Beauty battle: Mascara

by - září 15, 2017


Ahojky všichni! Po měsíci jsem zpět s novým Beauty battle, tantokrát budu porovnávat tři řasenky. Jako vždycky, jsem do výběru zařadila ikonickou řasenku, dražší řasenku a katalogovou řasenku (většinou Avon nebo Oriflame) a musím říct, že mě konečný výsledek docela překlvapil:D.
Ještě než se pustíme do recenzování, chtěla bych vám připomenout, že od pátku 15.9., tedy ode dneška, začínají dny Marianne:). Obchody si pro nás připravily skvělé nabídky a dárky a já už se strašně těším do Sephory a dalších obchodů:) (ale hlavně do té Sephory:D).

Douglas- Devil eyes


Jak se tam dostalo to divné světlo?:D

Na tuhle řasenku jsem se nehorázně těšila, protože prozatím patří mezi nejdražší, co jsem si kdy koupila:D. Na webu Douglas jsem na ní četla docela dost recenzí a všechny slibovaly, že řasenka řasy maximálně prodlouží a nebude je slepovat. Obal se mi sice od začátku až tak moc nelíbil, vždycky mám radši, když jsou obaly takové...jaksi čistší. A drsná kombinace červené a černé se mi prostě moc nelíbí, každopádně se to rozhodně hodí k názvu a téhle řasence bych odpustila snad vše, jen kdyby neslepovala řasy. Bohužel, je slepuje. Ne sice hned, ale asi po měsíci používání se mi nějak začala žmolkovatět na řasách a když už mi je neslepila, slila se mi pod oko. Což je opravdu velká škoda, protože má vážně luxusně vypadající kartáček:D, nádherně se nanášela a řasy opravdu skvěle prodloužila. První měsíc jsem s ní byla opravdu nad míru spokojená, ale pak se to nějak zvrtlo:D.
Za tuhle řasenku, která má 8ml dáte okolo 450Kč:).

Max factor- 2000 Calorie



Má ji moje setra i mamka a obě si jí hrozně chválí, takže upřímně jsem od této řasenky čekala velké věci a to, co jsem očekávala se mi taky splnilo:). Na rozdíl od Devil eyes, má být spíš objemová, každopádně mě řasy prodlouží, do ohromujících výšin:D dobře, trochu přeháním, ale vážně funguje!:D Obal má moc pěkný, kartáček mi přijde takový klasický, každopádně je super, že nenabírá tolik produktu, aby se řasy lepily.. takže za mě je to skvělá a levná věc!:) Stojí okolo 150Kč:).

Avon True colour



Nebyla bych to já, kdybych sem nešoupla i nějakou od Avonu:D. Mě jejich řasenky vždycky vyhovovaly a tahle není výjimka. Má moc pěkný obal a nádherně prodlouží řasy, bez slepování. Jedinou výhradu mám ke kartáčku. Nabírá toho docela dost, díky tomu mě taky dost udivuje, že neslepuje řasy:D. Každopádně mi hodně slečen psalo, že jim řasenky od Avonu vůbec nevyhovují, slzí jim po nich oči atd.. mě se to nikdy nestalo, každopádně já nemám oči tolik citlivé:). Stejně jako u minulého Beauty battle musím zmínit, že mi tady moc vyhovuje víčko, které není klasicky černé a řasenku tak najdu mnohem snáze:).
Stojí okolo 150Kč:D.

Tak co? Kdo je pro vás vítěz? 
Myslím, že vás nepřekvapí, že já to mám takto:

1.Max Factor- 2000 Calorie: samozdřejmě, tahle řasenka musela skončit na prvním místě, nádherně prodlouží řasy, neslepuje a je cenově dostupná. Co víc si přát:D

2.Avon True colour: Maličkaté mínus si u mě tahle řasenka udělala právě kartáčkem:) jinak jsem s ní moc spokojená!

3.Douglas- Devil eyes: Na posledním místě je pro tentokrát nejdražší řasenka. Hlavně kvůli tomu, že řasy po měsíci používání začala slepovat:).

Jakou řasenku máte rádi vy? A jdete nakupovat na Dny Marianne?:D

Mějte se krásně!

You May Also Like

12 komentářů

  1. Nezkoušela jsem ani jednu recenzovanou, ale na tu od Max Factoru jsem slyšela hodně chvály. Já mám ráda žluté Maybellinky a teď nedávno jsem objevila přírodní od Couleur Caramel. Úžasně prodlouží řasy a zatím nejlepší řasenka, jakou jsem kdy měla :-) jinak nakupovat jsem na Dnech Marianne byla, ale spíš hadříky, než kosmetiku :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Max factor je vážně skvělá! Nějakou z těch, co mi doporučuješ určitě vyzkouším:)

      Vymazat
  2. Ani jednu z nich som nemala, no vyzerajú všetky super :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. !Nesnáším! když drahý věci nefungují tak, jak mají. :D
    Já třeba vůbec nechápu, jak to s tím slepováním řas je. Protože.. já to mám asi fakt jen podle mé debility. Jsou dny, kdy mám fakt řasy jako diva a pak tu jsou dny, kdy to mám slepeně odporný.. A to používám furt tu jednu řasenku. (Tyjo, možná je to taky Max Factor.. Not sure)

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nesnáším:)
      hele taky to tak někdy mám, ale s tou od Max factoru se mi to ještě nikdy nestalo:)

      Vymazat
  4. Ešte som neskúšala ani jednu, mojim favoritom je už niekoľko rokov riasenka od Yves Rocher. Mám pocit, že tá mi riasy zlepuje najmenej, ale je pravda, že ja riasenku používam len občas. :) Pekne napísaná recenzia. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky od YR jsem ještě nezkoušela:) děkuji moc:D

      Vymazat
  5. pamätám si, keď na jednom fóre sa neospevovalo nič iné, len Max Factor 2000 špirála! A mne teraz došlo, že som ju nikdy nevyskúšala, musím to zmeniť :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok! www.adribouchard.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat