Korejské masky II.

by - srpna 17, 2018


Ahojky všichni! Zrovna teď mám neskutečně dobrou náladu...ani nevím proč, ale je to tak:D. Poslední dobou jsem se blogu nevěnovala tak, jak bych chtěla...za ty dva měsíce se tady nahromadilo okolo 100 komentářů, na které mám v plánu rozhodně odpovědět! Na všechny...všechny si je čtu a mám za každý neskutečnou radost, takže děkuju moc za všechny vaše ohlasy:).
Každopádně, ať už nestíhám cokoliv, na pleťovou masku si udělám čas vždycky:D. Jsem na nich lehce závislá už nějaký ten měsíc, což je zvláštní, protože mě to většinou po pár týdnech přejde:D. Vždycky když si něco přeju, první co mě napadne je pleťová maska...ale musím říct, že používat je každý týden prostě nejde, protože by mě to asi zruinovalo (jedna maska stojí okolo 200 Kč). Takhle jednou za měsíc nebo dva, je to ale příjemný...relax a navíc vám za to pleť poděkuje (ve většině případů, pokud nemáte citlivou pleť:D).
Tentokrát jsem testovala dvě korejské masky, od značek, které jsou všude vychvalované...Kocostar a Cremorlab...jupííí:D


Kocostar- Slice mask sheet : okurka

Tohle je úplně dokonalá věc:D. Líbí se mi, že tahle maska není v normální formě, tedy prostě nacucaná "látka", ale obsahuje dvanáct malých plátýnkových okurek:D. Dole je fotka na pleti, tak snad si to umíte představit:D (chtěla jsem sem dát celý obličej, ale moje obočí vypadalo tak tragicky, že asi radši ne:D). To, že maska není spojená, je skvělé a hned jsem si to oblíbila...většina plátýnkových masek je totiž moc velká, nebo sklouzává atd...to se vám s touto nestane:D. Plátýnkové okurky nalepíte kamkoliv chcete...to, že je mám sundat jsem poznala tak, že se tekutina vsákla do pokožky a plátky se začínaly pomalu sloupávat samy:D.
Co se týče účinnosti, fungujee! Pleť je po ní heboučká a hydratovaná...a navíc tahle maska nádherně voní. Jako okurka...jak jinak:). Po sundání se zbytky masky vmasírují do pleti.



Takhle...pokud to chcete mít levně, nakrájejte si okurku a prostě jí šoupněte na obličej:D. Nemá smysl, vám tu říkat, že to bude mít jiný účinek, protože nebude. Na druhou stranu...levnější a přírodnější varianta se dá najít u každého produktu. Ale ten pocit je podle mě úplně jiný...teda já nevím jak vy, ale já si takovouhle masku užiju víc, než nakrájenou okurku:D.

Klady
+ úžasná vůně
+ jen tak nespadne 
+ funguje - hebká pokožka a hydratace

Zápory
- cena


Cremorlab Herb tea pure calming mask

Tato maska je v normálním stavu, teda je plátýnková, ale vcelku:D.  Jasně, nemůžete s ní například uklízet, protože by vám spadla, ale i tak... Hned po otevření ucítíte strašně jemnou vůni, rozhodně nic chemického.  Po sundání masky se její zbytky vmasírují do pleti. Hodně jsem o ní četla a podle všeho obsahuje extrakty z černého čaje, heřmánku a hlavně T.E.N. vody, která je bohatá na strašně moc minerálů. Snažila jsem se o té minerální vodě něco najít, ale nepodařilo se mi to, bohužel:D.
Ale, co můžu říct je, že je maska moc příjemná a funguje...pleť je po ní rozhodně hydratovaná. Na druhou stranu mě neoslovila ničím, díky čemu bych si jí měla zapamatovat. Předešlá maska je na kousky, jiné jsou třeba bublinkové atd. Tahle maska byla sice dobrá, ale dala by se přirovnat ke každé jiné plátýnkové masce, která je nadprůměrná.

Klady
+ příjemná, nevtíravá vůně
+ hydratace

Zápory
- cena 
- není ničím zapamatovatelná ( aspoň pro mě:D), asi bych si ji znovu nepořídila


První masku rozhodně doporučuji, pokud nemáte problém s vyšší cenou. Co se týče druhé masky, myslím, že existují podobné masky, které jsou o něco levnější a přitom máte stejný pocit (myslím tím, že to není to samé jako maska a okurka:D).

Máte nějakou z těchto masek ozkoušenou?

Mějte se krásně!
 

You May Also Like

22 komentářů

  1. Já teď měla masku od značky Lavera a ta byla teda skvělá! :) Mám ráda relax s maskou. Co se týče těch tvých, neoslovila mě asi ani jedna. Ta první má sice dobrý nápad, ale nesnáším okurky, takže tak :D Každopádně moc hezká fotka! :) A ta druhá maska mě nezaujala ničím.

    TheWayByA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já žádnou masku od Lavery ještě neměla, snad se k tomu někdy dostanu:D. Joo, tak to rozhodně nebude nic pro tebe, když nemáš ráda okurky:D. Ale mají i jiné varianty...jahody, kiwi atd:D.

      Vymazat
  2. Strašně se mi libi to zpracovani masky s okurkama!! To musim zkusit:) láká mě totiž už jenom to, jak se to aplikujee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, je to kreativní a člověk si to snadno zapamatuje, to mě na tom fakt baví:).

      Vymazat
  3. Jeeee, ta maska se vzhledem okurky vypadá skvěle. Ta by se mi taky líbila.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus jí, je to něco jiného a dokonce to dobře vypadá:D.

      Vymazat
  4. Ta okurková maska vypadá zajímavě :D :D Joo, líbí se mi. Ale škoda té ceny.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, ta vysoká cena je nic moc, ale aspoň na ozkoušení je to boží věc:D

      Vymazat
  5. Tie slice masky sú teraz celkom hit. Ja keď som ich videla v 101-ke tak som si chcela jednu kúpiť ale tá cena ma odradila.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, taky jsem si toho všimla:D. Je to bohužel drahé no...

      Vymazat
  6. ta okurková vypadá hezky :) mám objednanou borůvkovou tak jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo? O té jsem ještě neslyšela, to bude určitě skvělý!

      Vymazat
  7. Ta okurková vypadá dobře! :D Já tyhle masky nepoužívám právě kvůli ceně a raději mám masky jako mark scrub, kterou mám na více použití :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
  8. Ta okurková vypadá dobře - ten vzhled je parádní :D

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně se mi líbí ta okurková. Je originální a nikde jsem snad nic podobného neviděla. Škoda, že mě tyhle masky na pokožku nedělají dobře, jinak bych do ní šla :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  10. Měla jsem od stejne znacky masku s jahůdkami, ale ja mam tak citlivou pleť, že se mi udělala po celém obličeji vyrážka, takže bohužel nemuzu to pouzivat. Je to škoda. :/
    dailydaja.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Super článok! :) Tie masky vyzerajú všetky lákavo. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám, ale ta okurková je srandovní :D :D Někdy když škrábu okurku, tak si z toho dělám prču a právě tu kůrku si lepím na obličej. Vždy mě to příjemně osvěží :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  13. Uhorková maska ma zaujala, podľa mňa je nielen rozkošná ale aj účinná, priam žiadúca pre všetky z nás. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  14. Ani jednu z týchto masiek som ešte neskúšala, no nejakú od Kocostar chcem určite vyskúšať :). Ja mám inak z textilných masiek najradšej masky od Garnier, predovšetkým zelenú čistiacu :).

    OdpovědětVymazat