Testování vzorečků- II.

by - dubna 27, 2018


Ahojky všichni! Už docela dlouho jsem nenapsala žádný článek o kosmetice a upřímně mi to fakt chybí, protože je to něco, co mě vážně baví:). Tákže, jelikož poslední článek o vzorečcích vyšel asi před dvěma měsíci, je rozhodně čas na druhý díl! Já si testování těchto vzorečků vážně moc užila, skoro všechny mě vážně překvapily, což je většinou dobrá zpráva:D.
Tentokrát jsem testovala minutovou masku a krém od značky Nivea, dva parfémy, makeup od Max Factor, primer od Sephory a masážní olej od Weledy:D. Jinak všechny tyhle vzorečky mám hlavně z časopisů, třeba v květnové Joy jsou dokonce tři vzorečky, což je úplně super:).

Vzorečky parfémů

YvesSaintLaurent- Black opium= tohle je opravdu luxusní parfém a je to rozhodně poznat i ze samotné vůně. Upřímně jsem asi na jiný druh vůní, tahle je na mě až moc...nechci říct přímo těžká, to určitě ne, ale minimálně je dost výrazná, každopádně myslím, že na večer se hodí skvěle:). No a výdrž je samozřejmě skvělá:)
Missoni- Missoni= tahle vůně mi určitě sedla o dost víc, jde o květinovo-ovocnou vůni a ty já mám moc ráda:). Na druhou stranu, výdrž byla nic moc, něco okolo pěti hodin max.

Sephora primer

Tenhle primer je rozhodně největší překvapení. Je naprosto úžasný, nikdy v životě jsem neměla hebčí pleť, než po aplikaci tohoto malého zázraku. Jestli prodlužuje výdrž makeupu nevím, protože nenosím makeup, ale jenom korektor, který většinou drží sám od sebe:). Každopádně je to fakt super věcička!

Max Factor- Miracle Match makeup

U vzorečků s makeupem mám velký problém, protože mám hodně světlou pleť a shodou náhod je vzoreček vždycky neskutečně tmavý. To samé se stalo i tentokrát, takže jsem ho věnovala mamce, které sedl skvěle. Co jsem pozorovala na mamce, tak vypadal pěkně, krytí bylo opravdu skvělé, až bych si dávala pozor, aby se nestal takový ten maskoidní efekt, snad chápete co myslím:D. A výdrž byla taky celkem obstojná:)

Weleda- masážní olej s arnikou

Tohle je další úžasná věcička, která se používá na uvolnění svalů. Musím říct, že vážně funguje, když jsem to jednou fakt dost přehnala se cvičením a neskutečně mě bolely nohy, vážně mi to moc pomohlo:). No a ta vůně...je hodně intenzivní, ale vážně úžasná:). Olej má hřejivý efekt, což normálně nemám ráda, ale tady jsem to jenom uvítala. Moc moc příjemný produkt:).

Nivea- minutová maska a krém


 1 minute detox mask- Pro mě velké zklamání. Za tu minutu se nic nestalo, je to spíš takový peeling. Mě na obličeji docela štípala a to i ta vůně, prostě nic moc. Sice jsem měla chvilku hebkou pleť, ale to jenom do doby co se totálně vysušila:D.
Krém Urban skin defence- Úplný opak  minutové masky. Tohle bylo moc milé překvapení, po týdnu používání se mi vážně hodně zlepšila pleť, krásně hydratuje a až na tu vůni (která mě prostě štípe v nose:D) je fakt bezva:).
Myšlenka této řady od Nivea je podle mě docela zajímavá. Jde o kosmetiku pro pleť, která je "unavená" z města, všeho toho prachu atd. Nejsem si jistá, jestli tomu mám věřit nebo ne, ale ten krém je skvělý a to podle mě hlavní:D

Máte rády vzorečky jako já?

Mějte se krásně!

