Co jsem dostala k 15. narozeninám

by - srpna 26, 2017


Ahojky všichni! Léto se pomalu, ale jistě ubírá ke konci, aspoň že je pořád hezky teplo. No a přesně v tuhle dobu, slavím narozeniny. Poslední dobou si všímám toho, jak čas letí, nedávno jsem se přistihla, jak někomu říkám, že je mi třináct, i když mi už bylo za týden patnáct. Nebo, že mému synovci jsou dva roky, ačkoli je mu už skoro pět...no a najednou tak sedím v té místnosti na vydávání občanek a říkám si, jak to všechno rychle utíká...každopádně, o tom tenhle článek nebude:D. Jelikož já naprosto miluju tenhle typ článků, řekla jsem si, proč něco takového taky nenapsat:) No, tak jdeme na to:D.

Vuch peněženka


Tuhle naprosto nádhernou peněženku jsem dostala od ségry. Jelikož poslední dobou jsem začala ujíždět na kartičkách, moje stará peněženka mi prostě nestačila a tak jsem do svých přání zařadila i tuhle.


 Vejde se do ní hromada kartiček (peněz samozřejmě taky:D) a hlavně, strašně se mi líbí ty puntíky:). Je od značky Vuch a obecně jejich peněženky jsou moc krásné:).


Náramek Pandora

Omluva za přesvětlení:)
Letos o Vánocích jsem se do této značky zamilovala, jelikož jsem dostala kožený náramek Pandora. Samozřejmě jsem si hned začala listovat katalogem a strašně se mi zalíbil právě tento naprosto jednoduchý náramek ze sterlingového stříbra.  Jako na všechny náramky Pandora se na něj dají přikoupit přívěsky a já už teď vymýšlím nové a nové variace:).

Krém Effaclar duo

Bohužel jsem tento krém zapomněla vyfotit a vzhledem tomu, že jsem teď u sestry, ho jen tak nevyfotím, každopádně jedná se o naprosto skvělý a fungující krém na akné. Párkrát už jsem zmiňovala, že mám pleť se sklony k akné a jedině tento krém ( a pár dalších, všechno bude v budoucím článku:D) mi doopravdy pomáhá.

Spodní prádlo


Sice je dost nepraktické (kvůli barevnosti), ale naprosto nádherné. Tento "set" je z Jadea, už mám odtamtud další dvě podprsenky a nemohu si je vynachválit. Je skoro nemožné, najít dobrou podprsenku bez kostic, tahle rozhodně mezi ty dobré patří. No a pokud jde o kalhotky? Na pohodlnější narazím málokdy:) Takže velká spokojenost:).

Kožené crossbody Pierre Cardin

Patřím sice k lidem, kteří milují velké kabelky, každopádně někdy je osvěžení nedržet pořád něco v ruce a vzít si crossbody. Tohle je kožené, od značky Pierre Cardin a jsem z něj naprosto nadšená:). Docela mě překvapilo, kolik se tam toho vejde a myslím, že tam nějak propašuju i tu novou peněženku:D.


Scrub na rty: Lush


Jupiiii:D Konečně první věc z Lushe! A rozhodně naprosto úžasná věc! Jaký génius tohle vymyslel, holky? Mám věčně popraskané rty a tahle věcička si s tím skvěle poradí... ale víc už v recenzi, která vyjde v září:).

Štětec na pudr Freedom


Když jsem tenhle neuvěřitelně jemný štětec uviděla, pomyslela jsem si, že se s ním musím nutně pomazlit, protože je tak neuvěřitelně fluffy, až to prostě nejde:D. Na mém blogu o něm ještě rozhodně uslyšíte:).

Pudr The Balm


A dostáváme se ke konci a zároveň k nejkrásnějšímu obalu. Pudr od theBalm má obal stejně krásný, jako jejich ostatní produkty, prostě jsem se do něj zamilovala. Upřímně o něm teď moc nechci mluvit, protože je na něj v plánu recenze.:)


No a nakonec jsem dostala nový mobil (IPhone SE) no a však víte... prostě bomba:D.

