Kosmetický haul- srpen

by - září 06, 2017


Ahojky všichni! Prázdniny už jsou za námi a bohužel se všichni musíme vrátit do školy nebo do práce. Normálně si toho nekupuji tolik, ale jelikož první týden po návratu do školy je pro mě krizový, řekla jsem si, že si musím udělat trošku radost:). Koupila jsem si jak (v podstatě) pečující kosmetiku, tak i klasickou dekorativku:). Teď mám v plánu si koupit nějakou paletku od Makeup Revolution, máte někdo nápad, jakou:D? Mimochodem, kdo se taky zamiloval do zářijového čísla Harper´s Bazaar?

Textilní maska Garnier Freshness


Po tom, co jsem byla příjemně překvapená ze sestry téhle masky, Aqua bomb, z této jsem až tak odvařená nebyla. Má sice hezky jemnou vůni a je příjemně chladivá, ale nějak jsem nezaznamenala co vlastně udělala. Přišlo mi, že vůbec nic. Každopádně na relaxaci je super, ačkoli stejně příjemná je i už zmíněná Aqua bomb a navíc jsem po ní měla pocit hydratovanější pleti:).
Cena je průměrná, okolo 60Kč, myslím, že vzhledem k tomu, že je na jedno použití by mohla být cena lehce příznivější:).

L´Occitane- Verveine Exfoliating shower gel

Je skoro neuvěřitelné, že ačkoli miluju všechny možné sprchové gely, až do teď jsem neměla žádný tělový peelingový sprchový gel. Poslední dobou jsem se zamilovala do této značky a když jsem tenhle produkt viděla, musela jsem ho mít:D. Musím říct, že rozhodně nelituji, má strašně příjemnou a svěží vůni a peelingové částečky jsou taky naprosto úžasné a pokožka je poté úžasně jemná. Upřímně si nemohu vzpomenout kolik stál:D. Každopádně se bude cena pohybovat okolo 250Kč (70ml).

AVON TRUE COLOUR mascara

Když mi došla řasenka, chtěla jsem nějakou obyčejnou, do dvou stovek. Samozřejmě jsem šla do řasenky od Avonu, protože ty mě zklamou málokdy. Tahle rozhodně není výjimka. Má opravdu nádherný obal, skvěle drží a ..... víc se dovíte v  řasenkovém Beauty battle, které bude na blogu příští týden:D. Každopádně, tahle řasenka rozhodně stojí za koupi i díky tomu, že stojí krásných 150Kč.


Avon- laky na nehty

Pokračovat budeme znovu v Avonu:D. Jejich laky na nehty jsem nikdy neměla ráda, v tomto odvětví pro mě vedl Oriflame, ale poslední dobou se Avon kvalitou rozhodně hodně zlepšil. Naprosto stačí dvě vrstvy, aby nehty vypadaly skvěle:). Tentokrát jsem si pořídila pastelové barvičky. Žlutá: Avon TRUE- Lemon sugar, modrá: Avon Mark-Periwinkles.


Avon- cocoa lip butter

A teď už opravdu poslední produkt od Avonu:D. Jedná se o balzám na rty, stojí okolo 50Kč. Dost trpím na suché rty a jediné co mi pomáhá je Kouzelný kelímek od Oriflame a právě tento kakaový balzám. Má hrozně hutnou konzistenci, což podle mě vůbec nevadí, navíc má krásnou kakaovou vůni, takže za těch padesát korun stojí:D.

Oriflame- Innocent White lilac


Když už jsem nakupovala v Avonu, nemohla jsem zapomenout na vůně od Oriflame, ty podle mě umí lépe právě Oriflame. Tohle je svěží, čistá, květinová vůně, která mě jen tak neomrzí a hlavně miluji tu vůni bílého šeříku... Stejně jako její obal, který je moc povedený. Cena je poměrně vysoká, okolo 550Kč, každopádně vůně je to krásná:D.

