Nivea - pásky na černé tečky

by - března 05, 2018


Ahojky všichni! Myslím, že se všichni shodneme na jedné věci. Černé tečky jsou prostě zlo:D. Já už vyzkoušela hodně produktů na jejich odstranění a naprosto upřímně musím říct, že mi žádný nevyhovoval.
Nivea je podle mě úžasná značka, takže když jsem na tyhle pásky narazila, měla jsem velkou radost. Každopádně ta cena...to je hrůza holky, za čtyři použití dáte 160Kč:D. Teda takhle, v balení jsou čtyři pásky na nos a pak dvě na čelo a dvě na bradu. Ty "pásky" na čelo a bradu jsou tu podle mě docela navíc, ale já pro ně našla využití spíš na tvářích (tím myslím přímo u nosu, ne že bych si to nalepila doprostřed obličeje:D).

Velký klad je pro mě vůně. Musím říct, že tím jsem byla vážně mile překvapená, protože ta vůně přetrvává i po strhnutí pásky. Super je určitě i to, že jsou pásky na nos nastřihnuté, takže se vašemu nosu přizpůsobí:).

Použití je vcelku jednoduché. Navlhčíte si jemně nos, bradu a čelo (nebo v mém případě tváře), suchýma rukama nalepíte pásky na místo a počkáte minimálně deset minut, dokud lehce neztuhnou. Pokud jste si daly na nos moc vody, páska ztvrdne moc a pak už nebude tak fungovat:). Po ztvrdnutí je sloupnete-strhnete, v podstatě jak chcete:D



No a co se týče výsledku...podle mě moc nefungují:). Doopravdy, vypotřebovala jsem už celé balení a žádný zázrak se nekonal, vytáhlo mi to maximálně deset černých teček celkově (za celé balení). Na druhou stranu jsou určitě nejlepší, co jsem kdy zkoušela (oproti například Avonu).
Taky jsem si všimla, že mám po páskách i několik dní poté strašně jemný nos, tak mi to asi aspoň strhlo nějaké odumřelé buňky kůže:D.

Celkově bych to shrnula jako takový průměr, ale tolik peněz bych za to asi už nedala:).

Klady:
+ příjemná vůně
+ pásky na nos jsou nastřihnuté
+ po aplikaci je nos krásně jemný:D

Zápory:
- vysoká cena
- prostě moc nefungují:D
- místo pásek na čelo a bradu bych dala jen na nos

Kromě tohoto produktu mám Niveu vážně moc ráda, jejich tělové krémy jsou prostě boží:D.

Určitě mi do komentářů napište, jestli máte s těmito páskami nějaké zkušenosti nebo jaké vám nejvíc vyhovují:).

Mějte se krásně!

You May Also Like

54 komentářů

  1. Já bych si chtěla pořídit od Nyxu jednu tekutou rtěnku :D jinak co se týče těch pásků, tak jsem je taky kdysi zkoušela a jsou super, jen mě mrzí, že jsou docela drahé :D jako i ta balea 40 korun za 3 pásky? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, úžasný článek, i když se teda pro toto do obchodu nerozběhnu.A vyzkoušela jsi něco co važně funguje? Já Niveu mám taky ráda, nedám dopustit na jejich duo odličovací vodu a tělová mléka, takže docela koukám, že pásky na tečky nic moc :)))

    krásný článek a milý den! ❤️
    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! Právě, že ještě ne:D. Ale pořád budu hledat a kdybych na něco narazila, tak určitě sepíšu recenzi:D.
      Měj se krásně!

      Vymazat
  3. Skvělá článek :) Taky jsem uvažovala, že je vyzkouším, protože jsem zatím žádný fungující produkt neobjevila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud jsi trošku míň náročná, než já, třeba by ti vyhovovaly:D. Díky moc!

      Vymazat
  4. Přítelova sestra se o nich zmiňovala, netuším tedy, zda byly právě od Nivea a byla vcelku spokojená. Ale přesně jak říkáš, ta ena hrozně odradí. Přemýšlím, zda je mám taky vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem koukala, že je mají na Notinu za 100Kč, tak aspoň tak:D. Zkus, třeba budeš spokojená, ale já už bych je za tu cenu znovu nekoupila:D.

