Avon pochod 2018

by - června 12, 2018


Ahojky všichni! Tuhle sobotu se konala jedna z akcí, na kterou se těším pomalu celý rok:D. Avon pochoood. Pro ty z vás, co neví, o co jde...jedná se o pochod proti rakovině prsu. Každý v něm si koupí tričko a částka z jeho koupi jde na podporu pacientek s rakovinou prsu. Je to úžasný projekt a já jsem hrozně ráda, že se ho můžu účastnit už potřetí:).
Myslím, že ani jedna z vás si nečetla můj minulý článek z Avon pochodu, protože v tu dobu sem nechodil doslova nikdo...takže bych určitě začala tím, že minulý rok byl ve znamení "běž za známými osobnostmi a vyfoť se s nimi." To mě tenhle rok ani tak nějak nelákalo...chtěla jsem si to hlavně užít s mamkou a mít nějaký ten balonek:D. Noo...to s balonkem se díky velmi nepříjemné dobrovolnici, která balonky rozdávala, nakonec nesplnilo, ale můžu stopro říct, že jsem si to užila i bez balonku:D.

Omlouvám se za kvalitu fotky, ale vůbec jsem neviděla přes sluníčko, co vlastně fotím a tady jde navíc krásně vidět, kolik lidí přišlo:D
Když jsme všichni vyšli bylo to fakt "tělo na tělo":D. V podstatě se nedalo moc hnout, ale jak jsme postupovali, bylo to lepší a lepší:D. Pochod samotný má, myslím, okolo 2-3 kilometrů, takže to bylo naprosto v pohodě a moc jsme si to s mamkou užily.
Jediná věc, která mě pěkně štvala, bylo vedro. Bylo naprosto neskutečně, tohle už jsem opravdu dlouho nezažila:D. Už po cestě jsem byla pěkně uvařená a v cíli už jsem měla opravdu pocit, že se rozteču.
Chtěly jsme si tam někde sednout na deku, něco sníst a užít si hudbu a hlavně tu atmosféru, protože ta je na Avon pochodu vždycky úžasná:). Ale to vedro prostě nešlo vydržet. Lidi si tam normálně brali plavky...jelikož jsem to až takhle nedomyslela, aspoň jsem si teda vyhrnula tričko:D


Po asi hodině jsme šly domů, protože moje pití zteplalo...a to už byl v tom vedru fakt konec:D. Ale nezapomněla jsem se vyfotit u prsní stěny, což je super:D.
Cestou domů jsem zjistila, že vyhrnuté tričko je pro spoustu lidí v důchodovém věku problém, protože na mě koukali, jako kdybych byla bůh ví co. Tak jsem si triko dala teda zase do původního stavu, protože další pohled pohoršené babičky jsem už snášet nechtěla:D.
Joo a co se týče toho trika samotného, rozhodně mi sedlo lépe než minulý rok, ale stejně bylo vážně gigantické:D. Ale ten materiál byl moc moc příjemný, za to chválím:).

Na letošní pochod přišlo celkem okolo 20 000 lidí a vybralo se 7 400 000 Kč...masakr:D

Tákže, abych to shrnula...bylo to boží, ale paní s balonkama mě naštvala a málem jsme se s mamkou uškvařily:D

A co vy, holky, byly jste na pochodu?

Mějte se krásně!

You May Also Like

32 komentářů

  1. Jé taky jsem se zúčastnila letos a plánuju o tom napsat článek :D bylo to super, až na tu strašnou průtřž mračen odpoledne :D ta mě moc nepotěšila :D

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na článek už mooc těším:D. To věřím, já už jsem byla naštěstí doma, ale pršelo fakt neuvěřitelně:D

      Vymazat
  2. Tohle je strašně parádní věc. Za to Avonu patří klobouček. :-)
    www.outcryblog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně ano:). Příští rok půjdu určitě znovu...

