Veryme: paletka Romance

by - srpna 11, 2017


Ahojky všichni! Tak vás zase po týdnu vítám na mém blogu:). Pro tentokrát jsem si řekla, že bych mohla znovu udělat nějakou recenzi na oční stíny a jelikož mi ségra asi před týdnem jedny dala, tak proč ne, že?:) konkrétně jde o stíny od značky Oriflame a jejich řady Veryme.

Já upřímně byla vždycky dost skeptická k modrým stínům, vždycky jsem se od nich držela dál, protože jsem měla pocit, že mi jako holce, co má hnědé oči nemůžou slušet. a ukázalo se, že jsem se jich vždy bála oprávněně. Tahle paletka je z poloviny tvořená modrými odstíny, každopádně ten poslední tyrkysový je moc hezký:). Druhá polovina paletky je v růžových odstínech a z toho jsem byla nadšená, protože růžové stíny jsou moje nejoblíbenější:).
A teď už trošku konkrétněji...


Už na tomto obrázku můžete vidět, že paletka je malinká (necelých 5g), což je ale na léto super, protože na co tahat na cesty nějakého obra. Obal se mi líbí, nic mě na něm neruší, je na něm prostě název a značka, tak by to podle mě mělo být.


Skoro jako každá levnější paletka má i tahle houbičkový aplikátor, který já osobně nepoužívám. Jsem zastánce štětců, například od Freedom:).


Teď se vrhneme přímo na jednotlivé stíny. všechny jsou třpytivé, z toho jsem měla opravdu radost, každopádně na obrázku nahoře můžete vidět, že všechny světlé stíny jsou v podstatě totožné už na ruce, natož na očním víčku, ale zato se opravdu nádherně třpytí. Třetí (růžový) stín mě na celé paletce zaujal nejvíce. Je hrozně jemný a pigmentace poměrně slabá, ale na denní nošení v pohodě. A ostatní stíny mají v podstatě stejné vlastnosti. Jsou opravdu jemně vidět (každopádně, když dáte na víčko místo báze bílou tužku na oči nebo stín, budou vidět o dost lépe) a pigmentace sice nic moc, ale jak už jsem zmínila, na denní nošení v pohodě.



Tuhle paletku budu používat spíš jako doplnění k jiné paletce, například Iconic 3 od Makeup Revolution (recenze je tady), protože je opravdu nádherně třpytivá:).

Shrnutí: stíny v paletce se mi líbí, je krásně třpytivá, ale s pigmentací to dost pokulhává... takže téhle paletce dávám tři z pěti hvězdiček:)

A co vy a značka Oriflame? Líbí se vám tahle paletka?:) Budu moc ráda, když mi to napíšete do komentářů:D

Ps.:Dneska jsou blogu tři měsíce, jupííí:D.

Mějte se krásně!








You May Also Like

4 komentářů

  1. škoda tej pigmentácie :/ mne Oriflame veľmi nesedí, skôr mám Avon :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  2. Od Oriflame si neobjednávám, občas od Avonu. Překvapuje mě, že je paletka třpytivá, vypadá spíše matně :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky objednávám víc od Avonu:). Je rozhodně třpytivá, pravděpodobně jsem to nevyfotila dost dobře…:D tak snad to bude příště lépe vidět:)

      Vymazat