You May Also Like

35 komentářů

  1. Já mám doma hromadu vzorečků, ale používání mě moc nebaví. I když na vyzkoušení výrobku jsou super. Nad Niveou uvažuji, že si tuto řadu koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? To já bych je mohla používat pořád:D. Minimálně ten krém zkus, určitě za to stojí:)

      Vymazat
  2. Ten primer od Sephory jsem taky nedávno zkoušela a mám z něj úplně stejné pocity :)
    Pěkný článek :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, je to boží věc:D. Akorát cena je dost vysoká:D

      Vymazat
  3. ten Weleda masážny olej vyzerá dosť dobre :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl úžasný, strašně mě to překvapilo:D. Aspoň vím, že Weleda je vážně skvělá značka:D.

      Vymazat
  4. Zelené vzorky od Nivei mám aj ja a hneď som si kúpila aj klasické balenie :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se ti, ten krém byl vážně skvělý:)

      Vymazat
  5. Vzorky sú skvelé, aspoň človek vyskúša či chce ten daný produkt v normálnej veľkosti. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Parfém Black opium mám mooc ráda :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neznám moc lidí, kterým nesedí..jsem asi jediná:D

      Vymazat
  7. Ten primer od Sephory jsem taky jendou testovala ve vzorečku a hned jak vzoreček došel, běžela jsem do Sephory si jej koupit :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ho mám na wishlistu:D. je prostě úžasný!

      Vymazat
  8. Takéto vzorčeky mám rada a tiež ma baví ich testovať :) Mám parfém Black Opium a beriem tvoj názor. Podľa mňa na určité vône treba dospieť. Napr. keď som bola mladšia určite by som si ju nekúpila, no dnes z nej ja osobne cítim hlavne ženskosť a tajomnosť. Práve to sa mi na nej tak veľmi páči. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naprosto chápu, každému voní něco jiného:D. Mě voní na ostatních, ale na mě ne:D. Snad to dává smysl...:)

      Vymazat
  9. Black Opium jsem dostala k Vánocům, ale to bylo tak trochu na vlastní žádost, protože jsem se do ní zamilovala. Používám jí na střídačku s dalšími parfémy, ale je pravda, že si jídávám podle nálady :D
    Masku od Nivea jsem chtěla zkusit, ale když to tak čtu, tak asi radši ne. Nebo jen vzoreček. Nerada bych mrhala penězi na něco, co mě pak bude štípat a bude to bez účinku :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně zkus nejdřív vzoreček, třeba bude na tebe reagovat jinak než na mě:).

      Vymazat
  10. Ze vzorečků mám nejradši ty na pleťové masky :) Ale často mi je líto je používat :D Protože pak už nebudou :( :D A co kdyby se mi to moc líbilo?! :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je na tom právě to super:D. Že objevuješ něco nového a pak si to můžeš koupit v plné velikosti:D.

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Na to už jsem taky koukala, ta vůně musí být skvělá:)

      Vymazat
  12. Urban Detox produkty od Nivei som už dlhšie chcela vyskúšať, tak uvidím :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdřív zkus vzorečky, ale ten krém je fakt super:)

      Vymazat
  13. Já ze vzorečků mám ráda nejvíc malé voňavky :D, které pak používám na cestování :D je to lepší než tahat jednu velkou :). Dřív jsem sbírala hodně vzorečků, ale třeba make up vždy jak dávají takový neutrální odstín, tak ty mi nesednou :D.
    Ale zaujal mě ten primer od Sephory! :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jich mám strašně moc..asi okolo třiceti:D. Ani v nich nemám přehled:D. Ten primer je neskutečně boží!

      Vymazat
  14. Já mám vzorečky moc ráda a vždy mě potěší, když nějaký najdu v časopise nebo mi přijde s objednávkou. Kolikrát je lepší vyzkoušet nějaký produkt, než pak koupit celé balení a zjistit, že vůbec nevyhovuje :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  15. Ty Nivea věcí jsem taky někde našla a zkusila je. Není to špatné. :-)

    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z nich mám rozporuplné pocity...kvůli té masce, protože ta mi vůbec nevyhovovala:D

      Vymazat
  16. Cauky, takže říkáš, že detox maska zklamání? Já právě něco takového hledám, ale ráda bych fakt něco účinného. Moje pleť a celkově tělo potřebuje takhle na zimu detoxikaci jako sůl. No a je mi jasné, že bych také měla upravit svůj jídelníček, ta závislost na sladkostech mi moc nesvědčí :D

    OdpovědětVymazat