Catrice- Velvet Matt lip cream

by - října 05, 2017


Ahojky všichni! Pokaždé, když jdu směrem k Dm´ku myslím na dvě věci. Buď si koupím něco naprosto úžasného, za víc peněz nebo si koupím něco, sotva za stovku a později toho budu litovat. Přesně to jsem si myslela, i když jsem v obchodě brala do ruky tuhle matnou "rtěnku" od Catrice. Řekla jsem si, že je to stejně jedno, stojí stovku, tak jí dám když tak ségře:D. No... rozhodně jí nedám nikomu:D

Vybrala jsem si odstín 080, jelikož mi přišel nejvíc přirozený na rtech (nutno podotknout, že zbytek byl v odstínech rudé:D) a byla to opravdu trefa do černého! Krytí sice není žádná sláva, ale samozřejmě jako všechno, se i tahle rtěnka dá  vrstvit, takže pokud máte náladu na něco lehce tmavšího, není problém:).
K obalu více méně žádné výhrady nemám, je to prostě klasika, stejně jako aplikátor.
Tohle je můj druhý produkt, co jsem si koupila od Catrice a stejně jako jejich slavný korektor i tahle "rtěnka" má naprosto úžasnou vůni. Je to v podstatě jako směsice vůně marcipánu a něčeho, co jsem prozatím nedokázala identifikovat, každopádně voní božsky.:D



Malý problém jsem našla u konzistence nebo spíš u nanášení. Konzistence je přesně taková, jak je napsáno na obalu. Krémová. Každopádně rozhodně nejde prostě aplikátorem přejet po rtech, s touhle rtěnkou si musíte vyhrát, jinak to prostě vypadá blbě. Mě osobně tohle až tak moc nevadí, každopádně si myslím, že pro hodně z vás by to mohl být zlomový bod:D.
Konzistence jako taková je až na zmíněné nanášení v pořádku. Opravdu mile mě překvapilo, že mi nevysušovala rty. Vážně, nanesla jsem jí a nestalo se mi, že bych se usmála  a všechno na rtech by mi jaksi prazvláštně popraskalo:D. Pravděpodobně je to také tím, že nemá přímo matný finish, ale spíš takový saténový a rozhodně chvilku trvá, než se z lesklého na ten saténový přehoupne.
Teď už k tomu, co vás asi zajímá nejvíc. A to je výdrž. Na tuhle "rtěnku" jsem četla pár recenzí a většina z nich tvrdila, že výdrž je hrozná. No já nevím holky, jestli jsem z jiného vesmíru, ale mě vydržela bez přetření dvě hodiny. A upřímně, co víc můžu chtít po tomhle produktu, pokud vím, že stojí sto korun?:D Já jsem to rozhodně čekala o dost horší.

Kdybych to měla shrnout, i přes všechny ty zápory jsem s ní moc spokojená a beru jí všude s sebou:D.
Každopádně, pokud vám vadí lehce náročnější nanášení a výdrž max. dvě hodiny, tohle asi nebude přesně to pravé.
Ale já sama za sebe jsem mile překvapená:D.

Máte tuhle  mojí novou lásku doma?

A jinak, se vás chci zeptat. Netuším, jestli mám příští čtvrtek udělat článek o Avokádu, nebo recenzi na nějakou knihu...co myslíte vy? Oboje bude, jen nevím, co dřív:D.


No, tak se mějte krásně!


You May Also Like

16 komentářů

  1. Catrice a Essence robia vždy tak pekné odtiene, ale mne ide dosť o výdrž a to ma vždy u nich mrzí a preto ich už ani nekupujem :( škoda veru
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám naprosto stejný názor, ty odstíny jsou nádherné:D mě ty dvě hodinky stačí, každopádně naprosto chápu, že hodně slečen očekává víc:).

      Vymazat
  2. I love this matt lip. It is very amazing ❤❤❤

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveawy

    OdpovědětVymazat
  3. Rtěnka mě zaujala, než jsem si přečetla o její výdrži, já mám přeci jenom ráda, když rtěnka vydrží trošku více :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. vďaka za tip, vyzerá naozaj super, tak ju možno tiež vyskúšam :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti nevadí max. dvou hodinová výdrž, určitě vyzkoušej, já jsem moc zpokojená:)

      Vymazat
  5. Už som ju niekde zahliadla a úplne mi padla do oka :) Veľmi sa mi páčia nude odtiene a k tomu matný finish, no čistá láska! Catrice je celkom dobrá značka :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně jsi to vystihla! Já mám Catrice moc ráda:D

      Vymazat
  6. Nádherná barvička. Asi po ní budu muset také mrknout. Myslím si, že je to ideální barvička teď na podzim :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Odtieň je vážne veľmi pekný. Škoda len tej výdrže. Nemám rada ked si musím často upravovať pery 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odstín miluju:D. Ano, pořád se upravovat je otrava:D

      Vymazat