Mějte se krásně:)


You May Also Like

28 komentářů

  1. Moc hezké věci jsi dostala :) sice opožděně, ale přece Ti přeji všechno nejlepší k tvým narozeninám! Nejvíce se mi líbí ten pudr od theBalm.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc!:D
      Já z něj byla a jsem nadšená:)

      Vymazat
  2. Jůů, dostala jsi krásné věcičky! :) Něco od Lushe chci už delší dobu vyzkoušet a tenhle scrub vypadá naprosto skvěle :) Pandoru Ti lehce závidím a moc se mi líbí i peněženka, je nádherná :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Určitě ten scrub zkus, na mém stolku už nesmí chybět:)

      Vymazat
  3. Pandora se mi také líbí, ale ještě jsem ji nedostala, takže mám smůlu :D A vzhledem k tomu, že mám strašně malé zápěstí, dělá si přítel srandu, že ani dětskou Pandoru nedělají :D Každopádně, od La Roche-Posay používám Effaclar odličovací gel a nedám na něj dopoustit! :) Jo a samozřejmě ti přeji všechno nejlepší k narozeninám ;)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím zápěstím mám taky problém, ale dost mě překvapilo, že nakonec jsem si ani nebrala nejmenší velikost:D
      Děkuji moc:)!

      Vymazat
  4. Dostala si krásne veci. Ten Lush scrub milujem :)

    TheStyleTale ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. Púder od The Balm musí byť super :) Milujem tú značku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ty obaly jsou nádherné a produkty kvalitní:)

      Vymazat
  6. Púder vyzerá úžasne, rovnako ako Pandora náramok ♥ Chcela som ta zacat sledovať, ale vždy mi vypisuje nejaký error, tak to skúsim neskor :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. peňaženka sa mi páči najviac, ale vau, všetko je super :) všetko naj!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, wonderful post, love it! :)
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Ten štětec je nádherný a určitě příjemně heboučký.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  10. Ten scrub ti závidím!!! Někdy se pro něj musím taky vydat. Opožděně všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně si pro něj zajdi, stojí za to:D Děkuji moc:)

      Vymazat
  11. Tééda, dostala jsi samé super věcičky. Moc se mi líbí ta peněženka a crossbody bag :)
    A opožděně všechno nejlepší! :)

    OdpovědětVymazat
  12. I love a wallet especially <3 It's so cute.
    I following you dear <3 Please following me back ;)
    xoxo
    NATALIEFASHION97

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you! Your blog is really nice, so why not:)

      Vymazat
  13. Peněženku mám také, akorát v jiné barvě. Bohužel cca po půl roce se začala dost ošoupávat, takže příště do peněženek od této značky asi nepůjdu (a nebo si koupím tu koženou, která by snad měla něco vydržet).
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj pěkný dárky. No iPhone mám taky a jsem moc spokojená pěkně fotí a běhá rychle i příslušenství se dobře shání. Třeba z těhle stránek od krytů až po obaly a snad inejaky sluchátka tam mají. Tak máš kdyžtak další tipy na dárky.

    OdpovědětVymazat
  15. Ta peněženka je naprosto nádherná :-) . Také bych chtěla mít takovou ségru, která by mi koupila peněženku :-D . Já ji ale nemám, tak jsem si musela koupit peněženku sama :-D . Také jsem sběratel kartiček, takže mám velkou růžovou peněženku , kam se mi zatím všechny kartičky vejdou :-) .

    OdpovědětVymazat
  16. Musím se přidat, ta peněženka vypadá vážně skvěle. :) Já už bych taky po těch letech potřebovala nějakou novou. Jednu sice mám, ale už ji mám skoro 10 let, takže podle toho taky vypadá. Chtělo by to už výměnu. Před pár dny jsem se na nějaké peněženky dívala a dost se mi líbí třeba ty, co mají tady. :)

    OdpovědětVymazat