Oriflame Essenza body cream

Další produkt, který jsem si koupila od Oriflame, je tento úžasně vonící tělový krém. Je pravda, že tahle vůně je pro mě trošku těžší, než u předchozího produktu, ale v tomhle případě mi to ani nějak nevadí. Krém se skvěle vstřebává a myslím, že cena je také dobrá: 250Kč za 250ml:). Obal mě nějak extra nenadchl, ale ani nezklamal:D.

Oriflame- štětec na rozjasňovač

Tenhle štětec je sice původně na pudr, každopádně já mám v plánu ho používat na rozjasňovač. Prozatím jsem ho přímo nevyzkoušela, protože já šikulka si nejdřív koupila štětec než samotný rozjasňovač:D. Jo a mimochodem, kdybyste měl někdo tipy na trio: rozjasňovač-tvářenka-bronzer, rozhodně pište do komentářů:). Zpět ke štětci, už na první pohled mi bylo jasné, že za tolik, za kolik jsem ho pořídila  (stojí okolo 180Kč) jsem si mohla koupit daleko kvalitnější štětec, protože z něj vypadávají štětiny. A to jsem ho ještě ani nepoužila!

Freedom blending brush

Naopak, naprosto nadšená jsem z blendicího štětce od Freedom, který to se štětci opravdu umí:).
Za tu krásnou cenu je naprosto úžasný a rozhodně si od Freedom koupím další štětce:). Stojí okolo 100Kč.

A co jste si vlastně koupily vy holky? Určitě pište do komentářů, třeba se nechám pro příště inspirovat:D.

Mějte se krásně:).

You May Also Like

26 komentářů

  1. Líbí se mi, jaké jsi vybrala odstíny laků na nehty :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Divím se, že je málokterá řasenka co by ti od Avonu nesedla :O Mě hrozně dráždí oči, slzí mi po nich opravdu hodně... :/ Jsme každá jiná no ... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už mi to pár lidí říkalo:) asi mám nějaký divný oči, já jsem vždycky v pohodě:D

      Vymazat
  3. Já už ani nevím co všechno jsem si koupila :D každopádně radost nákupy si ve stresových situacích taky musím dělat. Štětec od Freedomu bych ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja prave naopak uz si chcem dlho kupit taky stetec na rozjasnovac alebo licenku :), a velmi fajn je od douglas paletka na tvarovanie a su tam aj rozjasnovace :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se přiznat, že plátýnkovou masku od Garnier jsem ještě nevyzkoušela ani jednu, ačkoliv je už měli asi všichni a všude se o nich psalo :-) nějak stále odolávám...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle mě až tak neoslovila, ale Aqua bomb byla super:)

      Vymazat
  6. Z řady Cocoa Butter od Avonu mám krém na pleť, krásně voní a vyhovuje mi, balzám by mi určitě taky sedl :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. štětec na rozjasňovač by se mi hodil také.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D doporučuji od Freedom nebo Makeup Revolution:)

      Vymazat
  8. Tu textilní masku musím už někdy konečně koupit a zkusit - čtu o ní snad všude a všichni ji chválí! :D A štětec na rozjasňovač, vzhledem k tomu, že rozjasňovač používám, ale štětec přesně určený na něj nemám, bych si měla koupit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je nakonec jedno, jestli používáš přesně štětce na rozjasňovač, hlavně když bude výsledek přirozený:)

      Vymazat
  9. Laky od Avonu mám doma taky a jsem s nimi spokojená. Přišel mi jeden "jednorožčí" a je naprosto úžasný :D jinak o Garnier maskách jsem psala celý článek a tak nějak mám asi stejný názor :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  10. Tu řasenku mám také a používám ji ráda :) tu hydratační masku jsem zkoušela jednou, ale hrozně mě pak štípal obličej, tak nevím, kde se stala chyba :D

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě sice obličej neštípal, ale už to slyším po několikáté:D

      Vymazat
  11. Za mě je nejlepší dvoufázová řasenka od Loreálu.

    OdpovědětVymazat