      Vymazat
  5. Čekala jsem, že budeš spokojená, takže mě recenze docela překvapila. Já je mám doma a na mě i na manžela fungují dokonale. Takže i přes tu větší cenu mám již několikáté balení. Ale vychytala jsem skvělou akci na notinu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem asi moc náročná no:D. Já mám těch černých teček vážně hodně, takže tím to možná bude:). Joo, na tu akci jsem teď koukala:D

      Vymazat
  6. Černé tečky se mi dělají pořád a nesnáším je. Mám jich hrozně moc, ani když jdu na kosmetiku, tak pak nemám čistou pleť. Asi bych takovým nalepovacím páskám moc nevěřila, ale určitě je to lepší, než si to nípat prsty (snažím se to nedělat, ale někdy se neudržím). Pro mě jsou černé tečky nekonečný boj...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já pořád věřím, že objevím něco, co bude fungovat:D.

      Vymazat
  7. Ja si téhle pásku nakoupila asi milion různých značek a ani jedna mi nikdy nijak nepomohla ☹️
    Blog Rachel Roo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď chci zkusit od Pilaten, tak jsem zvědavá:)

      Vymazat
  8. Jé jsem ráda, že nejsem jediná, kdo s timhle má problém a nefungují prostě! :D Stále hledám, co by mi pomohlo:)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem pásky ani nezkoušela, protože tomu prostě nějak nevěřím, ale bylo by super kdyby fungovaly.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla pocit, že když je to tak skvělá značka, že musí fungovat:D

      Vymazat
  10. O toto se dost teď také zajímám - mám úplně celý nos potečkovaný černýma tečkama a rozhodla jsem se s tím něco dělat. Koupila jsem si velmi drahou masku a teď to testuju. Chci udělat recenzi po měsíci, aby to mělo šanci na nějakou změnu :) Je ale tekutá, radši bych upřednostila pásky, jako jsi měla ty :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A testuješ tu Pilaten? Jestli jo, tak tu mám taky v plánu si koupit:D. Já měla tekutou jenom tu od Avonu a ta mi moc nevyhovovala:D

      Vymazat
  11. Pásky už jsem zkoušela od různých značek a na mě prostě nefungovaly. Na nos si dávám černou masku od Lorealu nebo Pilaten, jinak mi nic jiného nefunguje :-) ale musí se používat pravidelně aspoň jednou týdně, jinak je to také k ničemu...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu od Lorealu mrknu, o té jsem vůbec neslyšela:).

      Vymazat
  12. Jéj, to je škoda. Právě, ty černé tečky jsou nekonečný příběh :D zvláštní, že jsem na ty pásky ještě nenarazila. Jsem ráda za článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě přijde, že ty pásky jsou všude, ale jsou na nic:D

      Vymazat
  13. Já už jsem vyzkoušela tolik pásků, masek všeho možného na černé tečky, ale nic na mě nefunguje. Dost mě to mrzí, ale už jsem na takovýto typ produktu zanevřela, protože nic mě neuspokojilo.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zkus nějakou tu tekutou, třeba budeš překvapená:)

      Vymazat
  14. Pásiky som ešte nikdy nevidela, ale vyzerajú skvelo :)
    my blog: <a href="http://thecolorfulthoughts.blogspot.sk/2018/03/i-regret.html>THE COLORFUL THOUGHTS</a>

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to tak vypadají:D, ale většině lidí nevyhovují:D

      Vymazat
  15. Niveu celkovo veľmi nepoužívam, no mám od nich rada krémy. O týchto páskach počujem prvýkrát :) Tiež by som ale skôr asi brala na nos :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, ty pásky na čelo třeba vůbec nevyužiji:D

      Vymazat
  16. Mě teda žádné takové pásky od jakékoliv značky nefungovaly, takže jsem je už přestala kupovat :D Spíš si koupím nějakou slupovací masku, která mi pleť trochu stáhne, ale to je tak všechno. Spíš jsem se s černými tečkami naučila už žít :D
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ty slupovací masky na celý obličej moc nevyhovují, protože mám hodně suchou pleť, ale je pravda, že jsem zatím zkoušela jenom od Balei:)

      Vymazat
  17. myslím, že s čiernymi bodkami si asi neporadí žiadny takýto produkt :/ aspoň som ešte nepočula o takom prípade, že by to u niekoho fungovalo a je to škoda, ale musíme sa s tým asi zmieriť :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému funguje něco jiného, já třeba slyšela hodně o páskách od značky Balea nebo Pilaten, že fungují:).