      Vymazat
  3. Já nebyla ještě na žádném pochodu, ale tričko mám myslím doma :D

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už když mám to tričko, tak jdu i na pochod:D. Je to fakt super, příští rok tam určitě zajdi:D

      Vymazat
  4. Jé nádherné, žes na pochod šla! <3 Já letos hrozně chtěla, ale bohužel jsem byla mimo Prahu a organizačně jsem se tam nedokázala dostat :/ Tak snad příští rok! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, příští rok to určitě stihneš! Bylo to boží, moc jsem si to užila:)

      Vymazat
  5. Přišlo opravdu dost lidí. Kdybych ho měla někde poblíž, taky bych se zúčastnila, je to skvělá akce.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že ta vzdálenost je pro hodně lidí velký problém...tak třeba příští rok:)

      Vymazat
  6. Na pochodu jsem nikdy nebyla, mám to do Prahy daleko. Třeba v Brně kdyby byl nějaký menší, uvažovala bych o tom. Každý rok ale sleduju trička a přijde mi, že jsou rok od roka hezčí a dají se nosit i mimo pochod :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo úžasný a hodně lidí by to určitě uvítalo, kdyby bylo něco podobného i v Brně:). Anoo, ty trička jsou hezčí a hezčí:D.

      Vymazat
  7. Avon jako značku nemám ráda, proto na takové akce nechodim.. chtěla jsem se zeptat, čím tě dobrovolnice naštvala? :D Není nic horšího, než když ti blbec zkazí akci.. a co se týče pohoršených důchodců - vůbec bych to neřešila. Na mě koukají jak na špínu, protože mám tetování. Ale má to výhodu - vyhýbají se mi a nesedají si ke mně ve vlaku apod :D
    Jinak děkuji za komentář, jsem ráda, že čteš můj blog <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dlouhý příběh...:D. Ve zkratce, když jsem se po asi patnácti minutách probojovala k balonkům, řekla mi, že jí musím dát DOBROVOLNÝ příspěvek:D. Tak jsem se jí omluvila, že u sebe peníze nemám (aby mi je při té tlačenici nikdo nevzal) a jestli by mi mohla dát jeden balonek (byli tam lidé třeba s šesti). Paní se na mě tak nepříjemně usmála a řekla mi, že jestli jí teda nedám peníze, tak ať se zařadím do fronty...a ta byla dlouhá snad přes půlku náměstí:D.
      Já taky moc děkuji:D, tvůj blog je super!

      Vymazat
    2. No takový lidi mají asi nějaký problém, když řeší vzhled ostatních. Ale do očí vám to nikdo neřekne, ať máte tetování nebo piercing a nebo něco jiného. A když už se někdo nechá tetovat a pak zjistí že se mu tetování nelíbí tak v dnešní době se dá odstranit třeba tímto způsobem. Ale to už je každýho věc, vždyť jsme svobodní lidé takže ať si každý dělá co chce se svým tělem.

      Vymazat
  8. Na pochodu jsem nebyla, ale ráda bych šla. Moc se mi líbí ten nápad a že jde o dobrou věc, která vážně pomáhá a ještě k tomu si člověk užije pěkný zážitek a atmosféru :)

    OdpovědětVymazat
  9. Také bych na pochod klidně šla. Ale Prahu mám docela hodně z ruky. Mohli by to rozšířit do více měst, aby se případní zájemci mohli také zúčastnit. Vím, že jde o dobrou věc. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím rozhodně souhlasím, aspoň do těch větších:).

      Vymazat
  10. Já byla asi na 3 pochodech (letos ne) a vždycky je to masakr - vedro, plno lidí - ale tak je to pro dobrou věc :) ! Na fotkách ti to moc sluší a ta stěna je super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, to vedro bylo děsný:D. A moc moc děkuju:D.

      Vymazat
  11. Na Avon pochode som ešte nebola, ale veľmi rada by som šla. Vyzerá to super 😊
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  12. Mě přijde jako hrozný paradox, že značka, co používá karcinogenní látky pořádá pochod proti rakovině prsu :-DDDD A ty balónky ? Jsou rozložitelné jen částečně, pořád je tak nějaký zvíře může sníst a umřít kvůli tomu.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, proti tomu nemůžu říct ani slovo. Každopádně jsem nikde nic nezmínila o rozložitelnosti balonků:).

      Vymazat
  13. Jelikož jsem docela daleko od Prahy a "jentak" cestu do ní nemám, tak jsem na pochod nešla, každopádně takové věci podporuji a je super, že jsi na něj vyrazila i s mámou, jen škoda toho balónku. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, ale i bez balonku to bylo bezva:D. Je to prostě jen takový symbol Avon pochodu:D.

      Vymazat
  14. Prsní stěna, tak ta mě pobavila :D :D Pohoršilo je tvé vytažené tričko a stěna nic jo? Podle mě to vypadá úplně normálně! :) A těcj vybraných peněz, to je teda něco!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  15. Na pochode som nebola ale vyzerá to super! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. SO Beautiful post, from beginning to end of post !!

    Rama Real Estate UAE

    OdpovědětVymazat