to se máš:) já letos bohužel na žádný festival nejedu, ale snad se to podaří příští rok:)

      Vymazat