      Vymazat
  18. To ani nevím, že něco takového Nivea má. Já už jsem to vzdala. Na černé tečky pomůže snad je zásah kosmetičky. Všechno ostatní mi příjde neefektivní. :/

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nikdy u kosmetičky nebyla, takže to bohužel nemůžu posoudit:D

      Vymazat
  19. já žádné takové pásky ještě nezkoušela, takže těžko říct :D zkoušela jsem kdysi jenom takové ty různé peelingy, masky apod., které podle mě taky moc nefungovaly :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju hlavně peelingy na tělo, ty na obličej mi moc nevyhovují:D

      Vymazat
  20. Ja som vyskúšala takéto pásiky od Balea, ale musím povedať, že ja som s nimi bola spokojná a dokonca aj boli pekne vidieť vytiahnuté čierne bodky, pri tom je to na ten istý spôsob, ako tieto tvoje :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
  21. Čierne bodky sú pre mňa neskutočný problém a nijako sa ich nemôžem zbaviť..na youtube som videla pár videí ako si takú masku vyrobiť,tak možno to predsa len vyskúšam a myslím,že by to nebol ani zlý nápad na článok :D .. v každom prípade veľmi super článok..aspoň už viem,čo môžem očakávat od tohto produktu,keby si ho zakúpim :) .
    Lifelover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, to mě vůbec nenapadlo:D. Na nějaká ta videa se určitě podívám:D.

      Vymazat
  22. Je veľká škoda, že žiadny z tých produktov na čierne bodky nefunguje, pretože sú to všetko dobré nápady, len nefungujú. Myslím si, že keby prídu s niečim revolučným čo naozaj funguje, bol by to hit!:D
    The Noela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím rozhodně souhlasím, všichni by si to kupovali:D

      Vymazat
  23. Mně též nepomohly a přijdou mi dost drahé. Používám černou masku na ucpávání porů. Dost to bolí, když sundávám, ale ten efekt... za to mi to stojí a můžu doporučit, ale bolí to. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdybych to používala jen na nos, tak bych to snad přežila:D

      Vymazat
  24. Ja mám tieto pásky rada, ale je pravda, že cena je dosť vysoká, takže hľadám lacnejšiu alternatívu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to je super, že někomu vyhovují:). Ta cena je vážně vysoká...

      Vymazat
  25. Máš naprostou pravdu, černé tečky jsou zlo, ale já jsem také ze začátku používala ty pásky, ale nějak zlášť mi to nepomohlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, už by mohl někdo vymyslet nějaký produkt, který bude fungovat:D

      Vymazat
  26. Od Nivea jsem nikdy tyhle pásky neměla. Upřímně řečeno jsem boj s černýma tečkama vzdala a radši je mačkám ručně, protože nic nefunguje :D Ale jediný, co mi zatím vytáhlo nejvíc boky nosu jsou takový černý od Balea. Mají je od minulýho roku nově v nabídce a ty jsou peckový. Určitě je zkus :)

    Karolína & Maličkosti ze života

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tyhle se tady docela opakují, rozhodně je vyzkouším, moc díky za tip:)

      Vymazat
  27. Chtěla jsem jako napsat komentář a napsala jsem do vzkazu, pardon 😀😀 jinak jsem teda chtěla říct ze je Škoda ze nefunguje, ale stejně ji asi příteli koupím teda, aby byl spoko a třeba bude vonět 😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako voní to hezky no:D. A když dáš na nos míň vody, funguje to lépe, tak třeba bude spokojený:D

      Vymazat