Co jsem dostala k svátku

by - listopadu 28, 2017


Ahojky všichni! Před týdnem měly svátek všechny holky se jménem Nikola. A já, jak jinak, byla mezi nimi:D. Původně jsem tenhle článek nechtěla psát, ale z těch dárků mám vážně hroznou radost a navíc v dohledné době ani neplánuji žádný haul, tak jsem si řekla, že to bude taková haulová alternativa:). Můj letošní svátek jsem si strašně užila, po nějaké době se zase sešla celá rodina a všichni jsme se skvěle bavili.

Kalendář na rok 2018

Rok 2018 se neúprosně blíží a já si stejně jako pokaždé přála nějaký visací kalendář. Tenhle rok jsem měla kalendář s fotkami z filmu  Sebevražedný oddíl, každopádně na nadcházející rok jsem chtěla kalendář radši přímo s nějakým hercem. No a jak vidíte, Chris Hemsworth byl rozhodně nejlepší volba:D. Já si ho zamilovala díky roli Thora...a ani nevíte, jak jsem ráda, že mi bude "zdobit" stěnu celý rok:).

Černé džíny

Mám sice asi patery modré džíny, dvoje světlé, ale v mém šatníku vážně zoufale chyběly nějaké černé džíny. Je to ten nejvíc basic kousek a myslím, že by ho měla mít každá holka, protože se hodí prostě ke všemu...Tyhle džíny jsou z New Yorkeru a vybrala jsem s vysokým pasem, protože jsem dost malá a právě vysoký pas mi opticky prodlužuje nohy.

Předplatné časopisu JOY

Časopis JOY jsem objevila někdy v polovině prázdnin a okamžitě jsem se do něj zamilovala! Je tam přesně tak akorát z kosmetiky, módy i životního stylu, takže v podstatě každá holka si tu najde něco:D. Já osobně mám mnohem radši , když mám svoje oblíbené časopisy předplacené, protože co si budeme povídat, jsem prostě děsně líná a než se konečně dobelhám do obchodu pro nové číslo, je už většinou vyprodané:D. Kromě JOY jsem k svátku dostala i předplatné časopisu Popcorn, protože přeci jenom...jednou za měsíc se uvolnit u časopisu, který je o celebritách je prostě super!


Čepice:D

Mám strašně oválnou hlavu, takže mi bohužel sluší málokterá čepice. Pravda je, že poslední dva roky jsem vždycky pokukovala po těch krásných čepicích s bambulí nebo kamínky a říkala jsem si, že by bylo super, nějakou takovou mít. Když jsem nějakou takovou čepici viděla, šla jsem do toho obchodu...vyzkoušela si tu skvělou čepici...a fakt hodně rychle jsem jí zase sundala:D. Takže když jsem si jen tak ze srandy zkusila v  F&F tuhle čepici byla jsem strašně překvapená, protože to vlastně vůbec nevypadalo zle..a teď je to moje láska.:D

Šortky

Asi začátkem března jsem se s kamarádkou domluvila, že začneme běhat. Bylo to docela rychlé rozhodnutí, jelikož za dva týdny jsem si stihla nakoupit běžecké boty i oblečení. No a jak myslíte, že to dopadlo...běhat jsme byly pětkrát:D. Bylo to dost ovlivněné taky tím, že tehdy byly docela výkyvy teplot, buď bylo fakt vedro, nebo pršelo a my byly moc líné na to, abychom se zvedly a šly běhat:D. Každopádně mě běhání vážně baví a mám v plánu začít na začátku března začít zase běhat...no a mám k tomu pořádnou motivaci, protože co jinak dělat s běžeckou mikinou a botami, navíc ségra mi teď dala fakt nádherný volný šortky a už se strašně těším, až s nimi poprvé vyběhnu ven...:).

EOS- vanilkový balzám na rty

Před letními prázdninami mě dost trápily popraskané rty. Bylo to fakt úděsný, stačilo se usmát a měli jste na dalších 24 hodin o bolest postaráno.. A tak jsem se vydala na nekonečnou cestu hledání toho dokonalého balzámu na rty, který mi dá rty zase do kupy. A jupiiii po asi dvou měsících popraskaných rtů (v té době jsem si myslela, že už tak zůstanou prostě napořád:D) jsem narazila na EOS. Za mě je to fakt bomba a bez něj už nedám ani ránu. Důkaz je taky to, že jsem svůj kokosový EOS vypotřebovala až "na dno", takže o to větší radost jsem měla z jeho vanilkové ségry:D

Tohle nejsou dárky k svátku, aneb ségra zásobuje:D

Poslední dva kousky co tu mám, jsem nedostala k svátku, ale jak už jsem zmiňovala na začátku článku, v dohledné době neplánuji haul a chtěla jsem se s vámi o první pocity z těchto výrobků podělit. První na řadě je gelová maska od Oriflame. Já z ní mám zatím takové rozporuplné pocity, protože prostě božsky voní, ale nepřijde mi, že by mi něco s pletí udělala...takže zatím jsem na neutrálu:D. Druhý produkt je scrub na tělo od Yves Rocher. Anooooo! Tahle věc je tak nehorázně skvělá. Nádherně voní a jako peeling funguje prostě úžasně.

Děkuju celé mojí rodince za skvělé dárky, jste nejlepší!

Slavíte taky svátek? A nezapomeňte do komentářů napsat, jak jste na tom s běháním:D.

Mějte se krásně!

You May Also Like

25 komentářů

  1. Juuu ta čepka je boží, takovou bych taky brala:) Ten peeling od YR jsem měla a byl naprosto boží <3
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  2. Ta čepička je úchvatná ♥ Sama teď mám s bambulkou :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Čepiče je skvělá, s bambulkami mám nejradši, sama mám tři a jiné v zimě už ani nenosím :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Ach Chris je neskutočne zlatíčko!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. dodatočne všetko najlepšie! :).
    a dostala si naozaj krásne vecičky! ♥.

    THE WORLD BY KEJMY | CHRISTMAS GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi skvělé dárky (časopis JOY taky miluju). A opožděně všechno nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JOY je teď můj nejoblíbenější časopis:D. Díky moc!

      Vymazat
  7. dodatočne Všetko najlepšie <3 dostala si krásne veci tá čiapka <3

    OdpovědětVymazat
  8. Prepáč, že gratulujem až tak neskoro ale nemôžem si to odpustiť...
    Všetko najlepšie k meninám, veľa šťastia, zdravia a veľa úspechov vo všetkom čo ťa baví!
    Krásne darčeky a krásny príspevok!

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. Jee, to mám radost, že se všem tak líbí:D já jsem z ní nadšená!

      Vymazat
  10. Ten kalendář omgg <3 :D I to předplatné je super volba na dárek :)


    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tak opožděně vše nejlepší! :) Krásné dárky, nejvíce se mi líbí ta čepice :3, já si ve všech připadnu blbě tak je nějak nenosím :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Mě právě sedne málokterá čepice, tak jsem byla ráda, že jsem narazila na tuhle:D

      Vymazat
  12. Tak ta čepka je super :-) Joy jsem si také předplatila, ale bohužel mi je nikdo nevěnoval, musela jsem si je "zacvakat" sama :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  13. Na nový Cosmopolitan som sa akurát dnes pozerala :) Neskutočne sa mi páči tá čiapka, je krásna! A EOS musí voňať nádherne :) Krásne darčeky

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  14. Wau! Ten kalendář chci taky :D <3

    OdpovědětVymazat